kocası oral yapmayan arkadaslar

kocası oral sex yapanlar

• sürekli yapar

OY: 13 52,0%
  • yapmaz

OY: 6 24,0%
  • çok nadir

OY: 6 24,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

Normal ilişkide ayağa kalkınca zaten akar buda normaldir,prezervativ varsa zaten sorun olmaz..

Lavaboya giderseniz akinti oluyor. Fakat bebek istediginiz icin mantiken bir süre beklemeniz lazim. Zaten sonra yine akar cok az ama lavaboya gidersiniz. Oyle bacaklardan akip akmadigiyla iliskiye girilip girilmedigi nasil anlasiliyomus ki bana sacma geldi.

Sanırım uzun aradan sonra çok çıkmasını bekliyordu arkadaş. İtiraf.com da o zamanlar yorum yapma yoktu kimse soramamıştı. Ay yaşım ortaya çıkacak. Hey gidi.

Sanırım uzun aradan sonra çok çıkmasını bekliyordu arkadaş. İtiraf.com da o zamanlar yorum yapma yoktu kimse soramamıştı. Ay yaşım ortaya çıkacak. Hey gidi.

Ama cok ilginc demekki kocasi aldatan bir insanmis ki boyle bi yontem bulmus. Bana tuhaf geldi.
Itiraf.com u bile bilmiyorum ben yav

Evlenmeden ilişki yaşayıp yaşamamak tartışılır ama en azından nişanlıyken çiftler evlilikte birbirlerinden beklentileri konuşulmayınca böyle sorunlar çıkıyor ortaya.
Adam belki sevmiyor belki iğrenç buluyor tanımıyorsunuz demek ki iyice.
İşte bunlar konuşulsa iletişim kurulabilse böyle çarpıklıklar yaşanmayacak.

Teşekkürler efenim tabiki neyi işaretlediğimi anlamışsındır bu arada fakirler genemi yazamıyor ya

Canım ya o ayağa kalkmama bacakları havaya dikmede hikeaye aslında çünkü ilk andaki çıkan spermler o hızla gidebiliyor gerisi yolda kalıyor
emzik emin bence daha saglıklı
Hiçte bilem

Ha bide bir konu vardı kapanmış bütün herifler aldatır diye akılları fikirleri sexde diye madem öyle 10 kadından 5 i neden kocam sevişmek istemiyor diye konunaçıyor ya şu hacı hocalara inanmaktan vazgeçin bu konularda neymiş kocanıza saygı duyun me yaparsa sorgulamayın bence sıkıntı yok sorgulamam ama bende ne yaparsam yapayım oda sorgulamicaksa

Ahh bibi 2.5 yildir evliyim sadece ilk bi kac ay korundugum icin bilmiyorum iste dusun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…