- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi artvinli0808
-
Prezervatifle olan kısımda sıkıntı yok. Ben onsuz hiç yapmadım da o bakımdan.
Bir zamanlar itiraf.com vardı. Orda okumuştum. Kadının biri kocasının onu aldatıp aldatmadığını seviştikten sonra ayağa kalkarak anlıyormuş. Uzun süre sevişmedilerse bacaklarından akıyormuş falan. Bu bende nasıl etki yarattıysa böyle bacaklardan akacak bir şey mi bu dedim sanırım. Bu konuda bu kadar cahil cühela olacağımı düşünmezdim.
Lavaboya giderseniz akinti oluyor. Fakat bebek istediginiz icin mantiken bir süre beklemeniz lazim. Zaten sonra yine akar cok az ama lavaboya gidersiniz. Oyle bacaklardan akip akmadigiyla iliskiye girilip girilmedigi nasil anlasiliyomus ki bana sacma geldi.Ya bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.
Lavaboya giderseniz akinti oluyor. Fakat bebek istediginiz icin mantiken bir süre beklemeniz lazim. Zaten sonra yine akar cok az ama lavaboya gidersiniz. Oyle bacaklardan akip akmadigiyla iliskiye girilip girilmedigi nasil anlasiliyomus ki bana sacma geldi.
Sanırım uzun aradan sonra çok çıkmasını bekliyordu arkadaş. İtiraf.com da o zamanlar yorum yapma yoktu kimse soramamıştı. Ay yaşım ortaya çıkacak. Hey gidi.
Ama cok ilginc demekki kocasi aldatan bir insanmis ki boyle bi yontem bulmus. Bana tuhaf geldi.
Itiraf.com u bile bilmiyorum ben yav
Teşekkürler efenim tabiki neyi işaretlediğimi anlamışsındır
Canım ya o ayağa kalkmama bacakları havaya dikmede hikeaye aslında çünkü ilk andaki çıkan spermler o hızla gidebiliyor gerisi yolda kalıyorLavaboya giderseniz akinti oluyor. Fakat bebek istediginiz icin mantiken bir süre beklemeniz lazim. Zaten sonra yine akar cok az ama lavaboya gidersiniz. Oyle bacaklardan akip akmadigiyla iliskiye girilip girilmedigi nasil anlasiliyomus ki bana sacma geldi.
Hiçte bilememzik emin bence daha saglıklı
Teşekkürler efenim tabiki neyi işaretlediğimi anlamışsındırbu arada fakirler genemi yazamıyor ya
Canım ya o ayağa kalkmama bacakları havaya dikmede hikeaye aslında çünkü ilk andaki çıkan spermler o hızla gidebiliyor gerisi yolda kalıyor
Hiçte bilem
emzik emin bence daha saglıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?