- 23 Ağustos 2012
- 51.824
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.318
- 898
- Konu Sahibi artvinli0808
-
Ben de pro olacam ya, benim konu cinselliğe taşındı en son yoruma cevap veremedimBari bu da hemen taşınmasa
Ol tabii!!!Ben de pro olacam ya, benim konu cinselliğe taşındı en son yoruma cevap veremedimBari bu da hemen taşınmasa
Ben de pro olacam ya, benim konu cinselliğe taşındı en son yoruma cevap veremedimBari bu da hemen taşınmasa
Ne bileyim ki...Ya bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.
Ne bileyim ki...
O işin temizliğini adam yapmaz mı?
Neden tuhaf bir his oluşsunki ? Temizliği nasıl oluyor derken? Bitince alıp atıyor . Ne sormak istediğinizi anlasam yardımcı olacağım daYa bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.
Ya sana ne cherry ya. Fakirsek diye +18 konuşmayalım mı? Zenginler mi sevişsin sadece?Ben düzenden çok memnunum fakirler 18+ya yorum yapamasın @Munecuğum
kadınlar kulubune uye olupta sorudaki amacı anlamamak enteresan...Bizim kocalarla alakasını çözemedim.
ahahahahahaAy çok şükür yetiştim seksli sükslü bir konuya!
Ya sana ne cherry ya. Fakirsek diye +18 konuşmayalım mı? Zenginler mi sevişsin sadece?
Batsın bu düzen!
Neden tuhaf bir his oluşsunki ? Temizliği nasıl oluyor derken? Bitince alıp atıyor . Ne sormak istediğinizi anlasam yardımcı olacağım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?