- 24 Ocak 2014
- 75
- 6
- 28
- Konu Sahibi neqaripkader
-
bence okurken sizi muhtaç etmeyecekse maddi manevi okusun destekleyin gözü dışarda olan her türlü yapar zaten kızlarla alakası yokki sizin niye çalışmanıza karışıyor onu anlamadım ama bence sizde eğer istiyorsanız çalışın boşuna okumuyorsunuz o okulları.biraz zorlukları olucaktır ama içinde ukde kalmasından iyidir engel olursanız ilerde size karşı öfke duyabilir.
o zaman iş değişti sende deki bende kıskanıyorum oturup kızlarla ders mi çalışıcan okuyacan vs vs...hayret bir şey sizin okuduğunuz bölümü kazanmaya çalışan bir sürü arkadaşım var çevremde böyle sudan sebeplerle size engel olması haksızlık.iste hemsire oldugum icin izin vermiyo,kiskancizda bir az.neymis erkeklere iynemi vuracan,otur bebegini buyut gibi laflar.yok karismiyorum sonra niye izin vermedin niye karistin oyle seyler olmasin die susuyorum
Neden okumak istiyor? Yani kişisel gelişim adına mı yoksa yaptığı iş mi ona yeterli gelmiyor? Daha iyi bir pozisyonda çalışabilmek adına mı ya da mesleğini mi değiştirmek istiyor?
O okurken ayrı mı olacaksınız? Sonuçta siz de çalışmıyormuşsunuz heralde birlikte okuyacağı şehre gideceksiniz? Nasıl olacak?
meslegi yokta mı okuyor
yoksa kariyer içinmi
Kesinlikle desteklemelisiniz bence, kafanıza kötü şeyleri de getirmeyin. Destek olun eşinize, sizin desteğiniz olursa daha iyi hisseder kendini. Hem ne güzel bir şey okumak için şevkini kaybetmemiş, siz de olumlu bakın, güzel olur inşallah neticesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?