kocasi universite okumak isteyen varmi

neqaripkader

sevgikelebegim+oglum+esim
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
75
6
28
merhaba kizlar yine ben ve bi soum olucak size.evlendikten sonra kocaniz okumak isterse ne tepki verirdiniz?benimki okumak istiyo,herseyi hazir bi tek sinav kaliyo o da agustosta olucak.hem de sehir disinda biz azerbaycanin baska bi sehrindeyiz ve kocam Bakude okuyacak kabul olunursa,yani hic tepki vermedim diyebilirim hevesini kirmamak icin ama icten ice kotu oluyorum ama cok korkuyorum baku de istanbul ankara gibi bi yer:18:hem de kizlar felan....bi de bi oglumuz var yani cocuklu biri.okumama ragmen calismama izin vermiyo ama kendisi okumak istiyo...aklima takildi bi soriyim dedim

bence okurken sizi muhtaç etmeyecekse maddi manevi okusun destekleyin gözü dışarda olan her türlü yapar zaten kızlarla alakası yokki sizin niye çalışmanıza karışıyor onu anlamadım ama bence sizde eğer istiyorsanız çalışın boşuna okumuyorsunuz o okulları.biraz zorlukları olucaktır ama içinde ukde kalmasından iyidir engel olursanız ilerde size karşı öfke duyabilir.

Neden okumak istiyor? Yani kişisel gelişim adına mı yoksa yaptığı iş mi ona yeterli gelmiyor? Daha iyi bir pozisyonda çalışabilmek adına mı ya da mesleğini mi değiştirmek istiyor?

O okurken ayrı mı olacaksınız? Sonuçta siz de çalışmıyormuşsunuz heralde birlikte okuyacağı şehre gideceksiniz? Nasıl olacak?

Kesinlikle desteklemelisiniz bence, kafanıza kötü şeyleri de getirmeyin. Destek olun eşinize, sizin desteğiniz olursa daha iyi hisseder kendini. Hem ne güzel bir şey okumak için şevkini kaybetmemiş, siz de olumlu bakın, güzel olur inşallah neticesi.

keske benımkı de okumak ıstese ınan her turlu destek olurum.. ayrıca gozu dısarı kayacak bır adam yanı basındayken bıle yapar.. esını sevıyorsan sonuna kadar guvenmelısın ve destek olmalısın.. okulu nerde kazanırsa sız neden orda yasayamıyorsunuz?

Kesinlikle destekleyerek eşinizin yanında olun, benim de amcam lise matematik öğretmeniyken , evli ve 1 çocuk sahibiyken okumaya karar verdim. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı, yengem yani eşi çok destek oldu, hem öğretmenlik yaptı o sırada hemde okudu, üstelik hiç uzatmadan 4 senede bitirdi. Matematik öğretmenliğinden emekli olduktan sonra avukatlık yapmaya başladı, halende devam ediyor avukatlığa.

Eşinizin hayallerine ortak olun, yanında olun. Eşinize güvenin, bunu isteyen sizde olabilirdiniz, sizinde bir hayaliniz olabilirdi. Zaten gözü dışarıda, aklı iş çevirmekte olsa o erkek nerede olsa yapar yapacağını. Bence eşinizi bu azminden dolayı kutlayın, onunla gurur duyun ve yanında olun.

Kesinlikle destek olun okusun,bende 27 yaşında girdim sınava kısmet olursa 28 yaşında üniversiteli olucam.

Benim esim okuyor.
Hem calisiyor hem okuyor.
Cok ozlesem de destek olmaya calisiyorum.
Ve kizlarin cok cok yogun oldugu bir bolum.
Ama hic ayy kizlar var, diye dusunmedim.
Siz de oyle dusunmeyin.
Eger ayri yerlerde yasamayacaksaniz okumasinda bi sikinti olmaz.

Yerinde olsam izin vermezdim canım ya. Madem okumak istiyor senin de çalışmana izin vermeli o zaman. Bizim okulda da var evli barklı adamlar okumaya geliyorlar çevrelerinde hep kızlar, hep içten içe demişimdir eşleri nasıl izin veriyor diye. Onları da gözlemlediğim icin konuşuyorum aklıma iyi şeyler gelmiyor yani. Hele ayrı şehirde falan olacaksanız sakın kabul etme.

iste hemsire oldugum icin izin vermiyo,kiskancizda bir az.neymis erkeklere iynemi vuracan,otur bebegini buyut gibi laflar.yok karismiyorum sonra niye izin vermedin niye karistin oyle seyler olmasin die susuyorum

Madem çalışmana izin vermiyor, sen neden onunla birlikte gitmiyorsun Bakü’ye. Tabi bir de sınavı kazanacak falan…
Peki o okurken ne ile geçineceksiniz?

benım kocamda restoran sahıbı..

tek ıstegı boluda aşçılık okumak..

fırsatı olup bunu basarabılse,ben desteklerdim..

ama sımdılık fantazı..

sizi ihmal etmeyecekse, geliriniz azalmayacaksa okusun. ne güzel işte. ben de çocukları büyütünce okuyacağım

iste hemsire oldugum icin izin vermiyo,kiskancizda bir az.neymis erkeklere iynemi vuracan,otur bebegini buyut gibi laflar.yok karismiyorum sonra niye izin vermedin niye karistin oyle seyler olmasin die susuyorum
o zaman iş değişti sende deki bende kıskanıyorum oturup kızlarla ders mi çalışıcan okuyacan vs vs...hayret bir şey sizin okuduğunuz bölümü kazanmaya çalışan bir sürü arkadaşım var çevremde böyle sudan sebeplerle size engel olması haksızlık.

babasiyla birlikte bi iste calisiyolar ama esiminde maasini babasi aldigi icin ve kredi borcumuz oldugu icin kendi isini yapmak istiyo,yani aslinda sebep sadece para da diil zaten o zamana kadar kredide biticek,sadece heves antrenor olmak istiyo,zaten isleri futbolla alakadar,6-7 yil kadar futbola gitmis birisi hem de...heves cok arkasinda duran olmamis vakti zamaninda
yok hayir o kadar imkanimiz yok ben burdayim,ayri olucaz buyuk ihtimal.bakalim....

Son düzenleme:

yani evet hevesini kirmamaya calisiyorum,destekleyici konusuyorum yaninda,babasi annesi ,hic kimse okumasindan yana diil,ben onlar gibi yapmiyorum,seni bu yazden seviyorum diyoo,hep destekcimsin diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…