- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi neqaripkader
-
keske benımkı de okumak ıstese ınan her turlu destek olurum.. ayrıca gozu dısarı kayacak bır adam yanı basındayken bıle yapar.. esını sevıyorsan sonuna kadar guvenmelısın ve destek olmalısın.. okulu nerde kazanırsa sız neden orda yasayamıyorsunuz?
yani evet hevesini kirmamaya calisiyorum,destekleyici konusuyorum yaninda,babasi annesi ,hic kimse okumasindan yana diil,ben onlar gibi yapmiyorum,seni bu yazden seviyorum diyoo,hep destekcimsin diyoo
babasiyla birlikte bi iste calisiyolar ama esiminde maasini babasi aldigi icin ve kredi borcumuz oldugu icin kendi isini yapmak istiyo,yani aslinda sebep sadece para da diil zaten o zamana kadar kredide biticek,sadece heves antrenor olmak istiyo,zaten isleri futbolla alakadar,6-7 yil kadar futbola gitmis birisi hem de...heves cok arkasinda duran olmamis vakti zamaninda
yok hayir o kadar imkanimiz yok ben burdayim,ayri olucaz buyuk ihtimal.bakalim....
O okurken siz başka bir kentte mi olacaksınız??
Onu anlayamadım
Ayrı da olsanız bence kesinlikle destekleyin. Ailesi istemiyormuş ama siz yanında oldun. Ailesi neden istemiyor? Biraz sırtlarını ona dayamışlar gibi geldi bana yanlış anlamadıysam :26:
heee tamda oyle,oglu gitcek ya yardim edip eve para getireni olmuycak,anneside babasinin korkusundan oyle yapiyo
Benim esim okuyor.
Hem calisiyor hem okuyor.
Cok ozlesem de destek olmaya calisiyorum.
Ve kizlarin cok cok yogun oldugu bir bolum.
Ama hic ayy kizlar var, diye dusunmedim.
Siz de oyle dusunmeyin.
Eger ayri yerlerde yasamayacaksaniz okumasinda bi sikinti olmaz.
5 senelik ,yani uzak dedigimiz 5 bilemedin 6saatlik bi yol,beni icin bu bile cok uzun zaman ve mesafeBu zinciri kırmak için çözümü eşiniz kafasında belirlemiş sanırım. Destek olun. Kaç senelik üniversite? Yaşadığınız yere yakın mı?
Madem çalışmana izin vermiyor, sen neden onunla birlikte gitmiyorsun Bakü’ye. Tabi bir de sınavı kazanacak falan…
Peki o okurken ne ile geçineceksiniz?
5 senelik ,yani uzak dedigimiz 5 bilemedin 6saatlik bi yol,beni icin bu bile cok uzun zaman ve mesafe
o zaman iş değişti sende deki bende kıskanıyorum oturup kızlarla ders mi çalışıcan okuyacan vs vs...hayret bir şey sizin okuduğunuz bölümü kazanmaya çalışan bir sürü arkadaşım var çevremde böyle sudan sebeplerle size engel olması haksızlık.
babasi calisiyo,birlikte yasiyoruz biz,heralde bakar bize oglu yanimizda yokken
23 yasinda canim benim
Bakar da nasıl bakar? Aranız nasıl? Oğlu yokken size çektirmesinler?
Eşinize bir şart koşsanız? Ben de gelirsem seni üniversite konusunda desteklerim deyin? Tehdit etmek de doğru değil tabi de, aklıma bir şey gelmiyor
bugün "eşim çalışmama izin vermiyor çünkü kıskanıyor" diye anlatırsınız, yarın bir gün "keşke dinlemeyip çalışsaydım şimdiye emekli olur maaşımı alırdım" diye içlenirsiniz. Dilerim ileride pişman olmazsınız.
eşinizin okumak istemesi güzel, ama arkadaşların da sorduğu bir çok soru havada kalmış..
Madem çalışmıyorsunuz, yanına neden gitmiyorsunuz?
Okurken geçimizi nasıl sağlayacak?
evet canim buyuk bi ihtimal oyle olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?