kocasi universite okumak isteyen varmi

hep destek,tam destek ..
eğitimden güzel birşey varmı ..

keske canim benim...maddi yetersizlikten

Ayrı da olsanız bence kesinlikle destekleyin. Ailesi istemiyormuş ama siz yanında oldun. Ailesi neden istemiyor? Biraz sırtlarını ona dayamışlar gibi geldi bana yanlış anlamadıysam :26:

Ayrı da olsanız bence kesinlikle destekleyin. Ailesi istemiyormuş ama siz yanında oldun. Ailesi neden istemiyor? Biraz sırtlarını ona dayamışlar gibi geldi bana yanlış anlamadıysam :26:

heee tamda oyle,oglu gitcek ya yardim edip eve para getireni olmuycak,anneside babasinin korkusundan oyle yapiyo

heee tamda oyle,oglu gitcek ya yardim edip eve para getireni olmuycak,anneside babasinin korkusundan oyle yapiyo

Bu zinciri kırmak için çözümü eşiniz kafasında belirlemiş sanırım. Destek olun. Kaç senelik üniversite? Yaşadığınız yere yakın mı?

Son düzenleme:

iste ayri ehirlede olmak beni cok uzucek,bi de yol uzun

5 senelik ,yani uzak dedigimiz 5 bilemedin 6saatlik bi yol,beni icin bu bile cok uzun zaman ve mesafe

Ya aslında eşiniz şu inadını kırsa ne güzel olur. Gidersiniz birlikte oraya. Siz çalışırsınız mesleğinizi yaparsınız, o da okur ve çocuğun bakımında evde size yardımcı olur. Bu tabuları kırmak neden bu kadar zor? Ne yapıyorsa insan yapıyor işte. Hayatı bu kadar zorlaştırmak zorunda mıyız

aynen katliyorum size,esimi yola getiririm de babasi var ortada,onu ne yapiyim?

babasi calisiyo,birlikte yasiyoruz biz,heralde bakar bize oglu yanimizda yokken

Bakar da nasıl bakar? Aranız nasıl? Oğlu yokken size çektirmesinler?

Eşinize bir şart koşsanız? Ben de gelirsem seni üniversite konusunda desteklerim deyin? Tehdit etmek de doğru değil tabi de, aklıma bir şey gelmiyor

bugün "eşim çalışmama izin vermiyor çünkü kıskanıyor" diye anlatırsınız, yarın bir gün "keşke dinlemeyip çalışsaydım şimdiye emekli olur maaşımı alırdım" diye içlenirsiniz. Dilerim ileride pişman olmazsınız.
eşinizin okumak istemesi güzel, ama arkadaşların da sorduğu bir çok soru havada kalmış..
Madem çalışmıyorsunuz, yanına neden gitmiyorsunuz?
Okurken geçimizi nasıl sağlayacak?

Son düzenleme:

yani ne iyi ne kotu,ara yolu bulurum ben cektirmezler o zaman heralde

calismayi ne kadar cok istedigimi bi bilseniz ama simdi yola getirsem bile bi ise yarmiycak cunku oglumuz daha cok kucuk 11aylik,bana ihtiyaci cok fazla.iste diyorum ya maddi yetersizlikten hepimiz oraya gidemeyiz ama esim yanliz olursa bi arkadasla filan ev tutup yasayabilirler,yani kiraya ortak anlaminda diyorum.babasi calisiyo o bakacak,birlikte yasiyoruz...

evet canim buyuk bi ihtimal oyle olucak

Siz de gidin madem çalışmıyorsunuz.
Ancak bu şartla kabul edilebilir bence.
Diploma yatırımdır. Her yaşta eğitim önemlidir.
Ama çocuğunuz babasız kalacak uzunca bir süre.
Değecek mi?
Bence çocuklar ebeveynlerinden sadece mutsuz ve huzursuz ortamlarda ayrı yaşamalı.
Yine onların ruh sağlıkları için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…