kocasi universite okumak isteyen varmi

evet yazmış, açıklamışsın ama sonradan gördüm kusura bakma.
doğru 11 aylık bebeğinizi bırakamazsınız. Anneler böledir işte.. Kendinden bile önce evladı.. Gerçi bu seferde babası mahrum kalacak bebeğinden, o biraz zor olur sizin için.
Ama eğer çalışmak istiyorsanız bence diretin. Şahsen benim eşim bana çalışma dese, ver o zaman para onu alıcam bunu alıcam derdim. bol bol para saçardım inadına sen bu dediklerimi örnek alma tabi, ben biraz daha hırçınım galiba bu konuda
bence eşin okumakla çok iyi karar vermiş, kendi ayaklarının üzerinde durması gerek, zaten yaşı da çok küçükmüş daha. Okuması asla zaman kaybı olmaz.

maddi durumları elvermiyormuş eşinin yanında kalmaya...
kusura bakmayın ben cevapladım, zira konuyu baştan sona okuyunca..

esim bugun sehir disina cikti aksama donucek insallah,simdiden cok ozledim ,5yil nasil gececek bilemiyorum

o olabiir de, 5 yıl ayrı kalınmaz ki.. ya ailesini de götürsün, ya da bu sevdadan vazgeçsin

işte maddi durumları elvermiyormuş. Kayınpederinin yanında çalışıyor maaşını da kayınpederi alıyormuş. zaten daha 23 yaşında, muhtemelen en iyi ihtimalle 21-22sinde evlenmiş bir erkek çocuğu..
bu hikayede elde kalan çok şey var da, yapacak bir şey yok. Artık hayatlarını daha iyi nasıl yapabilirler, onun düşüncesinde sanırım eşi. Üniversite okumazsa başka yerde iş bulamayacağını düşünüyor belki de..
Onları zor bir hayat bekliyor, Allah yardımcıları olsun..

aslında işler o kadar da zor değil. önlerinde bir kaç yol var. eşi ya daha yaşadıkları ilde iş imkanı olan bir bölümde okuyacak. ya da istediği ile beraber gidecekler, konu sahibi çalışacak, eşi de okuldan arta kalan zamanlarında çalışacak. o şekilde geçinirler.
şöyle bir şey var. hayallerin peşinden gitmek iyidir güzeldir ama madem bu genç yaşında bir aile kurmuş, bu saatten sonra onları da düşünecek. karısını, çocuğunu geride bırakıp hayallerinin peşinden gidemez. eğer dediğin gibi amacı meslek edinmek için okumaksa bunu için başka şehire gitmeye bile gerek yok. açıköğretim yada uzaktan eğitimle çok da güzel bölümler okunabilir. başta destekledim ama ailesini geride bırakma fikri bana çok itici geldi..

benım kocamda hala okuyor. Memur ama yuksek lisans için uzmanlık için yabancı dil için sınavlara girip çıkıyor. Bazen kızıyorum çünkü her yer kitap bezdim. Kadınlar ortaya atılan kirli donlardan şikayet eder ben silgi artıklarından-kalem uçlarından-müsfette kağıtlardan.
Kahveye gitmesini saatlerini internette okey oynayarak geçirmesinimi isterdiniz yoksa bu şekilde olmasını mı
Bence size maddi olarak aşırı bir yük getirmeyecekse okusun

Türkiye'de olsalar bileceğim de, Azerbeycan'da üniversiteler nasıl bilemiyorum. Aslında haklısın bu genç yaşta aile kurmayı göze alıyorsa, bundan sonrasını da göze almalı.
Eşini kıskanıyorum bahanesiyle çalıştırmayan erkeklere söylenecek çok şey var da, burası yeri değil. Bence esas kıskançlığı eşinin eğitimi. Erkekler çalışan kadının gözü açılır, bana muhtaç olmaz diye çalışmasını istemiyorlar aslında.

Kesinlikle destekleme çünkü eşin fazlasıyla bencil.

Senin çalışmanı istemiyor,kendisi 5 yıl uzakta,üniversite okuyacak,ailesinin yanında bırakarak.

Benim burnuma pek iyi kokular gelmedi.

sikayet eder gibi konustun ama sohbetin sonunu getirdin,benim koca benden bile derli toplu biri,hic bi yerde bi sey gormek istemez ama internet kafelere giden birisi bos zamanlarinda,onun icin karismiyorum,oyle kotu aliskanliklari hic yok(sigara,alkol,kotu arkadas,sosyal medyadaki bazilari gibi ahlaksizlasan insanlar gibi),pek fazla arkadasi da yoktur,okuyunca belki arkadas sahibi olur,benim okudugum zamanlar neler cektigimi bir az olsun anlar ve calismamada izin verir diye dusunuyorum

insallah canım ya ALLAh gönlüne göre versin eşinede zihin açıklıgı versin

o zaman ben"esim cok kiskanc calismama izin vermiyor" diye bi konu acayim gelin akil verin bana,ne dersiniz?
dun bi konu okudum eger calismak istemiyorsan basanalim diyen bi koca!

Son düzenleme:
Ben olsam bu duruma anlayış göstermezdim.
Yıllarca ayrı yaşayacaksınız
Çocuğun babasından uzak kalacak
Bunu geçtim eşin senin çalışmana izin vermezken bunu senden nasıl talep ediyor
Çok istiyorsa alır seni de götürür
Sen de orada kendi mesleğini yapar para kazanırsın
O da okur
Ama diğer türlüsü tamamen bencillik bana göre

Sizin calismaniza izin vermiyor mu?
Her sey karsilikli ben olsam izin vermem.

Sizin calismaniza izin vermiyor mu?
Her sey karsilikli ben olsam izin vermem.

hayir canim,cok inat bu konuda napicagimi bilmiyorum:18:
yalniz bu konuda olsa iyi...pantolan giyemezsin,disari cikamazsin,ciksanda benle diil annemle cikacaksin.2miz bir gezmeye gidemeyiz falan filan ve bu gibi bi cok sey...offf cok yorgunum....

Son düzenleme:
o zaman ben"esim cok kiskanc calismama izin vermiyor" diye bi konu acayim gelin akil verin bana,ne dersiniz?
dun bi konu okudum eger calismak istemiyorsan basanalim diyen bi koca!

eşinin çalışmasını istemeyen kocalar olduğu gibi, illa çalışacaksın diyen eşlerde var. bunların ikisini de tasvip etmiyorum.
Siz herşeye rağmen mutluysanız, ne mutlu. Zaten zamanla azalır bu kıskançlıklar merak etmeyin, belli bir yaşa kadar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…