Kocasına Çok Aşık Olmayan var mı?

helinciq

onla olmaktı isyanım!
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
66
0
86
İstanbul
kocasıyla iyi anlaşan

onu insan olarak ve eş olarakda seven, evliliğinde problem olmayan

ama o tutkulu aşkı yaşamayan

her nefesinde onu düşünmeeyen

deli gibi aşık olmayan

bayanlar varmı?

sevip ama körkütük aşık olmamak kötü birşey mi?

yanlış mı?

ne bıÇım bı soru bu yahu ?
DÜŞÜncesı bıle kÖtÜ kocama aŞık olmasam onunla bı dakıka durmam.
Bıde hayatŞartları ehrpzxman aŞk dolu dolu yaŞanmıyorkı kımızaman aŞkın doruklaırndasındır kımı zman dıbe vurursun.
Önemlı olan sevgıyı saygıyı koruyabılmek

sevgi tabili var sevgisiz değil

körkütük deli gibi ayakların yerden kesilircesine aşkın olmadığı zamanı soruyorum ben

mutlaka var olmazmı ! ....
bazen deli gibi sevip ,körkütük aşıkken evlenip ,zamanla sevgisini yitiren nice evlilikler olduğu gibi,hatta sevgi olmadan mantık evliliği yapanlar ...
bütün evli insanlar körkütük ,aşkla bağlı diiller birbirlerine ...

tabı olmaz mı hatta bence cogu sadece sevgı ve saygıyla
sevgı saygı yıtınce manası kalmaz, kim asıkken evlenebılır kıcok az insan

öyle şeyler yaşıyorsun ki evlenince deli gibi aşık olduğun adama eskisi gibi aşık olmadığını ama hala sevdiğini hissediyorsun
yani o dolu dizgin duygular uzun süre sonra içinde olmuyor maalesef
tabii ki yaniden canlandırmak mümkün, eşinizin ufacık bir bakışı yada bi ilgi göstermesi yeter :asigim:

Son düzenleme:
ben çok aşık değilim.
evet evlenirken seviyodum ama evlenecek kadar değildi .ayrılayım dedim olmadı aileminde baskısıyla mantık evliliğine döndü biraz.
kocamı sevmiyorum demiyorum yanlış anlamayın lütfen..
seviyorum tabi ama çook aşık değilim

çok iyi anlatmışsın canım

bence mutlaka vardır..
evlenmek için aptal aşık olmak gerekmiyor..şahsen bence evlilik mantık işidir..mantık evliliği yapanlar iyi ederler..

körkütük aşık olup sürekli fedakarlık yapmakta insanı kendi kendisini mahvetmeye neden oluyor...

ben evleneceğim adam öyle körkütük aşık olmak istemem. hatta kocama değil birlikte olduğum insna bile ayaklarım yerden kesilecek derecede aşık olmak istemiyorum.. çünkü aşık olduğum zaman çok yoğun yaşiyorum.. kendime zarar verebiliyorum.. mesela şuanki ilişkimden önce birine kör kütük aşıktım gözüm hiç bişey görmüyodu o ne yapsa gözüme mükemmel görünüyodu.. öyle çok yoğun yaşiyodum ki olumsuz yönlerini dahi göremiyodum onun =( oysa gerçekten benim için çok da uygun bi eş adayı değilmiş.. şimdiki sevgilime öyle dizlerim titrercesine aşık değilim. olmam da artık.. seviyorum çok hem de ama güzel yönlerini gördükçe bana hitap ettiğini anladıkça büyüyen sağlamlaşan bi sevgiyle seviyorum onu.. bu sefer aklım başımda olarak seviyorum ve bana uygun olduğunu beklentilerime cevap verdiğini görebiliyorum.. evlenmek istiyorum bu adamla.. çünkü beklentilerimiz uyuşuyor ve birbirimize bi çok yönden hitap edebiliyoruz.. ama hiç bişey hissetmeden de olmaz.. ten uyumu dediğimiz şey mutlaka olmalı evlilikte.. şöyle baktiğimiz zaman gururla koluna girip yürüyebileceğiz. hiç sevmeden mantık evliliği yapmak ne kadar doğru olabilir ki.. ama ayaklarımızı yerden kesecek bi aşka ayaklarımızı yere sapasağlam basmamızı sağlayacak sevgiyi tercih ederim

kesinlikle konunun özetti olmuş bence evlilikde değil ilişkilerde böle ilk zamanlar bin bir türlü hazırlıklar heycanla gittiğin aşkına 1 seneki sonrada buluşmada gitmiyorsun zaman onu emiyor fikrimce sevgi saygı oluyor artık arada ama hergün ortak yönleri keşif ettikçe daha mutlu oluyorsun opuyorumnanaktan yerini başka heycanlar alıyor ilk evililik hazırlıkları düğün geçim sıkıntısı çocuk bunlar heycanı götürür ama sevgiyi götürmez diyorum susuyorum :1ninca:

aşık olup evlenmek çok güzel bir duygu ama öyle yiyip bitiriyor ki insanı

ya vazgeçmiosun abi, görsen bile hatasını

kırsa bile seni üzse bile

hep makhumsun ona

onsuz nefes alma düşüncesi

onlayken acı çekmekten daha ürkütücü geliyo sana ..

aşk çok güzel ama çok yıpratıcı, çok kendini mahvettirici bişey

çok aşık olarak olmasa daha iyi olur bence evlilikler

azı karar çoğu zarar :1no2:

ınşallah ben de öyle bir eş olacağım.
Seven ama körkütük aşık olmayan eş.
Her zaman tasvip ettiğim bu olmuştur zaten.

bende öyle olmayı çok isterdim

ama ne yazıkki onsuz olamıcak kadar bağlıyım ona..

tabi Onursuz bir aşka dönüşürse ömrümü çürütecek kadar değil buna izin vermem Allahın izniyle

Zaten öyle de olmalı canım...
Onursuz aşka yer olmamalı zaten bunun adı aşk değil kölelik olur.
Ve senin onun kölesi olduğunu anladığı an seni aldatmaya da başlar yalana da başka şeye de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…