Kocasına soylemelimiyim

İşınden olursa sanki aç kalacak kendisi de.elbet çalışacak bir yerde.sen yuvandan oluyorsun ya isinden olmak da neymis.nafakasini da alsın bir yerlerine... töbe est. Yahu. Enayi yerine koymuyorlar mı böyle delleniyorum ya. Terbiyesiz herif.kendine uygun bi kadın da bulmuş canım sen ona fazlaymışsın.calisir çocuklarına da kendine de bakarsın evelallah.

Hemde ne tükenmez soysuz karakola şikayette bulundum ifadeye çağırmışlar iki gün sonra elimdeki belgeleri de vermem için karakola gitmiştim polis bana diyor ki dışardan baksan cami gibi kadın özellikle merak edip baktım dedi dosyamiz savcılıkta zaten şikayet için boşanma davasında ayrı devam ediyor bu savcılıktan olandan eşinin haberi olurmuki

Elbet olur o kadın söyler,zaten yaptığınız şikayetten sonra dava açılırsa evinize tebligat da gelir onu görünce de haberi olur.

Elbet olur o kadın söyler,zaten yaptığınız şikayetten sonra dava açılırsa evinize tebligat da gelir onu görünce de haberi olur.
Evet karakol savcılığa iletmiş ayrıca ben şiddetli geçimsizlik diye açmış tüm boşanma davasını bu şikayetinde eşimin gönül ilişkisinde olan kadin beni ç kızı mi tehdit ediyor diye açılınca direk boşanma davasına eklenmiş bu dilekçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…