- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Eşime gösterdim attığı mesajları korktuğu için beni korkutmaya çalışmış güya bana öyle söyledi kadın bir tepki yokevıne gıtme tabıkı sosyal medyadan ulas ve sana attıgı mesaJları esın olacak dıngıle at bakalım ne dıyecek kızına nasıl bır zarar verecekmıs sorsun kaşara
Elbet olur o kadın söyler,zaten yaptığınız şikayetten sonra dava açılırsa evinize tebligat da gelir onu görünce de haberi olur.Hemde ne tükenmez soysuz karakola şikayette bulundum ifadeye çağırmışlar iki gün sonra elimdeki belgeleri de vermem için karakola gitmiştim polis bana diyor ki dışardan baksan cami gibi kadın özellikle merak edip baktım dedi dosyamiz savcılıkta zaten şikayet için boşanma davasında ayrı devam ediyor bu savcılıktan olandan eşinin haberi olurmuki
3 çocuğu var 25 yaşında oğlu 18 yaşında oğlu ve 16 yaşında kızı variyi duruyorsunuz..ilk fırsatta dövün...sonra eşine söyleyin...ailesine ve akrabalarına söyleyin....
kadın kaç yaşında ..eşiniz kaç yaşında3 çocuğu var 25 yaşında oğlu 18 yaşında oğlu ve 16 yaşında kızı var
Evet karakol savcılığa iletmiş ayrıca ben şiddetli geçimsizlik diye açmış tüm boşanma davasını bu şikayetinde eşimin gönül ilişkisinde olan kadin beni ç kızı mi tehdit ediyor diye açılınca direk boşanma davasına eklenmiş bu dilekçedeElbet olur o kadın söyler,zaten yaptığınız şikayetten sonra dava açılırsa evinize tebligat da gelir onu görünce de haberi olur.
Eşime gösterdim attığı mesajları korktuğu için beni korkutmaya çalışmış güya bana öyle söyledi kadın bir tepki yok
Eşim 33 kadın 41kadın kaç yaşında ..eşiniz kaç yaşında
Benim yuvam dağılıyor dağılmadan 2 ay öncesi de cehennem gibi geçti istiyorum ki onunda yüreği yansınKocasina soylemezsen ekmeklerine yag sureceksin
Sen aradan cukacaksin onlar hayatlarina devam edecek olan sana olacak.ne guzel degilmi?
Biz de bunu diyoruz iste..senin yuvan yikiliyor..o kadin 2 erkekler hayatina devam mi etsin?Benim yuvam dağılıyor dağılmadan 2 ay öncesi de cehennem gibi geçti istiyorum ki onunda yüreği yansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?