- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.610
- 898
Benim yuvam dağılıyor dağılmadan 2 ay öncesi de cehennem gibi geçti istiyorum ki onunda yüreği yansın
Bu mesajı olduğu gibi eşine gösterirdim.hem suçlu hem gucluEşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Ha bu msji kendi kocaniza da gosterin. İsin icine kendi cocugu girince kadini korumaktan vazgecer. Bosanma davasi acmis olmanizi takdir ettim. Hersey daha guzel olacak...Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Artik bu tip durumlarda kadina tazminat acilamiyor. Gecen seneydi sanirim o kalkti yasadan. Esler birbirine karsi sorumlu diye. Sadakat sozu veren kocasi. O yuzden ucuncu kisilere tazminat acilamiyor.kadın tehdit ediyormuş ama konu sahibesinin kızı üzerinden..
bence boşanmada kadından tazminat iste..mesele para değil elbet kocasının kulağına gider..sen arayıp söyleme..
savcılığa verdiğin tehdit için olan şikayetinide geri çekme sakın..kocan seni vazgeçirmek için öyle söylüyor..
Yanlarına bırakmamalısın kesinlikle git söyle kolay değil ama aldatılmayı kabullenme ilerde çok pişman olursunArkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin
Zaten davayı açtım öğrendikten 3 gün sonraAldatilinca buldugunuz cozum yolu bu mu cidden? Bosanmak mesela planinizda yok mu?
Artik bu tip durumlarda kadina tazminat acilamiyor. Gecen seneydi sanirim o kalkti yasadan. Esler birbirine karsi sorumlu diye. Sadakat sozu veren kocasi. O yuzden ucuncu kisilere tazminat acilamiyor.
kadini ve kizini tehdit etmis bir mesajda bunun uzerinden dava edebilir ama.Artik bu tip durumlarda kadina tazminat acilamiyor. Gecen seneydi sanirim o kalkti yasadan. Esler birbirine karsi sorumlu diye. Sadakat sozu veren kocasi. O yuzden ucuncu kisilere tazminat acilamiyor.
Eşinin eşimle konuşması telefon dokümanları geçen sefer uyardığını mesajları ve beni tehdit ettiği mesajları varBaşlığı görünce başkasını yakaladın sandım.Söyleme diycektim.Ama kendi eşin söyle tabi.Bu ne cesaret ya uyardığın halde.Ama belge lazım foto vs.bişey yani.
Ne bedeli daha ne??Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Savciliga sikayette bulunmus zaten. Onlar gerekli gorurlerse hakaret ve tehdit davasi aciyorlar. Gerekli gormezlerse acmiyorlar. Dava bittikten sonra eger kadin suclu bulunursa o zanan tazminat davasi acilir. Cik da bir sey alamaz soyleyim. 1000- 2000 TL falan.kadini ve kizini tehdit etmis bir mesajda bunun uzerinden dava edebilir ama.
Kesinlikle katılıyorum. Eşi kurt adam. Mesajları kendi bile attırıyo olabilir. erkeklerden bütün kurnazlıklar beklenir. Ama sonunda aptal durumuna düşüyolarDiğer konunuzda da benim bildiğim 20 vardır bilmediklerim de vardır demissiniz şayet bu sayi aldatildiginiz kadin sayisiysa hangi biriyle ugrasacaksiniz.
Tehdit edecek cesareti de esinizden aliyor çocuğunuzla beraber bu kadinlarla nasil geziyor nasil ayni evde kaliyor inanilir gibi değil.
Bişey almasına gerek yok. Haklı çıksın o yeterSavciliga sikayette bulunmus zaten. Onlar gerekli gorurlerse hakaret ve tehdit davasi aciyorlar. Gerekli gormezlerse acmiyorlar. Dava bittikten sonra eger kadin suclu bulunursa o zanan tazminat davasi acilir. Cik da bir sey alamaz soyleyim. 1000- 2000 TL falan.
Ne bedeli daha ne??
İşte onların fingirdemesinin bedelini sen ve kızın ödüyorsun zaten.
Söyle eşine. Demekki eşi duyacak diye ödü kopuyor.
Ben olsam çoktan söylerdim. Biraz da o bedel ödesin. Yok öyle bedavadan yuva yıkma. Boşanman demek onlara hediye.
Para değil istediğim zaten beni aptal yerine koydular yuvam dağıldı çocuklarımın ve benim psikolojim bozuldu onlar keyiflerine bakarken benim ciğerim yandı istiyorum ki onunda yüreği yansinSavciliga sikayette bulunmus zaten. Onlar gerekli gorurlerse hakaret ve tehdit davasi aciyorlar. Gerekli gormezlerse acmiyorlar. Dava bittikten sonra eger kadin suclu bulunursa o zanan tazminat davasi acilir. Cik da bir sey alamaz soyleyim. 1000- 2000 TL falan.
Ben olsam oyle yaparim. Bana ne elalemin kocasindan bilmem nesinden? Bir de muhatap mi olacagim?Sakin hareket et diyosun. Ama ben bile gıcık oldum burdan.
Dedigim gibi. Tazminat davasini simdi acamaz. Savciliga sikayette bulunmus zaten. Kamu davasi olmus. Savcilik gerekli gorurse acar. Davanin sonucuna gore sonra tazminat davasi acar. Baska turlu olmaz.Bişey almasına gerek yok. Haklı çıksın o yeter
Ben olsam oyle yaparim. Bana ne elalemin kocasindan bilmem nesinden? Bir de muhatap mi olacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?