Kocasına soylemelimiyim

Benim yuvam dağılıyor dağılmadan 2 ay öncesi de cehennem gibi geçti istiyorum ki onunda yüreği yansın

Yanar yanar korkmayın

Önce işten tekmeyi yesinler sonra rezil olsunlar

Ben olsam

1. Önce kocamı tehdit ederim tüm para +ev + araba + nafakayı mahkemede kabul ediceksin yoksa kocaya söylerim diceksiniz

2. Anlaşma imzalandıktan sonra hem kocaya hem havaalanı insan kaynaklarına söyliceksiniz işyerinde zina var diye

Fevri olmayın, avantajlı durumdasınız. Adamın etekleri tutuşmuş duyulacak diye , istediğiniz kadar tazminat alırsınız bence. Acele iş yapmayın.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Bu mesajı olduğu gibi eşine gösterirdim.hem suçlu hem guclu

Başlığı görünce başkasını yakaladın sandım.Söyleme diycektim.Ama kendi eşin söyle tabi.Bu ne cesaret ya uyardığın halde.Ama belge lazım foto vs.bişey yani.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Ha bu msji kendi kocaniza da gosterin. İsin icine kendi cocugu girince kadini korumaktan vazgecer. Bosanma davasi acmis olmanizi takdir ettim. Hersey daha guzel olacak...

Artik bu tip durumlarda kadina tazminat acilamiyor. Gecen seneydi sanirim o kalkti yasadan. Esler birbirine karsi sorumlu diye. Sadakat sozu veren kocasi. O yuzden ucuncu kisilere tazminat acilamiyor.

Yanlarına bırakmamalısın kesinlikle git söyle kolay değil ama aldatılmayı kabullenme ilerde çok pişman olursun

Artik bu tip durumlarda kadina tazminat acilamiyor. Gecen seneydi sanirim o kalkti yasadan. Esler birbirine karsi sorumlu diye. Sadakat sozu veren kocasi. O yuzden ucuncu kisilere tazminat acilamiyor.

olsun o zaman sadece açıcam desin. kadın açılıp açılmadığını öğrenene kadar tutuşsun..
gerçi miss in öneriside mantıklı..

kadini ve kizini tehdit etmis bir mesajda bunun uzerinden dava edebilir ama.

Başlığı görünce başkasını yakaladın sandım.Söyleme diycektim.Ama kendi eşin söyle tabi.Bu ne cesaret ya uyardığın halde.Ama belge lazım foto vs.bişey yani.
Eşinin eşimle konuşması telefon dokümanları geçen sefer uyardığını mesajları ve beni tehdit ettiği mesajları var

Ne bedeli daha ne??
İşte onların fingirdemesinin bedelini sen ve kızın ödüyorsun zaten.
Söyle eşine. Demekki eşi duyacak diye ödü kopuyor.
Ben olsam çoktan söylerdim. Biraz da o bedel ödesin. Yok öyle bedavadan yuva yıkma. Boşanman demek onlara hediye.

kadini ve kizini tehdit etmis bir mesajda bunun uzerinden dava edebilir ama.
Savciliga sikayette bulunmus zaten. Onlar gerekli gorurlerse hakaret ve tehdit davasi aciyorlar. Gerekli gormezlerse acmiyorlar. Dava bittikten sonra eger kadin suclu bulunursa o zanan tazminat davasi acilir. Cik da bir sey alamaz soyleyim. 1000- 2000 TL falan.

Kesinlikle katılıyorum. Eşi kurt adam. Mesajları kendi bile attırıyo olabilir. erkeklerden bütün kurnazlıklar beklenir. Ama sonunda aptal durumuna düşüyolar

Bişey almasına gerek yok. Haklı çıksın o yeter

Para değil istediğim zaten beni aptal yerine koydular yuvam dağıldı çocuklarımın ve benim psikolojim bozuldu onlar keyiflerine bakarken benim ciğerim yandı istiyorum ki onunda yüreği yansin

Bişey almasına gerek yok. Haklı çıksın o yeter
Dedigim gibi. Tazminat davasini simdi acamaz. Savciliga sikayette bulunmus zaten. Kamu davasi olmus. Savcilik gerekli gorurse acar. Davanin sonucuna gore sonra tazminat davasi acar. Baska turlu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…