Biz de bunu diyoruz iste..senin yuvan yikiliyor..o kadin 2 erkekler hayatina devam mi etsin?
Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
3 çocuğu var 25 yaşında oğlu 18 yaşında oğlu ve 16 yaşında kızı var
Bence hem kocasına hem de kadının ana babasına söyleyin. Kızlarına sahip çıksınlar. Evli adamla evli kadın!!!nasıl bi kafa bu yaSöyleyin o zaman kocasına
Kadına bak hem o...u hem sesi çıkıyor???
Kocana söyledim namusunu temizlicekmiş canikom bana zarar vermeye çok vaktin olmicak , yazın belki kaçar siz de bu manyaktan kurtulursunuz
Bi de kendiniz için polisten koruma ister misiniz lütfen?yalnız kalmamaya özen gösterin. Bu tiplerin sağı solu belli olmazBence hem kocasına hem de kadının ana babasına söyleyin. Kızlarına sahip çıksınlar. Evli adamla evli kadın!!!nasıl bi kafa bu ya
Zaten boşanma davası açmışAldatilinca buldugunuz cozum yolu bu mu cidden? Bosanmak mesela planinizda yok mu?
Yeterli o zaman. Gidip onla bunla muhatap olmaya gerek yokZaten boşanma davası açmış
Sakin hareket et diyosun. Ama ben bile gıcık oldum burdan.Yeterli o zaman. Gidip onla bunla muhatap olmaya gerek yok
Yeterli o zaman. Gidip onla bunla muhatap olmaya gerek yok
Hic isi gucu olmayanlar bile nafaka oduyor. Yalan soylemis esin. Inanma.Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor
Bu msji gostererek esine soylerdim. Savciliga verdigimi de iletirdim. Bunlari soyle mi kocasini kiskaniyor yalan iftira diyemesin. Esine belgelerle gidinEşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?