Kocasına soylemelimiyim

boşanma davası açın ve kocasına da söyleyin bu durumdan dolayı ben boşanıyorum. sizi bilemem ama deyin.

Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor

onun işsiz kalması sizin sorununuz değil eşek gibi iş bulup kendine de çocuklarına da bakmak zorunda, hiç o boş tehditlere papuç bırakmayın, yöneticilerine, herkese duyurun olayı, rezil olsun.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum

Bir halt yapamaz. O da korkuyordur muhtemelen. Avukatınız varsa avukatınızla konuşun o yapılması gerekenleri söyler. Zaten savcılığa vermişsiniz.

Ikı çocuğum var eşim onun eşinin haberi olursa havalimanında çalışıyorlar ikiside işimden olurum yüz kızartıcı olaya giriyor nafaka veremem diye tehdit ediyor

Bu tehditlere inanmayin kadının sizi tehdit ettigi mesajida savcılığa delil olarak verin ve kocasina soyleyin arsiz terbiyesizler

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum

Söyleyin o zaman kocasına

Kadına bak hem o...u hem sesi çıkıyor???

Kocana söyledim namusunu temizlicekmiş canikom bana zarar vermeye çok vaktin olmicak , yazın belki kaçar siz de bu manyaktan kurtulursunuz

Söyleyin o zaman kocasına

Kadına bak hem o...u hem sesi çıkıyor???

Kocana söyledim namusunu temizlicekmiş canikom bana zarar vermeye çok vaktin olmicak , yazın belki kaçar siz de bu manyaktan kurtulursunuz
Bence hem kocasına hem de kadının ana babasına söyleyin. Kızlarına sahip çıksınlar. Evli adamla evli kadın!!!nasıl bi kafa bu ya

Aldatilinca buldugunuz cozum yolu bu mu cidden? Bosanmak mesela planinizda yok mu?

Bence hem kocasına hem de kadının ana babasına söyleyin. Kızlarına sahip çıksınlar. Evli adamla evli kadın!!!nasıl bi kafa bu ya
Bi de kendiniz için polisten koruma ister misiniz lütfen?yalnız kalmamaya özen gösterin. Bu tiplerin sağı solu belli olmaz

Diğer konunuzda da benim bildiğim 20 vardır bilmediklerim de vardır demissiniz şayet bu sayi aldatildiginiz kadin sayisiysa hangi biriyle ugrasacaksiniz.

Tehdit edecek cesareti de esinizden aliyor çocuğunuzla beraber bu kadinlarla nasil geziyor nasil ayni evde kaliyor inanilir gibi değil.

Yeterli o zaman. Gidip onla bunla muhatap olmaya gerek yok

kadın tehdit ediyormuş ama konu sahibesinin kızı üzerinden..

bence boşanmada kadından tazminat iste..mesele para değil elbet kocasının kulağına gider..sen arayıp söyleme..
savcılığa verdiğin tehdit için olan şikayetinide geri çekme sakın..kocan seni vazgeçirmek için öyle söylüyor..

Bu msji gostererek esine soylerdim. Savciliga verdigimi de iletirdim. Bunlari soyle mi kocasini kiskaniyor yalan iftira diyemesin. Esine belgelerle gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…