- 13 Haziran 2012
- 287
- 421
- 103
Ama ilk yapmaniz gereken kadini esine soylemek degil ki sizin esinizden bosanmaniz gerekiyor savciliga neden verdiniz bosanma davasi acip oylemi verdiniz tam anlamadim once siz bosanin sonra esine soylersiniz ama tabi bunun diger tarafida var esi nasil bir insan tutup kadini vurursa bunun vicdani sorumlulugunu nasil tasiyacaksiniz ben olsaydim bosanir yoluma bakardim esine falan soylemezdim sorun benim kocada cunku beni aldatan o kadindan hirsimi cikarmamin bana bi faydasi olmaz
Bastan okudum hepsini simdi konuyu cozdum siz bosanin kadinada dava acin tehdit davasi siz dava acinca herkes duyar zaten is yeriyle gorusun esinizin onlarda kovulsun esiyle muhattap olmayin bence kendi hayatiniza cocuklariniza odaklanin ofkeyle hareket etmeyin agir ama emin adimlarla intikaminizi alirsiniz
Bastan okudum hepsini simdi konuyu cozdum siz bosanin kadinada dava acin tehdit davasi siz dava acinca herkes duyar zaten is yeriyle gorusun esinizin onlarda kovulsun esiyle muhattap olmayin bence kendi hayatiniza cocuklariniza odaklanin ofkeyle hareket etmeyin agir ama emin adimlarla intikaminizi alirsiniz
Son düzenleyen: Moderatör: