• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasına soylemelimiyim

Arkadaşlar ab erkekler bölümünde de konum var esi mi aynı kadınla iki defa yakaladım ve bu kadını geçen sefer uyarmıştım esi ne söylerim diye elimde belgeleri var ve bana attığı mesajlar savciligada verdim zaten kendisini ama içim içimi yiyor bu kadın eşimle aynı İş yerinde canı yansın istiyorum onunda esi ne soylemelimiyim ne yapabilirim akıl verin bu arada boşanma davasında açtım esime
Ben olsa kocayı koyarım kapının önüne kadınıda rezil ederim. Allah yardımcın olsun o insanlarıda islah etsin

Böyle yuva yıkan kadınların ve sadakatsiz adamların varlığını duyunca deli oluyorum... Böylelerinin burunlarını asfalta sürtüp kıvılcım çıkarmak lazım :kahve:

Bu dakika durma düşünme bile herkes öğrensin rezilliginiki örnek teşkil etsin kocasıda yazık benim karım namusuyla yaşıyor diye gezinmesin karisinin ne olduğunu öğrensin size dert olacağına onlara dert olsun soyleyin RAHATLAYIN

Hukuki açıdan değil kadın olarak yazıyorum. Başıma böyle bir şey gelse ben söylerim. Ama söylemeden önce eşimi tehdit eder(mesajla falan değil delil bırakmam, yüzyüze söylerim) ev araba para varsa hepsini alırım. Anlaşmalı olarak boşanırım. Sonra kadının kocasına elimde olan delilleri, kadının attığı mesajı, boşanma ilamını her şeyi veririm. Face ya da sosyal hesaplardan yazmam. Sonra işyerine gider her şeyi yine gösterir rezil olmalarını sağlarım. Kv,kp tüm aileye, uzak akrabalara, arkadaşlara eşimin yaptığını 7 düvele kadar yayarım. Kadının yaşını kaç yaşında çocuğu olduğunu her şeyi. Ortaya çıksın pislikleri.
Eşimin malı falan yoksa hiç anlaşmalı boşanmam, tazminat, nafaka ceza davası sonunda kadına tazminat hepsini alırım. Yine ailesine ve eşine yayarım. Nafakayı ödemek zorunda ömrü boyunca ssklı işe girmeyip bir ev araba almayacak mı eşin? Elbet çıkacak bir yerden.

Iyi de bu durumda kadin kadar erkegin de başı yanacak mi sizce? Tamam belki ikisi de isinden olacak. Ikisi de eslerinden bosanacak ama kadinin hayati mahvolacakken ( belki de namus cinayetine gidecek) adama cok da bir sey olacagini sanmiyorum. Karisini aldattigi icin kendi ailesi tarafindan dişlanan adam yoktur pek guzel ulkemde. Yasi gencse birkac seneye yeni biri ile evlendirirler hatta, soyle davullu zurnali.

Ha kadinin kocasi belki gururuna yediremeyip bu adamin pesine duserse, o zamane hem konu sahibinin 2 cocugu babasiz, kadinin 3 cocugu anasiz kalabilir.

Hassas bir konu, fevri davranmamak lazim.

Tabiki söyle. Hatta 'söyle karın olcak o pisliğe kocamdan çeksin artık elini ' diye ekler ondan sonra da gider kocam.olcak şerefsizi de boşarım.

Iyi de bu durumda kadin kadar erkegin de başı yanacak mi sizce? Tamam belki ikisi de isinden olacak. Ikisi de eslerinden bosanacak ama kadinin hayati mahvolacakken ( belki de namus cinayetine gidecek) adama cok da bir sey olacagini sanmiyorum. Karisini aldattigi icin kendi ailesi tarafindan dişlanan adam yoktur pek guzel ulkemde. Yasi gencse birkac seneye yeni biri ile evlendirirler hatta, soyle davullu zurnali.

Ha kadinin kocasi belki gururuna yediremeyip bu adamin pesine duserse, o zamane hem konu sahibinin 2 cocugu babasiz, kadinin 3 cocugu anasiz kalabilir.

Valla eşini aldatan böyle duruma sürükleyenlerden ana baba olmaz. Zaten o çocukların bi yanı manevi olarak eksilmiş. Anlatmak istediğim zaten bi taraf anasız bi taraf babasız şu anda.

Valla eşini aldatan böyle duruma sürükleyenlerden ana baba olmaz. Zaten o çocukların bi yanı manevi olarak eksilmiş. Anlatmak istediğim zaten bi taraf anasız bi taraf babasız şu anda.

Ölebilirler, bir mahsuru yok diyorsunuz yani?
Bi de çocuklara sormam lazim

Hassas bir konu evet. Verilebilecek en iyi zarar işlerinden etmek, kocayı soyup soğana çevirmek ve dava ceza davası haricinde tazminat davası açmak kadına da. Konu sahibi yasal haklarını kullanacak gerisi Allah'a kalmış.

Kadının da adamın da ölmesi kılımı kıpırdatmaz ama bir şey olduğunda hukuki olarak sorumluluk kalmasın bana yeter. Bunun için yasal haklarımı kullanır davalarımı açarım. Koca da tebligat sebebiyle öğrenirse kader kısmet.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum
bi halt da edemez hele bi etsin o kadinin kocasi baska yollarla ogrensin canim ayakta uyumasin kimse kaldiramaz boyle bir durumu

Back
X