kocasina soz gevcirebilen evli hanimlar yardim lutfen..

Evlilikte birbirine söz geçirmeye çalışmak üstünlük kurma çabasıdır. Bunun yerine istişare etmek ortak karar almak gerekir. Bir de söz geçirmek çok genel bir ifade , mesela hangi konuda eşinden ne istiyorsun ve hayır diyor? Aşık olmakla da bu konunun bir ilgisi yok, bence zaten evlilikte aşk diye bir şey yok.

Bi yolu varsa bana da soyleyin😁 bi arkadsima gidecz haftasonu 5de cikarz dedm hayir 7de gideriz dedi. Tamam 6 olsun bari dedim hayir 7 uzatma tmm dedi kapatti konuyu. Daha az once oluo bu napaym simdi 1 saat icinde kavga edip gecemi bozamam ama arada bi insn da kendi dedigi olsn istio

Bu kişiden kişiye değişir, benim eşim yapısı çok sakin, bir dedigimi de iki etmez(mantıklı olanları tabi , ama yerinden kalkması biraz zaman alır orası ayrı ) tabi bende onun :) ve onu, ailesini asla eleştirmem, geçmişi önüne sunmam, arkadaşlarıyla ilişkilerine hobilerine karismam...

Bu cok uc bir mesele. Herkesin karakter ve kişiliği farklı. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Biz mesela karşılıklı konuşuruz artı eksi yönleri buluruz ona göre karar veririz. Diretmez ikimizde benim dediğim olacak die. Kimi erkek yönlendirmeye acıktır yönlendirebilirsin mesela.

Genelde ortak karar, orta yolu bulma seklinde oluyor bizde.. ikimizde fikrimizi koyuyoruz. Tartarak en mantıklı kararı alıyoruz..

Esıne sor sence ben senın sozunı dınlıyor muyum, ısteklerını yerıne getırebılıyor muyum dıye. Onun cevabına gore dersın bende kadın olarak fikirlerimin onemsenmesını ıstedıgım bırsey varsa yapılmasını ısterım vs de. Yanı bazı kadınlar bestas al, araba al, sunu al bunu al hergun avmde en pahalı kıyafetleri alıyorsa vs e admında butcesı bıyere kadarsa soz dınlemesıde bıyere kadar olur. Sızın soz gecırme talebınız nedır yanı? Ne konuda hıcbırnkonudamı sozunz gecmıyor yoksa sadece maddı anlamda ıstekler konusundamı sozunz gecmıyor. Bazı erkeklerde eslerı herseye karıssın ıstemez. Mesela bı erkek erkege cozulecek bır konudr buna kadın burnunu sokuyorsa hıcbı erkerk bundan hoslanmaz sanırım. Bende esım bulundugumuz sehırde kımsemız yok dıye ne yapsa bana danısır evın butcesı olsum evle ılgılı dısarıyla ılgıkı aileyl ılgılı bı konu olsun mutlaka ılk bana danısır cunku evlı oldugunun ve bırsey yaparken hayatını paylastıgı kısıyede danısması gerektıgınn farkında evlılıgın bılıncınde. Evlılık her kararı tek basına almak sadece bemö sozum gececek demek degıl. Bence sen bı esıne oyle tatlı tatlı sor sence benim sende sozum gecıyormu sozlerım fıkırlerım senn ıcın degerlımı vs sor bunları yani acık acık esın o senn

yapısı ile alakalı eşinizin.
benim eşim sağolsun her şeyde fikrimi alır.
orta yol ile hallederiz işlerimizi.
ben de aynı şekilde sorarım vs.
yani yapımız boyle.

Gördüğünü yansıtıyor erkek anne baba çevre evlilikler kafasında kişiliğinde oluşum sağlıyor.Eger içinde varsa senin de desteğinle olur ama yoksa ben kılıbık miyimmm der yapsa da patlar bir yerde

Eşim değil ama sevgilim var.
Kesinlikle benim sözüm geçer, bu patronum iken de böyleydi, sevgili olduğumuz zamanda da böyle.
Ama benim sevgilimde bayağı bir sevgi fazlalığı var.
Benim ağzımın içine bakıyor. Biriyle konuşma desem yüzüne bakmaz.
Ha eğer taktik istiyorsan için dışın bir olsun, doğal davran. Ama ona işlemek istediğini belli etme. Ters teper problem çıkar.

Bi yolu varsa bana da soyleyin😁 bi arkadsima gidecz haftasonu 5de cikarz dedm hayir 7de gideriz dedi. Tamam 6 olsun bari dedim hayir 7 uzatma tmm dedi kapatti konuyu. Daha az once oluo bu napaym simdi 1 saat icinde kavga edip gecemi bozamam ama arada bi insn da kendi dedigi olsn istio
mantik gerektiren konuda tartisilir. mesela otobusle gidip geleceksinizdir. o saat 7 de gidelim der, siz gec saate kalmayalim 6 da gidelim ki 10 otobusuyle donelim dersiniz. mantikli olan budur. 6 da karar kilinir. sizinki kuru inatlasma olmus. kusura bakmayin ama esinizin tavri da hos degil alttan alip kabullenemniz de yanlis. hayatiniz hep boyle gider. tanidigim birinin esi kizlarinin okuyacagi meslegi, evlenecekleri adamlari, yapacaklari islere karar veren cok cok baskin bir adam. birgun gelmis ev aldim tasiniyoruz demis. evini hayirlamaya gitmistik. kadin cok mutsuzdu evi begenmiyordu bizi gezdirirken mahcuptu. esi ona danismadan aldigi icin sayilmamis deger gormemis hissediyordu.. tamam bir saat icin kavga etmeyin ama dedigim olsun derken aslinda saygi gormek onemsenmek akliniza saygi duyulsun fikriniz begenilsin istiyorsunuz. saygi gormek icin hakkinizi da arayin nacizane onerim. icindeyken insan goremiyor yillar geciyor geldigi durumu idrak ediyor. keske bir de gorse benim evlilikte yanlislarimi da bana soylese simdi mudahele etsem duzeltsem.

selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..

Bana hep söylenir bu eşini nasıl bu hale getirdin, nasıl söz dinletiyorsun diye samimi söylüyorum hiç bir şey yapmadım, adamın içinden gelecek bazı şeyler ilaveten bende onun isteklerini önemserim, her konuda saygılı davranırım

Ayni konudan açılmişti oraya da yazmiştim. Erkeklerin söz dinlemesinde elbette sevginin de payi var ama daha çok karakterle alakali ve içinden gelmesine bagli bir şey bu. Taktikle olmaz bi de çoook asik olmayla alakali olmuyor her zaman.

Eşim beni dinler genelde ve kritik konularda özellikle fikrimi almadan kafasina gore hareket etmez ama kendi fikirleri de vardir oturup konuşuruz, tartismişliklarimiz da oldu
zaman zaman. Devamli benim istedigim olmak zorunda degil.

Köpek gibi sorgulamadan agzimdan cikacak emirleri bekleyip sorgulamadan yerine getirmesi normal insan davranişi degil bence, bu cok sevmek degil karakter meselesi.
Ne kadar aşik olursam olayim kimsenin agzinin içine bakmadim, bakamam karakterim musait degil cunku.

selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..

Bakış açınızı degistirin su yazdiklariniz evlilikten çok başka şeyler beklediğiniz söylüyor .Evlilik, taktiklerle yürütülen ,karşıdakine sözünü geçirmeye çalışmakla geçen bir süreç değil ki .

Ne ben eşimin dediğini yaparım ne de o. Kafama göre takılırım. Tabi bu demek değil ipi salınmış dana gibi çoşuyorum. 😂 bizim evlilik farklıymış ya. 😂

selam herkese.
Karşilıklı saygı ile alakalı birsey bu. Her denileni onaylayan bir eş olamaz zaten. Bazen sizin dediginiz olur bazen onun.aşk konusu da şimdiye kadar olmadiysa bundan sonra nasıl olur bilemedim yani.

Tatlı dil ,masumiyet ,cilve . Bence erkeklerin zaafları bunlar. Doğallık sevgi pıtırcığı olma hali. Yani aslında taktik değil bu özetle erkekler erkeksi kadın sevmiyor. Zarif olucaksin iste güzel bi gülüş vs vs. He zıt giderse de hakkını arayacaksın . Alttan almak bir işe yaramaz .

Back
X