- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
Henüz size aşık olmayan ve sizin düşüncelerinize saygı duymayan biriyle neden evlendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantik gerektiren konuda tartisilir. mesela otobusle gidip geleceksinizdir. o saat 7 de gidelim der, siz gec saate kalmayalim 6 da gidelim ki 10 otobusuyle donelim dersiniz. mantikli olan budur. 6 da karar kilinir. sizinki kuru inatlasma olmus. kusura bakmayin ama esinizin tavri da hos degil alttan alip kabullenemniz de yanlis. hayatiniz hep boyle gider. tanidigim birinin esi kizlarinin okuyacagi meslegi, evlenecekleri adamlari, yapacaklari islere karar veren cok cok baskin bir adam. birgun gelmis ev aldim tasiniyoruz demis. evini hayirlamaya gitmistik. kadin cok mutsuzdu evi begenmiyordu bizi gezdirirken mahcuptu. esi ona danismadan aldigi icin sayilmamis deger gormemis hissediyordu.. tamam bir saat icin kavga etmeyin ama dedigim olsun derken aslinda saygi gormek onemsenmek akliniza saygi duyulsun fikriniz begenilsin istiyorsunuz. saygi gormek icin hakkinizi da arayin nacizane onerim. icindeyken insan goremiyor yillar geciyor geldigi durumu idrak ediyor. keske bir de gorse benim evlilikte yanlislarimi da bana soylese simdi mudahele etsem duzeltsem.Bi yolu varsa bana da soyleyinbi arkadsima gidecz haftasonu 5de cikarz dedm hayir 7de gideriz dedi. Tamam 6 olsun bari dedim hayir 7 uzatma tmm dedi kapatti konuyu. Daha az once oluo bu napaym simdi 1 saat icinde kavga edip gecemi bozamam ama arada bi insn da kendi dedigi olsn istio
selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..
selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..
Karşilıklı saygı ile alakalı birsey bu. Her denileni onaylayan bir eş olamaz zaten. Bazen sizin dediginiz olur bazen onun.aşk konusu da şimdiye kadar olmadiysa bundan sonra nasıl olur bilemedim yani.selam herkese.