Kocasından değer görenler kadınlar, taktiğiniz nedir?

Taktik yok

Dengeli ilişkilerde eşler zaten birbirine değer verir
Tabi ki bu değerden kasıt karşı tarafın kuklası olmak ya da karşı tarafı kendine kukla etmek demek değil
Birbirinin fikrine saygı duymak her konuda orta yolu bulabilmek

Eğer fikir ayrılıklarınız varsa ve pek çok konuda belirginse zaten fikri açıdan size uygun olmayan biriyle evlenmişsiniz demektir.

Hiçbir taktik yapmayarak.. kendim olarak. Ona anne değil sevgili olarak, eş olarak.

Her şeyi siz yapıp düşünecekseniz neden evlendinize gelir konu. Üstelik birde hamileymişsiniz, eşiniz ekstra özenli olmalı şu aşamada size.

Burada farklı örneklerde verilmiş,eşlerin birbirine değer vermesi her zaman bir tarafın dediğinin olması demekte değildir bana göre. Basit bir arkadaş görüşmesini bile ben istemiyorum diye bir şekilde yapamayan kocayı ciddiye alamam
mesela bir yerden sonra. Bu başarı değil başarılar tarafın pasifliğidir diliyorum düşünüyorum.
Dengeyi bulup ilk önce kendine sonra karşındakine saygı duymak gerekiyor.

Son düzenleme:
Saçını süpürge etmek yerine, saçlarını tarayıp kendine değer vermeyi dene.

Karşıdaki kişiye bağlı bence yani eşinizin karakteri düşünceleri ile alakalı. Belki gerçekten değer vermiyor sevmiyor saygı duymuyor vs. Size belki de değer veriyor ama sizi tatmin etmiyor. Onun değer verdiğini gösterme şekli başka şeyler belki sizin beklentileriniz başka.

Bir erkek sizi seviyorsa değer verir, gerisi boş. Değer vermeyen koca veya sevgili veya arkadaş, özellikle ne yaparsanız yapın bu değişmez.

Cepte gormemeli sizi. Her dedigini yapmayin. Kendinize onem verin kendinizin degerli oldugunu hissetsin

kendinize değer verin. kendinizin etrafında fır dönün. kocanız dahil herkes size daha başka gözle bakacaktır

Adam diyordur ki zaten etrafımda fır fır dönüyor neden çaba göstereyim ki ?
Açıkçası kızımın bile etrafında fır fır dönmüyorum dünya öyle bir yer degil

Esim tam bir hanimcidir ve temas bagimlisidir bende aksine temastan hoslanmam romantizim ise bana gore deyildir...kacan kovalaniyor sanirim

Herşeyin orta yolu makbuldür.. Aşırı sevginizi gösterip etrafında fır Dönerseniz oda sizi görmezden gelir. Biraz gizemli olun ara sıra ağzından çıkanı anında yapmak zorunda değilsiniz o sizin eşiniz, çocuğunuz değil, kaldı ki çocuklara bile bu şekilde davranınca kıymet bilmiyorlar.. Sürekli elinin altında hazır asker olmayın, sevmeyi bende seviyorum sevilmeyi de, kim sevmez ki ama baktınız değersizleşiyo bu durum onun gözünde azcık geri durun. Misal başı ağrıdığı zaman hemen masaj yapıyorsanız bi kere de geçmiş olsun canım deyin sadece pervane olmak yerine. Ayarı kaçırıp tamamen uzak durun deniyorum. Ama baksın ki bu kadına bişeler oluyo. Sorsun size hayırdır neyin var? Ama bu ayarı iyi yapın hep uçlarda yaşamak yorucu olur

böyle şeyler taktikle olmuyor bence. iki kişinin de karakterine, kişiliğine bağlı.
ben bir tık takıntılı ve çabuk sinirlenen bir insanım, eşim de benim tam tersim. 3 buçuk yıllık evliyiz fakat 10 yıldır tanışıyoruz öncesinde yakın arkadaştık. kimseye eyvallahım olmadığını biliyor, tabi ki eşimi çok severim ama yapı olarak böyleyim. o da daha temas bağımlısı, daha cana yakın. bu şekilde dengeliyoruz birbirimizi. evde de iş bölümü var, herkesin kendi görevleri var, her işi üstüme almıyorum. yemek yapmak canım istemiyorsa gerçekten yapmıyorum şahsen ben değer verildiğini hissediyorum, fakat özellikle değer vermesi için bir şey yapmıyorum aslında olması gerektiği gibi her şey bana göre. fır dönmüyorum, annesi gibi dört dörtlük hizmet etmiyorum çünkü sevdiğimiz insanla birlikte yaşamaya başladık, benim olduğu kadar onun da evi burası.

Babası annesine kıymet verdiyse ve annesi önünde fır dönmediyse o da kadının zaten bir değer olduğunu bilir

En önemli faktör şans. Gerçekten seven ve değer veren bulunca işler çabasız yürüyor.

Bunun dışındaki tipler için çok kaba olacak ama deveye diken, insana s*ken yarar demişler. Biraz kötü davranınca kıymetli olunuyor. Bununla ilgili manipülasyon teknikleri var ama asla paylaşmam.

Özgüvenli olun. Kendinize her konuda güvenin ve bunu sesli söyleyin. Kendinizi onu önemsediğinizden daha çok önemseyin.

Mesela yemeğe çağırdınız, gelmedi, çağırdınız gelmedi. Defalarca ona çorba ısıtmayın ya da çorbaları koyup onu beklerken yemeğinizi soğutmayın. Bırakın yemek isteyen gelir.

Annesi olmayı bırakın yani. Şefkatin dozu arttıkça şehvetin dozu azalıyor.

Yoo iyilik yarıyor ama fazla iyilik, gereksiz iyilik yaramıyor. Kimseye yaramadığı gibi. Bir laf vardır çok severim “Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir” Siz önce kendinize değer verin sonra bir başkası size değer verebilir ancak. Siz peşinde fır döndüğünüzde kocanız karım beni ne çok seviyor, ne iyi kadınla evlenmişim demez. Demek ki ben bunu hakediyorum bu kadar değerliyim der.

Tatlı dil. Çevremde de hep bunu gördüm evlilik terapistleri be kitaplarında da hep bunu okudum. Öncelikle kocanızın her dediğini yapmanız el üstünde tutmanız iyilik değil ve iyi bir erkek iyilikten elbette anlar.
Eşime hep olumlama yaparım. Sen harikasın, benle ilgilenmen beni çok mutlu ediyor, benim her halimi beğeniyorsun ya … bir işten tutsa hemen başlarım konuşmaya. İyi ki senin gibi bir kocam var, sen ev temizliğinde aktifsin senin gibi biriyle evli olmasam dayanamazdım falan diye. Bol bol da iltifat ederim.
Ancak karşılığını görmezsem çoook güzel trip atarım ancak söylenerek değil. Tatlı tatlı, kocacığım bugün çok güzel olduğumu söylemeyi unuttun? Canın ilgi mi istiyor yoksa sen bana iltifat etmeden duramazsın şaşırdım üzüldüm diyip dudak büzerim mesela.
Ev işlerini sadece ben yapmam, sınırlarımı çiğnetmem. Bunları hep tatlı tatlı konuşarak yaparım. Saçımı süpürge etmem ama kocam için saçlarımı bir güzel maşa yaparım.

Duygularımı çok net ifade ederim. Bunu bunu yapman beni böyle hissettiriyor ancak senin de bunu şu yüzden yaptığını biliyorum. Ben sana böyle davranmamaya çalışacağım, sen de şöyle yapar mısın? diye güzelce konuşurum sıkmadan ve doğru zamanda.

Duygularına önem veririm, takdir ederim. Eleştirmem ve yargılamam. Üzülmesini asla istemem ve izin vermem. Hepsini hissetmesini sağlarım.

Sonuç olarak eşim üzerime titrer. Ev işi yemek falan kötüyüm ama onun için en güzel eşim çünkü onu dinler, anlar, saygı duyarım. Ve hepsini dozunda yaparım.

Yani demem o ki fedakarlık iyilik değildir, kocamdan da asla fedakarlık beklemem. Fedakarlık yapmadan bol bol iyilik yapmak evliliği inanılmaz güzelleştiriyor.

Gerektiğinde taviz vermek, karşınızdakinin de gerektiğinde taviz verebilmesini sağlıyor.

Tatlı dil ve cilveyle her sorun çözülüyor.

Olumlama yaptıkça siz de eşiniz de iyiye ilerliyorsunuz.

Elbette bu dediklerim iyi bir adam için geçerli, eşim zaten mükemmel bir erkek. Çok aradım onu Kötü bir adama ne yapsan ters teper zaten. Öyle biriyle baştan evlenmemek lazım. Ancak beni bu kadar el üstünde tutmasında bence dediklerimin etkisi çok büyük. Selin karacehennem i de öneririm youtube da baya videosu var

Bunu anneler yapar. Sır işte burada
Eşime hep derim,anneler bambaşka.Onun yaptığı hiç bir şeyi benden bekleme.Kisiliklerimiz,duruşumuz,vizyonumuz herseyimiz ayrı kaldiki ben senin hayat arkadaşınım.Ben sana babam şöyleydi şöyle yapardı diyormuyum.Evliligimkn ilk aylarinda bu tarz birşey yaşamıştım çünkü.Dedim benden annelik bekleme hakkın yok.9 seneyi bitirdik tabi herşey düzene oturdu:)

Bence biraz bencil olmalisin..taktik budur.. neden fir donuyorsun etrafinda, bebek
Mi bu herif sen annesi ya da dadisi misin

Bazen inan cocuklarimin istedigini yapmiyorum, simariklik yapacaklari tutunca..

Fazla fedakarlik fazla vefasizlik getiriyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…