Her şeyi siz yapıp düşünecekseniz neden evlendinize gelir konu. Üstelik birde hamileymişsiniz, eşiniz ekstra özenli olmalı şu aşamada size.valla evlendiğimden beri 10 koldan her şeyi hallediyorum maşallah. evi çekip çevir, mesai yap, gezmeye giderken bile evde yemeğimi yapmış oluyorum. geçen ilk defa gezdim akşama kadar. yemek de yapmadım. dışardan yemek zorunda kaldı. umursamamak çok güzel gelmeye başladıo zaman bu şekilde devam ediyorum ben :)
Saçını süpürge etmek yerine, saçlarını tarayıp kendine değer vermeyi dene.Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Hadi bakalım taktikleri alalım :)
Ayakta alkışlıyorum gerçekten oyle....Etrafında fır dönmeyi bırakırsanız kıymetli olursunuz
Cepte gormemeli sizi. Her dedigini yapmayin. Kendinize onem verin kendinizin degerli oldugunu hissetsinMerhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Tatlı dil. Çevremde de hep bunu gördüm evlilik terapistleri be kitaplarında da hep bunu okudum. Öncelikle kocanızın her dediğini yapmanız el üstünde tutmanız iyilik değil ve iyi bir erkek iyilikten elbette anlar.Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Eşime hep derim,anneler bambaşka.Onun yaptığı hiç bir şeyi benden bekleme.Kisiliklerimiz,duruşumuz,vizyonumuz herseyimiz ayrı kaldiki ben senin hayat arkadaşınım.Ben sana babam şöyleydi şöyle yapardı diyormuyum.Evliligimkn ilk aylarinda bu tarz birşey yaşamıştım çünkü.Dedim benden annelik bekleme hakkın yok.9 seneyi bitirdik tabi herşey düzene oturdu:)Bunu anneler yapar. Sır işte burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?