Kocasından değer görenler kadınlar, taktiğiniz nedir?

yanlışımı anlamak için şu kısımda da yardımcı olur musunuz :) mesela ben de onsuz yapabilirim. güçlü olduğumu biliyor. hatta büyük bir yanlışı olursa terk edeceğimi de farkındaymış öyle dedi. ama genel olarak elinizi hep kapıda nasıl hissediyor? bunun için ne diyorsunuz ne yapıyorsunuz :)

ben fazla özen gösteriyorum, o hiç göstermiyor. birkaç gündür eskisi kadar özen göstermeyi bıraktım, şimdi bakıyorum o da bir şeyler yapmaya başladı. heralde ben ona hiç fırsat vermemişim
Biraz sen biraz o her şey dozunda güzel. Her erkek bir değil her kadın da değil. Eşim ilgiyi sever mesela ihmal ettiğimde gayet net sorar bir sorun mu var diye. Bazen nazlanır özel bir yemek ister, kıyafetimi seç der vs... Seve seve yaparım. İlgi konusunda bende nazlıyımdır, her işi yapabilirim ama sonunda eşimin elinden demli bir çay isterim, dizine yatıp saçımı tarasın isterim. Karşılıklı her şey, dozunu ayarlamak lazım

Şu an hamileyim ama çocuk yapılmayacak bir durumda değil evliliğim. Mutsuz değilim şükür. Sadece anladığım kadarıyla üstüme gereksiz sorumluluk aldığım için ona fırsat bırakmamışım. Birkaç gündür zaten saçımı süpürge etmeyi bıraktım, bu sefer ben ne istersem o yapmaya başladı. Sadece doğru yolda olduğumdan emin olmak istedim :)

Merhaba, büyük konuşup üst perdeden atıp tutmuş olmak istemem. 20+ yıl sevgililikten sonra bence ;
Kişinin sevgilisine verdiği değer, kendi egosuna verdiği değerdir. Değer vermeyeceğim, değer görmeyeceğim biri ile olamam, taktik filan da yapamam, tabii ki şımartacağım, o da beni şımartsın. Onun için çok fedakarlık yaptım, yine de yaparım, o da yapmıştır. İkimiz de biliriz ki birbirimizin gururuna, onuruna dokunan bir durum olursa bir daha biz olmayız, ona göre davranırız.
Özet taktik yok, içinizden geldiği gibi davranın, sevin, sevilin hayat taktik düşünmek için çok kısa

Anladığım kadarıyla, o istemeden yapmamak lazım o zaman. Biraz nazlana nazlana :) Ben nazlandırmayı seçmişim beyefendiyi Bugün mesela ben evi süpürdüm, o da kalktı evi sildi. Önceden olsa o nazlanıyor diye tamam yapma lanet olsun diyip ben girişiyordum işe. Bugün ise evi süpürüp gezmeye çıktım. O da sonra evi parlattı. Olacak heralde böyle böyle

Kendinizi sevin.

Her tartışmada ; seni boşarım montunu alır çıkarsın diyorum sjslakajakajsk biz 4 yıllık evliyiz ama 20 yıldır tanırız birbirimizi, karakterimi, hayata karşı duruşumu, beni neyim kızdırıp neyin sevindireceğini bilir. 20 yıldır da eyvallahsız bir insanın yakın arkadaşıydı, ondan deli tarafımı biliyor-biliyor bırakıp anında çıkacağımı. Ama işte maalesef çok üzülerek söylüyorum-böyle hissettirebilen kadın çok az bu ülkede. Bunun için arkanda dağ gibi duracak bir aileye sahip olman-ve onların bunu hissetirmesi-eğitimli olman-bir mesleğinin olması-karakterinin de sevginin ilginin olmadığı yerde asla durmam hissinin üzerine oturduğunu bilmesi-çalışmasanda bir birikimin ya da bir gelirin olması… vs.. uzuyor bu böyle. Ben gezmeye gitmek istiyorum, o annesine. Hııı öylemi, tamam sen git-ben bisiklete bineceğim diyorum. Arkadaşlarıyla maç izlemeye gidecek- iyi eğlenceler hayatım diyorum-eee miletin karılaro kavga çıkarıyor gitme diye-kıskanıyorlar sen niye gitme demiyorsun deyip gitmekten vazgeçiyor. Yemiyormu-yemesin, istemedi mi-peki

Alma verme dengenizi koruyun hep verici olmayın sperm bile yumurtaya koşar bırakın az o koşsun
Küçük çocuğun peşinde döner gibi daha istemeden her şeyi yapmayın çoğunu istese bile yapmayın adama sizden fırsat kalmıyor ki

İşte sorun içimden geldiği gibi davranınca başlıyor :) Ben sevmeyi aşırı seven bir insanım. Her şeyi yani. Yerdeki karıncayı eğilip öptüğümü okşadığımı bilirim Hayatta sevdiğim zaten 5-6 insan var. Onların da üzerine fazla düşüyorum. Geri kalan umrumda bile değil. Çok ayarsız bir insanım. Hiç ortayı bulamıyorum :)

Bence böyle şeyler taktikle olmaz. Her ilişkinin kendi dinamiği vardır. benim ilişkimde bizi dünyanın en mutlu insanı yapan şey sizin ilişkinizi bitirebilir mesela. Bu nedenle ilk olarak taktik-oyun aramayı bırakın.
Benim ilişkim için durum şöyle, ben kendime verdiğim değeri artırdıkça eşiminde davranışları doğru orantılı pozitif yönde arttı.
Tersi ise hiç yaşanmadı, bu sebeple size örnek veremiyorum.
Umarım siz de sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir ilişki yaşarsınız :)

heeeee şimdi oldu son cümleniz yetti. saydığınız kriterlerin de hepsine sahibim bu arada. bugün boşanayım ailem arkamda. gelirim de var. olmasa da bi işe girerim. daha önce de boşanmıştım, değer görmediğimde bitirebileceğimi biliyor. sanırım bu fır dönme işiymiş benim yanlışım. onu da düzelttim mi sanırım düzelir. çok teşekkür ederim :)

doğru, sorun bendeymiş anladım fazlasıyla :) kemal sunalın dediği gibi, bundan sonra böyle, çalışmayacam :))
teşekkür ederim :) sevilmediğimi düşünmüyorum ama emek verilmediğini düşünüyorum. sevdiği yemekleri yaptığım için ellerimi öpmüşlüğü var. gözleri dolup, ben seni hakedecek naptım demişliği çok var. bizim sorunumuz onun hiç emek vermemesiydi. aslında sorunumuz benim ona emek vermesi için fırsat bırakmamammış. ben aile evinde de böyleydim. çocukluğumdan beri üstümde hep fazla sorumluluk olduğu için, farkında bile olmadan yüklenmişim her şeyi. tamamdır şimdi o iş bende

Rica ederiiiim, sağlıkla kavuşun bebişinize, dilerim verdiğiniz değerin tam karşılığını aldığınız bir ömür beklesin sizi Bakın mesela ıspanaklar normal buzdolabı dondurucusuna sığmamış, elinde geldi yanıma, sığmıyor aşkım dedi, diğerine dene dedim, homurdandı giderken sanki-hayırdır homurdanıyorsun galiba dedim-ne haddime majesteleri diyor Şeytan azapta gerek

Hayırlı olsun bebeginiz. Allah bebeginizi Saglikla huzurla kucaginiza al ayi nasip etsin.

hah ben o homurdandığı noktada utanıp elinden alıyordum. demek ki böyle azap etmek gerekiyor bundan sonra yandı
Hayırlı olsun bebeginiz. Allah bebeginizi Saglikla huzurla kucaginiza al ayi nasip etsin.
aminn çok teşekkür ederim :)

Katılıyorum. Bu bir tavır; eşine değer veren annesine, arkadaşlarına, işine.. kendisine deper veriyordur bir kere hakkınca. İnsana değer vermek, kıymet vermek, beda, sevildikçe şımarmamak.. bunlar psikolojik sağlamlık ve medeniyet seviyesini de gösteriyor bence. Çabayla olacak şeyler değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…