hanımefendi sizin başka işiniz yokmu onları rontgenliyirsunuz.adamin inançlı olmasına kızına yazdığı mesaja kadar biliyorsunuz.ablamla aynı apartmandayız eniştem kacta gelir kacta çıkar ablam evdemi çarşıdami bilmem.kendi işinize baksanizainanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.
Sürekli gidiş gelişlerini bu şekilde kontrol ediyor.
patronun karısının güzelliğini bile biliyor.konu sahibinden huylandim.zira ablamin 15 yıllık patronunu ailecek tanırız ama karısını hic gormedik.Allah aşkına hem samimiyetiniz yok öyle diyorsunuz hem bunları nerden biliyorsunuz? bu konuda eksik ya da yanlış birşeyler var.
aslında çok basit, adamın Facebookuna girerseniz görebilirsiniz konu sahibi öyle yapmışpatronun karısının güzelliğini bile biliyor.konu sahibinden huylandim.zira ablamin 15 yıllık patronunu ailecek tanırız ama karısını hic gormedik.
bu durumu kimse düşünmüyor işte. hatta biri bana dedi ki ne biliyorsunuz zarar vereceğini belki sadece babasının evine gönderecek.
yahu yaşanan travma ne olacak, çocuklar bunu nasıl unutacak.
bunu düşünen yok, anca duygusal bakıyoruz
hakkaten ya.konu sahibi niye didikliyor cok meraktayım.baska bir is var benceaslında çok basit, adamın Facebookuna girerseniz görebilirsiniz konu sahibi öyle yapmış
valla kırk yıl düşünsem üst katıma gelen biri için komşumun sosyal medyasına girip arkadaşlarına bakmak aklıma gelmez
Mahallenin muhtarı sizsiniz anlaşılan.Muhtarlar bile bu kadar özeli bilmez gerçi.Evine kim girmiş kim çıkmış,kadının Whatsapp'tan kızına ne yazdığını bile biliyorsunuz bu çok ilginç degilmi?Bu kadar bilgiye nasıl ulaştınız evlerine kamera yada dinleme cihazı filan mi koydunuz?evet malesef,az daire olduğumuz için illaki kabak bize patlar.
Umarım sessiz olurlar ne diyeyim
Video falan çekmeyi düsünüyorsıunuz yani?Pardon da sizene?Evet çirkin bi durum ama o kadar rahatsız oluyorsanız siz tasının ordan.4 duvar arasında kimin ne yaptığı sizi niye ilgilendiriyor ki?!Bizim apartmanda trans vardı misal,kiracı apartman toplantılarında atalım falan diyorlardı apartmandan.Valla dayanamadım,kocasına güvenmeyen kocasını atsın dedim bigün.Esime rağmen dedim.Bana zararı yok niye yasam hakkına müdahil olayım?Cok yanlış düşüncedesiniz.Sizi ilgilendirmez.Bir yuva sizin yüzünüzden yıklmasın.Zaten yapıosa Allah ayağına dolandırır.Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
inanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.
Sürekli gidiş gelişlerini bu şekilde kontrol ediyor.
Kadında çıksın esime mektplar yazıo gözü var desin :)Ya yapmayın Allah askına,kadın oturmuş komsuyu röntluyor evde.İnsan bazen öyle seyler görüyor yaşıyor ki bana ne diyemiyor. Söyleseniz bir türlü söylemeseniz bir türlü.
Acaba eşine isimsiz bir mektup gönderseniz olmaz mı? Durumu izah edip Hanimın eve gelmez dediğin bir anda sen eve gel deseniz mektupta? Ben bunu yapardım
Bütün sayfaları okumadım ama okuduklarım yetti. Zaten bu tarz konularda hep aynı şey oluyor, kadını savunmak için konuşuyormuşuz gibi davranılıyor.
Kadının kocası yanında kızlarıyla hırsız var diye eve dönse (böyle bir fikir veren olmuş), kızlar annelerini başka adamla görseler, adam cinnet geçirip kadına, adama hatta kızlarına zarar verse daha iyi olacak sanki.
Komsuya takmıştim her zaman çalışıyormuş baksana yine kameralar telefonlar
böyle bir görevim yok,konudan niye rahatsız oldunuz bunu anlamadım doğrusu.
Ben yaşadığım bir konuyu paylaştım ve bu vb şeyleri yaşayanların konu hakkındaki fikirlerini öğrenmek istedim.
Aldatma kabul edilemez birşey,ama veni bu kısmı değil rahatsızlık edici boyutu sorun teşkil etti.
Madem öyle boşansın bekar bir bayan olarak hayatına istediği kişi ile devam etsin.
Herşeyi bu kadar hoşgörüp,benim rahatsızlığımmı sizi huzursuz etti anlayamadım
Eve dinleme cihazı yerleştirmiş benceOhooooo ablacım hani muhattap değildiniz sadece duyuyordunuz?
Kocası ve çocukları evde yok de inanalım, abisinin yazlığına nedir yaaaa... sizde kadının yüzüne gülüp ağzından her bir naneyi duyup puzzle mı yapıyosunuz Allah aşkına yaaaa
Kocasını aldatan kadına bunu nasıl diyeyim,lütfen kocanı sessiz gürültüsüzmü aldat diyeyim.
Evli eşiyle bile olmuş olsaydı yine bir çareydi bu bizim için.
Ya yok konu sahibinin her şeyden haberi var nedense,kimse buna dikkat etmiyor ama.Ben de apartmanda yaşıyorum,yan dairede yaşayan insanların suratını bile görmüyorum,çünkü bana ne ? Bir sıkıntıları olur,yardım ederim,onun dışında giren çıkan kimi ilgilendiriyor ya ?
Yok ahlaksızlık saygısızlık bilmem ne,ee bize ne sonuç olarak ? Belki adamın haberi var da hoşuna gidiyor,geçen konuda okuduğumuz gibiİnsanların hayatı hakkında yorum yapabilme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde bu kadar rahat anlamıyorum.
Ben de ayni seye takildim,konu sahibi evin kizi gibi yazmis her seyi.
Acaba duvardan bardakla dinlemek yetmedi de delik falan mi actilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?