Kocasını aldatan komşu sorunu

Konu sahibi gidin kadını uyarın gün içerisinde çok ses yapıyorsunuz lütfen ses seviyenize dikkat edin de.
Yok devamsa polise haber verin gitsin uyarsın sizi sadece ses ilgilendiriyorsa, diğer seslere verilmesi gereken tepkiyle aynısını verin. Yok, gidip sessiz olun diyemiyorsanız ya taşının ya da çekin duymazdan gelin başka odaya gidin.

hanımefendi sizin başka işiniz yokmu onları rontgenliyirsunuz.adamin inançlı olmasına kızına yazdığı mesaja kadar biliyorsunuz.ablamla aynı apartmandayız eniştem kacta gelir kacta çıkar ablam evdemi çarşıdami bilmem.kendi işinize baksaniza

Allah aşkına hem samimiyetiniz yok öyle diyorsunuz hem bunları nerden biliyorsunuz? bu konuda eksik ya da yanlış birşeyler var.
patronun karısının güzelliğini bile biliyor.konu sahibinden huylandim.zira ablamin 15 yıllık patronunu ailecek tanırız ama karısını hic gormedik.

patronun karısının güzelliğini bile biliyor.konu sahibinden huylandim.zira ablamin 15 yıllık patronunu ailecek tanırız ama karısını hic gormedik.
aslında çok basit, adamın Facebookuna girerseniz görebilirsiniz konu sahibi öyle yapmış
valla kırk yıl düşünsem üst katıma gelen biri için komşumun sosyal medyasına girip arkadaşlarına bakmak aklıma gelmez

Onlar önemli değil ki. İhtimaller üzerinden çocukların psikolojisi hatta hayatı riske atılabilir. Hatta patronun karısı çocuğu da o kadar önemli ďeğil. En önemli şey kadının ahlaksızlığı. Herkesin bilinçaltında bu var bence. Konu sahibinin cümleleri de aldatan adama değil kadına hakaret eder şekilde zaten.
Erkekler kadınları kadın eliyle denetlerler çünkü. Onların kurduğu düzenin yılmaz savunucusu hep kadınlardır. O yüzden "size ne" deyince şaşırıyorlar. Onun bunun hayatına karışmayı görev biliyor herkes. Düzen bozulmasın da kime ne olursa olsun.

hakkaten ya.konu sahibi niye didikliyor cok meraktayım.baska bir is var bence

evet malesef,az daire olduğumuz için illaki kabak bize patlar.
Umarım sessiz olurlar ne diyeyim
Mahallenin muhtarı sizsiniz anlaşılan.Muhtarlar bile bu kadar özeli bilmez gerçi.Evine kim girmiş kim çıkmış,kadının Whatsapp'tan kızına ne yazdığını bile biliyorsunuz bu çok ilginç degilmi?Bu kadar bilgiye nasıl ulaştınız evlerine kamera yada dinleme cihazı filan mi koydunuz?
Şimdide madur komşu rolüne girmişsiniz.Niye?Çünkü ses yapıyorlar:)Buna inanmıyorum ben..eğer ortada bir aldatma varsa ekstra dikkatli olur insanlar niye ses yapsınlar yada adam niye sizin zile bassın?
Ya abartıyorsunuz yada haklı çıkmak için eklemeler yaptınız konuya..
Size dünden beri kadınla konuşmanız yönünde fikirler verilmiş.
Ama siz hala ne konusucam diyorsunuz..
Kocasına söylemek çok mantıklı çünkü dimi?
Gitsin karısını çocuklarının önünde doğrasın..

Neyse zaten sizi hicccc ilgilendirmiyor kimsenin özel hayati.cok fazla müdahil olmuşsunuz.

Video falan çekmeyi düsünüyorsıunuz yani?Pardon da sizene?Evet çirkin bi durum ama o kadar rahatsız oluyorsanız siz tasının ordan.4 duvar arasında kimin ne yaptığı sizi niye ilgilendiriyor ki?!Bizim apartmanda trans vardı misal,kiracı apartman toplantılarında atalım falan diyorlardı apartmandan.Valla dayanamadım,kocasına güvenmeyen kocasını atsın dedim bigün.Esime rağmen dedim.Bana zararı yok niye yasam hakkına müdahil olayım?Cok yanlış düşüncedesiniz.Sizi ilgilendirmez.Bir yuva sizin yüzünüzden yıklmasın.Zaten yapıosa Allah ayağına dolandırır.

Siz bu konulara nasıl bu kadar hakimsiniz ben anlamadım.
Hem kendilerini soyutladılar komşuluk ilişkisi yok diyorsunuz hem de whatsapp mesajlarına kadar biliyorsunuz.
Konu çelişki yumağı olmuş

Ben olsam yapabiliyorsam o evden taşınır giderdim. Kim ne yaparsa yapsın, eninde sonunda ortaya çıkar ve hak ettiklerini bulurlar.

Kadında çıksın esime mektplar yazıo gözü var desin :)Ya yapmayın Allah askına,kadın oturmuş komsuyu röntluyor evde.

Ya yok konu sahibinin her şeyden haberi var nedense,kimse buna dikkat etmiyor ama.Ben de apartmanda yaşıyorum,yan dairede yaşayan insanların suratını bile görmüyorum,çünkü bana ne ? Bir sıkıntıları olur,yardım ederim,onun dışında giren çıkan kimi ilgilendiriyor ya ?
Yok ahlaksızlık saygısızlık bilmem ne,ee bize ne sonuç olarak ? Belki adamın haberi var da hoşuna gidiyor,geçen konuda okuduğumuz gibi İnsanların hayatı hakkında yorum yapabilme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde bu kadar rahat anlamıyorum.

Ayy..
Konunun başından beri insanlar size ''haddiniz değil'' temalı 500 yorum attı,siz hala boşansınlar diyorsunuz.
Hanımefendi size ne ? Boşanırlar boşanmazlar size ne ?
Ciddi söylüyorum,sizinle aynı apartmanda yaşamak istemezdim.Sürekli birinin evime kim girdi,kim çıktı diye gözetlediğinizi düşününce...

Eve dinleme cihazı yerleştirmiş benceHem muhattap olmuyo hem de aksam pişirdiği yemeğe kadar biliyor nerdeyse

Kocasını aldatan kadına bunu nasıl diyeyim,lütfen kocanı sessiz gürültüsüzmü aldat diyeyim.
Evli eşiyle bile olmuş olsaydı yine bir çareydi bu bizim için.

Neden ? Evli kocasıyla birlikte olunca ses daha mı az gidiyor aşağı ?
Yorumlarınız çoooooooooooook çelişki dolu.Buradan görünen de ''ahlak bekçisi'' gibi davrandığınız.Lütfen kendi hayatınıza dönün.

Hayır bir de konu sahibini eleştirenlere nerdeyse kadını suçlu yapacaksınız denmiş eee suçlu?

Başkasının hayatı hakkında video çeksem vs demesi bu denli araştırması suç değil mi?

Ve konu sahibinin suçlu olması diğer kadını suçsuz yapmıyor bunu anlamıyorsunuz işte. O ayrı bu ayrı. Sadece kimsenin kalkıp karışma hakkı yok ikili ilişkilerde. Hele de dış kapının dış mandalı olan komşunun. Adama tabi ki derler sanane.

Ben de ayni seye takildim,konu sahibi evin kizi gibi yazmis her seyi.

Acaba duvardan bardakla dinlemek yetmedi de delik falan mi actilar

Ben de ayni seye takildim,konu sahibi evin kizi gibi yazmis her seyi.

Acaba duvardan bardakla dinlemek yetmedi de delik falan mi actilar

Son alıntıma bakar mısınız ? ''Evli eşiyle bile olmuş olsaydı yine bir çareydi bu bizim için.'' Bu ne şimdi ya ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…