böyle bir görevim yok,konudan niye rahatsız oldunuz bunu anlamadım doğrusu.Bu çirkinliği çekip katlanmak ne demek? Gözünüzün önünde mi sevişiyorlar?
Çekmek istemiyorsanız taşınırsınız. Bu kadar basit.
Yalnız yeni taşındığınız yerde de olabilir bu tarz insanlar. O zaman ne yapacaksınız? Herkesi uyarıp ikaz edip oradan oraya mı taşınacaksınız?
Bu arada bu namus bekçiliği görevinizin sınırları nerede bitiyor? Apartman içinde mi görevlisiniz sadece? Yoksa sokakta? Mahallede? İlçenizde?
Var mı başka sabıkalılar? Onlar konusunda sustuğunuz için de rahatsız hissediyor musunuz kendinizi?
Sadece zina yapanlar konusunda mı rahatsızsınız peki? Hırsızlık yapan komşunuz olduğunda da uyarma, bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyor musunuz? Uyuşturucu kullanan mesela???
hala boşansın diyorböyle bir görevim yok,konudan niye rahatsız oldunuz bunu anlamadım doğrusu.
Ben yaşadığım bir konuyu paylaştım ve bu vb şeyleri yaşayanların konu hakkındaki fikirlerini öğrenmek istedim.
Aldatma kabul edilemez birşey,ama veni bu kısmı değil rahatsızlık edici boyutu sorun teşkil etti.
Madem öyle boşansın bekar bir bayan olarak hayatına istediği kişi ile devam etsin.
Herşeyi bu kadar hoşgörüp,benim rahatsızlığımmı sizi huzursuz etti anlayamadım
evet bence konu sahibi suçlu, çünkü insanların hayatına fazlasıyla burnunu sokuyor.Valla nerdeyse konu sahibini suçlu bulacaksınız yapmayın yaa kadın bi derdini paylaşmış HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK ..gibi kocasını aldatan bi Kadını savunacaksınız az daha . Biz kadınlar böyle yaparsak ... böyle pislik kadınlar azalmaz .Ama yinede konu sahibi siz karışmayın .nolur nolmaz..Allah böyle kadınların ayaklarına dolaştırsın inşallah belalarını versin ..Pisslikler
konuşmadım gece adam burdaydı,sabah birlikte işe gittiler.arsel kadınla konuştun mu?
Yok patronun su gibi olan karısı nerde demiyormuş.Ee niye dememis?
Kadını karşına alıp, yaptığının yanlış olduğunu ve birgün bir yerde eşine herhangi birinin söyleyebileceğini çünkü herkesin farkında olduğunu söyleyin. Sadece bu kadar.konuşmadım gece adam burdaydı,sabah birlikte işe gittiler.
Az öncede kocası çocuklarla bir döndü eve.
Kardeşimde kocasının haberi olduğunu düşünüyor,bu rahatlık başka türlü olmaz sanırım.
Bilmiyorum oturup çekeceğiz mecbur,sonucu ne olacak bilmiyorum.
Zaten ben konumdada bu konuya neresinden dalsam,müdahil olsam demedim.Sadece çok rahatsız edici şeyler oldu ve bu durumu yaşayıp sonucunda biten olaylar olmuşmu,bir yıl oldu ve gözüne soka soka yapılıyor git gide.
Ben zaten bahsettikleri gibi olsaydım bir yıl bunu çekmezdim,yinede çekeceğiz mecbur yapacak birşey yok.
Dediğiniz gibi konuşma konusuda,kadın bekar olsaydı ve ses vb rahatsızlıklar için gider uyarırdım. Derdim sizin özel yaşantınız beni ilgilendirmez ancak sesiniz evimizde duyulduğu için bu bizde sorun oluyor daha dikkatli olurmusunuz.
Kocasını aldatan kadına bunu nasıl diyeyim,lütfen kocanı sessiz gürültüsüzmü aldat diyeyim.
Evli eşiyle bile olmuş olsaydı yine bir çareydi bu bizim için.
yoo hayır gayette konuşabilirsiniz, dün de söyledim farkında olduğunuzu o da farkına varırsa (eğer ki eşi bilmiyorsa) bu durumdan korkarak belki devamı gelmeyecek ne biliyorsunuz ? ben hala kadınla konuşma taraftarıyımkonuşmadım gece adam burdaydı,sabah birlikte işe gittiler.
Kardeşimde kocasının haberi olduğunu düşünüyor,bu rahatlık başka türlü olmaz sanırım.
Zaten ben konumdada bu konuya neresinden dalsam,müdahil olsam demedim.Sadece çok rahatsız edici şeyler oldu ve bu durumu yaşayıp sonucunda biten olaylar olmuşmu,bir yıl oldu ve gözüne soka soka yapılıyor git gide.
Ben zaten bahsettikleri gibi olsaydım bir yıl bunu çekmezdim,yinede çekeceğiz mecbur yapacak birşey yok.
Dediğiniz gibi konuşma konusuda,kadın bekar olsaydı ve ses vb rahatsızlıklar için gider uyarırdım. Derdim sizin özel yaşantınız beni ilgilendirmez ancak sesiniz evimizde duyulduğu için bu bizde sorun oluyor daha dikkatli olurmusunuz.
Kocasını aldatan kadına bunu nasıl diyeyim,lütfen kocanı sessiz gürültüsüzmü aldat diyeyim.
akşamdan beri aynı şeyleri söylüyorum ama nafile. bir de ne yorumlar okudum biz kadını savunmuşuz da, konu sahibine konuşmuşuz da bilmem ne.
evet kadın ahlaksız, ama bu bizi ilgilendirmez.
konu sahibinin bu kadar pür dikkat dinlemesi ayrı bir çirkinlik
Tam dicektimki belki kocanin haberi vardir diye ama solememistim.konuşmadım gece adam burdaydı,sabah birlikte işe gittiler.
bu durumu kimse düşünmüyor işte. hatta biri bana dedi ki ne biliyorsunuz zarar vereceğini belki sadece babasının evine gönderecek.Bütün sayfaları okumadım ama okuduklarım yetti. Zaten bu tarz konularda hep aynı şey oluyor, kadını savunmak için konuşuyormuşuz gibi davranılıyor.
Kadının kocası yanında kızlarıyla hırsız var diye eve dönse (böyle bir fikir veren olmuş), kızlar annelerini başka adamla görseler, adam cinnet geçirip kadına, adama hatta kızlarına zarar verse daha iyi olacak sanki.
bu sözlerin bir ispatı da benim biliyor musun
oturduğum binaya ilk taşındığımda karşı komşumla ara ara gördüğümüzde, selamlaşıp konuşurduk. bir gece alt katımızdakiler kavga etti. ertesi gün kadınla karşılaştığımda bana sesleri duydun mu falan dedi biraz konuştuk. binaya yeni gelmişim kimseyi tanımıyorum
bana dedi ki biz zaten x y z daireyle hiç görüşmüyoruz (biri de kavga olan daire) birbirlerine arkalarından kocalarını tavsiye ediyorlar ötekinin de evine giren çıkan belli değil dedi
şimdi sorarım bu kadının arkamdan atıp tutamayacağı ne malum.
yok arkadaş komşuluk falan yapmıyorum.
Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
evet malesef,az daire olduğumuz için illaki kabak bize patlar.sevgilisiyle kendisini gordu diye oz cocugunu sevgilisine oldurten anne haberi vardi, adam servis soforuydu bilmem hatirlar misiniz. size karismayin derken tehlikede olmayin diye iyi niyetten diyolar insanlar
anliyorum sindirmek cok zor bu durumu. ama kadinlar erkeklerden daha gozu kara oluyo bu tip konularda...
basiniz belaya girmeden halletmeniz pek mumkun degil. hani 20 25 daire olsa kim sikayet etti bilemezler, ama uc daire olan yerde dikkat edin allah korusun
yaşlı insanlarım tecrübelerine ve bunu ifade etme şekline bayılıyorum.hakkaten bende korkuyorum edepsizlerden.benden 10 yaş küçük sinsi bir kiz kız var is yerinde hepimiz ondan çekiniyoruz cok tehlikeli baş edilmez onunlaEdepsize edepsiz deme donunu basina gecirir derdi rahmetli anneannem. Ben boyle insanlardan korkuyorum. Sucu karsisindakine atip , işin icinden kolayca sıyrılıveriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?