Kocasını aldatan komşu sorunu

aldatan kadinlari savunmak da moda oldu heralde. kadin diye mi boyle yapiliyor.

ortada aldatilan bir adam var. birisi dolandirilsa gozunuzun önünde uyarmaz banane sanane mi dersiniz. yorumlara sasirdim kaldim.
sırf aldatılan adam yokki,diğer adamında karısı aldatılıyor

Yahu bırakın şu pozitif ayrımcılık laflarını.

Toplum gözünde aldatma, erkek içinde kadın içinde aynı seviyesizlik göründüğünde...

Ve yine toplum içinde kadın aldattığında, erkek kenara geçip “ben ilgi göstermedim erkeklik yapmadım yatakta o yüzden ühühüüüü”. Dediğinde...

İşte o zaman bu dediğinizi yapmayan pozitif ayrımcıdır.

Şu an bu durum teraziyi eşitlemek benim gözümde.

Kimse ile bu konuyu konuşmadık,ön yargınızı anlıyorum çünkü sadece yazılan kısmı kadarını anlıyorsunuz.
Bir insan evlide olsa aşık olabilir,birini sevebilir. Ancak boşanır ve sevdiği kişi ile nasıl bir hayat istiyorsa onu yaşar.
Bu bana göre hoş birşey değil,ne bayan nede erkek için.
Biz bunların bu çirkinliğini çekip katlanmak zorundada değiliz,ses çıkmayınca iyice şuursuz şekilde davranmaya başladılar.
Bir yıl içinde zaten ben dedikodu meraklusı olsam eşine bir şekilde derdim vs.

İşte sorun elalemin namusuna laf söyleyecek haddi kendinizde bulmanız.
Alalen alıntı yaptığınız kişinin ve diğerlerinin namusuna dil uzatıyorsunuz.
İftiracılık yalancılık fitnecilik bu yaptığınız.
Sizin gibiler yüzünden bu toplumda komşuculuk kültürü yok oldu.

Bence asla karisma. Buna benzer bir durumla karsilastim aldatilan kadindi söylemedim. Ama hala o kadını gördüğümde utanip yüzüne bakamiyorum.

Hepte bu yorum yapiliyo bi kadin aldatmasi konusunda.. burda bi erkek olsa verip veristirirdiniz:) deniyo:)

Olay bu mudur yani? Gelip 3. Kisi olarak konuyu anlatiyosa yaklasim bambaska oluyo. Kaldiki bu kadar ayrintiyi nerden biliyo konu sahibi?

Aldatan erkek gelsin ilgi gormuyodum karimdan desin, kocamdan ilgi gormuyodum diyen kadinda desin tepki ayni olur burda bence.

Aldatmayi normal gostermek degil olay, aldatan bi insanin ya kisiligi rahatsizdir ya da o an rahatsizdir. Kadin veya erkek demiyorum bakin.
Ayrimcilik yok, ama 3. Kisilerin karismasi dogru degil

akşamdan beri aynı şeyleri söylüyorum ama nafile. bir de ne yorumlar okudum biz kadını savunmuşuz da, konu sahibine konuşmuşuz da bilmem ne.

evet kadın ahlaksız, ama bu bizi ilgilendirmez.
konu sahibinin bu kadar pür dikkat dinlemesi ayrı bir çirkinlik

Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.

fuhuş değil. zina derseniz anlarım o ayrı.

onun dışında rahatsız olmanızı anlıyorum. kimse böyle bişeye şahit olmak istemez. çok çirkin bi durum. ama sizin yapabileceğiniz bişey yok.

Hayır birde diyor ki, erkek aldatsa kadını da rezil et ikisini de rezil et.
Bir defa bu cümleyi hep ALDATILAN KADINA kuruyorlar.(komşusun sen komşu kal lütfen)

Ha orda bile ben diğer kadını ayyuka çıkarmanın doğru olmadığını söylüyorum. Aile faciası yaşanabilir.

Kabul etmekte etmesekte erkek aldattığında olabilir diyorlar , ama kadın aldattığında adabıyla boşanan gözümüzde prens gibi kalıyo.
Çünkü o kadını vurmadı dövmedi öldürmedi.

Şartları eşitlesinler bizde herkese eşit davranalım.

bu sözlerin bir ispatı da benim biliyor musun
oturduğum binaya ilk taşındığımda karşı komşumla ara ara gördüğümüzde, selamlaşıp konuşurduk. bir gece alt katımızdakiler kavga etti. ertesi gün kadınla karşılaştığımda bana sesleri duydun mu falan dedi biraz konuştuk. binaya yeni gelmişim kimseyi tanımıyorum
bana dedi ki biz zaten x y z daireyle hiç görüşmüyoruz (biri de kavga olan daire) birbirlerine arkalarından kocalarını tavsiye ediyorlar ötekinin de evine giren çıkan belli değil dedi
şimdi sorarım bu kadının arkamdan atıp tutamayacağı ne malum.
yok arkadaş komşuluk falan yapmıyorum.

Bu çirkinliği çekip katlanmak ne demek? Gözünüzün önünde mi sevişiyorlar?

Çekmek istemiyorsanız taşınırsınız. Bu kadar basit.

Yalnız yeni taşındığınız yerde de olabilir bu tarz insanlar. O zaman ne yapacaksınız? Herkesi uyarıp ikaz edip oradan oraya mı taşınacaksınız?

Bu arada bu namus bekçiliği görevinizin sınırları nerede bitiyor? Apartman içinde mi görevlisiniz sadece? Yoksa sokakta? Mahallede? İlçenizde?

Var mı başka sabıkalılar? Onlar konusunda sustuğunuz için de rahatsız hissediyor musunuz kendinizi?

Sadece zina yapanlar konusunda mı rahatsızsınız peki? Hırsızlık yapan komşunuz olduğunda da uyarma, bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyor musunuz? Uyuşturucu kullanan mesela???

3. Kişi olarak zaten ben kalkıp konu komşuya,ona buna anlatmadım ki. Anlatılacak birşeyde değil zaten,artık okadar sıkıntı oldu ki buraya yazmak istedim.
Konumdada söyledim başına gelmiş insanlar vardır nasıl son bulur nasıl biter bu mevzu diye.
Ben zaten eşinemi söyleyim,polismi çağırayım diye sormadım ki. Bunu ve sonuçlarını bende akledebiliyorum.
Ve dediğim gibi açıkladım çoğu yorumda,ben elimde steteskop dinlemiyorum bunları zaten aynı evdeyiz gibi duyuluyor herşeyleri.
Evden çıkarken yere havadan ayakkabısını atıp bam güm apartmandan çıkan biri için,nasılki bulaşıkmı yıkıyor demezsiniz öyle net yani yaşananlar.

Ben hala ayni seyi diyorum konu sahibini zerre ilgilendirmiyo. Ha aldatilan bi kadin var bla bla. Orasi ole ama dedigin gibi komsuysa ole kalmali. Illaki patlak verir bu durum ama bu konu sahibinin gorevi degil.

Aldatan kadin degil de erkek olaydi boyle rahat size ne dermiydiniz acaba? Konu sahibine neden saldirdiniz anlamiyorum. Zaten bina da 3 aile oturuyor.13 yildir altli ustlu yasadiginiz komsunuzun hafta ici is okul giris cikis butun rutinini bilirsiniz. Bunun merakla ilgisi yok.
Banyo dan gelen sesler herksesin dikkatini ceker. Ahlak bekciligi, issiz olup milleti gozetlemekle ne alakasi var.

Sorunuza gelirsek, aileyi tanimiyorsunuz bu durumu ifsalamak sizin goreviniz degil bence. Nasil bir tepki ile karsilasacaksiniz bilmiyorsunuz. Sesten rahatsiz oluyorsaniz kadini uyarin, surekli ayni kisinin zilinize bastigini rahatsiz oldugunuzu soyleyin.

Anliyorum.. bole bi durum olsa sadece cocuklarim icin endiselenirim. Sorarlarsa ne cevap veririm diye. Yoksa isterse adamin tum kiyafetini balkondan atsin beni alakadar etmezdi sanirim.

Ben hala ayni seyi diyorum konu sahibini zerre ilgilendirmiyo. Ha aldatilan bi kadin var bla bla. Orasi ole ama dedigin gibi komsuysa ole kalmali. Illaki patlak verir bu durum ama bu konu sahibinin gorevi degil.
Bunu anlatamıyoruz dünden beri.
Buna, bu ahlaksızlığa katlanıyormuş.istihbarat cümlemiz şu;

Kocası kızlarını alıp abisinin yazlığına gitmiş sevgilisiyle başbaşa kalmış. Adamın karısı nasıl bu adam bütün gece nerde Dememiş

Ee niye dememis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…