Kocasını aldatan komşu sorunu

Büyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.
Ki bence hiç bulaşmamak gerek patron, karısı çocukları.. bana ne neden araştırayım bu kadar.
Ben oturupta keyfimden araştırmadım,ilk biz zaten böyle bişeyi düşünemedik bile yapabileceğini.
Niye gizli gizli ve işte olduğu saat bu şekilde geliniyor işgillendik,apartmanda hırsızlık vs vakaları olmuştu öncesi.
Adamıda görünce sima olarak,kardeşim kadının facebookuna baktı arkadaş listesinde adamı görünce ve sayfasında firmanın sahibi olduğunu görünce hem bizdeki soru işaretleri gitti,hemde olayı anladık.
Sonraki olaylar zinciride netlik kazandırdı hepsi bu

Kocasına söyleyince bağlamıcak çünkü çirkefe.

Türkiye’de namus cinayeti altında hafifletici sebep olarak gösterilen kaç cinayet var? Araştırdınız mı 1 yıldır?
bir yıldır zaten söylüyecek olsak söylerdik bizde bu konuları biliyoruz,yani caydırıcı bişey yada bu ve benzeri bişey yaşayıp kurtulan olmuşmu bunu öğrenmek için açtım konu

tövbeler tövbesi stolk bile yapıyorlar, siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya size ne milletin evine gelenden, hırsızlıkmış, peh

Bence bir dost diye mektup bırakın adamın göreceği bir yere.

bir yıldır zaten söylüyecek olsak söylerdik bizde bu konuları biliyoruz,yani caydırıcı bişey yada bu ve benzeri bişey yaşayıp kurtulan olmuşmu bunu öğrenmek için açtım konu
Amaç kadını bu yoldan, ELE VERMEKTEN kurtarmak yani.
Hımm... aydınlanma yaşadım şu an

Herkes karışmayın etmeyin demiş ama aldatılan adama yazık günah değil mi ayakta uyutuluyor resmen. Bence yine patronunu eve aldıgı bi gün kocasını arayın evinize hırsız girdi sanırım diyin sesler geliyo diyin gelsin baksın eve. ondan sonrasıda kendi bilecekleri iş

tövbeler tövbesi stolk bile yapıyorlar, siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya size ne milletin evine gelenden, hırsızlıkmış, peh
apartmanda olan hırsızlık olayında,en üstteki kiracı üstelik emniyet mensubu kişilerle çeteymiş tüm mahalleyi soydular apartman dahil.
Siz olsanız stalk yapmazdınız sanki,buraya yazdığım iki satır kadar değilki tüm yaşanılan olaylar.

bu kadar zımbırtıyla uğraşacağınıza kadına söyleyin diyorum. şimdiye kadar on defa söylemeliydiniz. çirkeflik yaparsa da birdahakine eşinin olduğu zamanda geleceğini söyleyip biraz gözünü korkutmanız yeterliydi. bunca şatafataya gerek yok

İnsan bazen öyle seyler görüyor yaşıyor ki bana ne diyemiyor. Söyleseniz bir türlü söylemeseniz bir türlü.
Acaba eşine isimsiz bir mektup gönderseniz olmaz mı? Durumu izah edip Hanimın eve gelmez dediğin bir anda sen eve gel deseniz mektupta? Ben bunu yapardım

bir şatafat yapmadıkki üç kişilik ailemizin içinde yaşıyoruz bu eziyeti,kimseye denecek birşey değil çünkü bu.

pes diyorum ya pesss. hala daha eşine söyleyin diyenler var.
çünkü adam vursun, cinnet geçirdim desin. ee aldatılmış da zaten. 2 ay yatar çıkar
kadın mezara
çocuklar yetim.

bir insanın hayatı bu kadar mı değersiz gözünüzde?
aldatmayı savunmuyorum, ama bu işin çözümü bu değil.
en basiti ses mi geliyor ara kardeşim polisi dayansın kapısına bak bakim korkuya bir daha adamı eve alıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…