- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
aklıma bambaşka şeyler geliyor da neyseee
Ben oturupta keyfimden araştırmadım,ilk biz zaten böyle bişeyi düşünemedik bile yapabileceğini.Büyük söz olmasın, yaşamış olsam da kocasından önce kadınla konuşurum illa konuşacaksam.
Ki bence hiç bulaşmamak gerek patron, karısı çocukları.. bana ne neden araştırayım bu kadar.
o da bana kalsınNe gibi
bir yıldır zaten söylüyecek olsak söylerdik bizde bu konuları biliyoruz,yani caydırıcı bişey yada bu ve benzeri bişey yaşayıp kurtulan olmuşmu bunu öğrenmek için açtım konuKocasına söyleyince bağlamıcak çünkü çirkefe.
Türkiye’de namus cinayeti altında hafifletici sebep olarak gösterilen kaç cinayet var? Araştırdınız mı 1 yıldır?
tövbeler tövbesi stolk bile yapıyorlar, siz ne yiyip ne içiyorsunuz yaBen oturupta keyfimden araştırmadım,ilk biz zaten böyle bişeyi düşünemedik bile yapabileceğini.
Niye gizli gizli ve işte olduğu saat bu şekilde geliniyor işgillendik,apartmanda hırsızlık vs vakaları olmuştu öncesi.
Adamıda görünce sima olarak,kardeşim kadının facebookuna baktı arkadaş listesinde adamı görünce ve sayfasında firmanın sahibi olduğunu görünce hem bizdeki soru işaretleri gitti,hemde olayı anladık.
Sonraki olaylar zinciride netlik kazandırdı hepsi bu
di mi sonra adam da bir cinnet geçirsin toplu katliam. bravo yaaBence bir dost diye mektup bırakın adamın göreceği bir yere.
Amaç kadını bu yoldan, ELE VERMEKTEN kurtarmak yani.bir yıldır zaten söylüyecek olsak söylerdik bizde bu konuları biliyoruz,yani caydırıcı bişey yada bu ve benzeri bişey yaşayıp kurtulan olmuşmu bunu öğrenmek için açtım konu
ahahhssodjdjjdd turnik vurdu gol olduAmaç kadını bu yoldan, ELE VERMEKTEN kurtarmak yani.
Hımm... aydınlanma yaşadım şu an
apartmanda olan hırsızlık olayında,en üstteki kiracı üstelik emniyet mensubu kişilerle çeteymiş tüm mahalleyi soydular apartman dahil.tövbeler tövbesi stolk bile yapıyorlar, siz ne yiyip ne içiyorsunuz yasize ne milletin evine gelenden, hırsızlıkmış, peh
bu kadar zımbırtıyla uğraşacağınıza kadına söyleyin diyorum. şimdiye kadar on defa söylemeliydiniz. çirkeflik yaparsa da birdahakine eşinin olduğu zamanda geleceğini söyleyip biraz gözünü korkutmanız yeterliydi. bunca şatafataya gerek yokapartmanda olan hırsızlık olayında,en üstteki kiracı üstelik emniyet mensubu kişilerle çeteymiş tüm mahalleyi soydular apartman dahil.
Siz olsanız stalk yapmazdınız sanki,buraya yazdığım iki satır kadar değilki tüm yaşanılan olaylar.
di mi sonra adam da bir cinnet geçirsin toplu katliam. bravo yaa
bir şatafat yapmadıkki üç kişilik ailemizin içinde yaşıyoruz bu eziyeti,kimseye denecek birşey değil çünkü bu.bu kadar zımbırtıyla uğraşacağınıza kadına söyleyin diyorum. şimdiye kadar on defa söylemeliydiniz. çirkeflik yaparsa da birdahakine eşinin olduğu zamanda geleceğini söyleyip biraz gözünü korkutmanız yeterliydi. bunca şatafataya gerek yok
işin ucunda ölme ihtimali? ?Göz göre göre bir aldatma var, bana yapılsa bilip soylenmese, kahrolurum. Allah korusun.
kırkıncı kez söylüyorum, kadınla konuşunbir şatafat yapmadıkki üç kişilik ailemizin içinde yaşıyoruz bu eziyeti,kimseye denecek birşey değil çünkü bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?