kocasının eski karısı

Tamamini odememis olabilir, sonucta harcama yapilirken kredi karti kullaniliyor ve kadin zaten ispat istense gosterir nerede ne harcandigini

Bir çocuktan bahsediyorsunuz, kedi yavrusundan değil. Ki kedinin bile kendine göre masrafı var. Az düşünceli biri bunları göz önüne alırdı. Baba sizinle evlenmiş kendine bir hayat kurmuş. Anne çocuğa bakıyorsa tabi ki maddi destek olacak. Ama sizde bu düşünceyi göremedim.

Ayni olayi yasayan bir kadin olarak ne kadar hos ve olgunsunuz, yaklasiminiz alistigimiz turden degil ya tebrik etme ihtiyaci duydum

Aynen öyle şahcım. Sonra o çocuk büyüyüp bi kötü alışkanlık edinse Allah korusun, hep o anası yüzünden işte denir. Her şeyin hesabı anneye kesilir bakıma gelince neresine yetmiyomuş para denir.
Kadının çocuklu olması hayatına devam etmek için daha zor çocuklu bi dul adama göre.
Bi markete götürüyoruz çocuğu 50den aşşağı para gitmiyor 500 nedir yahu!!

çok şükür normal insanlar da var hala hayatta

oğlum 5,5 yaşında anaokulu aylık 1160 TL devlet okuluna gitsin derseniz onun da aylık aidatı artı yarım gün olduğu için bakıcı parası olacak

süt 3.75 kıyma 40 tl

giysi vs geçtim

bir pantolon 25 tl en ucuz yerden alınınca

bir sürpriz yumurta 2,5 Tl zorunlu ihtiyaç mı hayır ama tümmmm çocukların varken onun yok neden baban nafaka dışında kuruş vermiyor eşi izin vermiyor

çocuk sadece zorunlu ihtiyaç ile büyümez ki

bir de şimdi bana diyecekler ki 1300 TL asgari ücret evet bunu biliyorum

ama nafaka gider vs hesaplanırken o çocuğun yaşam standardı dikkate alınır

oğluma ayakkabı aldım kendim eskisini giydim bu şekilde bu standardı sağlıyorum ama boşanınca baba elini çekerse o standart tek anneye kalırsa da kredi borcu alıp başını gider

Adam evlenmiş boşanmış, çocuğu var. Bütün riskleri alarak evlenmiş olmalısınız. Belki o borçlar çocuk için yapıldı, hadi diyelim yapılmadı ucu yine çocuğa dokunacak. Kendi ailesine para gönderenlere karşı çıkıyorum ama geçiminizi zorlamıyorsa, eşiniz ödemekle haklı olabilir.

Bence konu sahibi eski eşi kıskanıyor
Kredi kartını ödedi diye bu kadar sinir normal değil yoksa

İster misiniz kadın kredi kartıyla kendisine ayakkabı, çanta almış olsun, evine mobilya alsın.
Bir de kadının sevgilisi varmış mesela, ona hediye almış olsun Sevgililer Günü için

Yani aslında çocuk için harcandığını bilmiyoruz paranın.

Onu baştan düşünecektin yavrum

Ayni olayi yasayan bir kadin olarak ne kadar hos ve olgunsunuz, yaklasiminiz alistigimiz turden degil ya tebrik etme ihtiyaci duydum

Teşekkür ederim
Bazı konularda insanlığımı ve ince düşüncemi yitirmemeye çalışıyorum
Eski eşinin çok cefasını çektik, hala çekiyoruz ama sonuçta o çocukların anası olduğu için ona saygılıyım
Yeri gelir eşim yettiremez, ben yeterim aramızda lafı bile olmaz, anneleri daha yeni ayaklarının üzerinde duruyor ne yapacak bu çocuklar, tabi ki yapacağız. Bu konularda kıskançlık gütmüyorum, kadına da geçiyorsa param helali hoş olsun, gözüme gelmez benim öyle şeyler, o bize eza etse de, insandır sonuçta, Yaradandan ötürü hainlik etmem asla, bazen çok kızıyorum forumda da yazıyorum bazı konularda ama geçer kızgınlığım, Allah kimseyi o durumda bırakmasın, eski eşten istemek de kolay bir iş değil

çocuk için para istiyor yazdığı için herkes çocuk ihtiyaçları üzerinden yorum yapıyor ama :)

Konu sahibinin derdi
Boşandilar cocugunuda alsın gitsin öyle bi dünya yok İşte
Kendimi ilk esin yerine koyuyorum da
Cocugumla babasının arasına giren o kadını bilemiyorum napardim.
Mecbur bakacaak başka yolu yok bu işin
3. Kişilerde köstek olmak yerine destek olacaklar.
Başka çıkarı yok

Konu sahibi attı gitti bombayı çünkü biz öyle didişip duruyoruz

Benzettiğiniz örnek aynı kulvarda değil ki. Her insanın ölü veya sağ bir annesi var. Ama her evlenilecek erkeğin bir çocuğu yok ki. Yani annesi hayatta olan bir erkekle evlenme olasılığı ne kadar yüksekse, çocuklu bir insanla evlenme olasılığı tam tersidir diye düşünüyorum.

kız burdaki kadınlar sneı haşlar,fena haşlar bence,ama kaıdnın hiç suçu yok,kocanla hallet,benımde tanıdığım bır kadın var,eski eşindne alıyor,çocuklara yedırmıyor,sevgilisi var,parayı onla harcıyor

Adam o kadar enayi değildir herhalde
Tek sözüyle kartı sıfırlayacak kadar
Gerçi tutar ne onu da bilmiyoruz ama atla deve değildir bence
Her ay böyle yapmıyo belli ki ilk, hep yapsa konu sahibi şaşırmazdı
Bence şimdiye kadar 300 ü yettiren eski eşe helal olsun
Maddi manevi çocuğuna bakıyo, baba yeni eşiyle gayet rahat 300 e + 500 bi ay verdi diye yetişinnn yapmak şımarıklık

Bence sorun. Nafaka yeterszi mi geliyor? O zaman eksik kalan ne varsa kalem kalem baba alır gönderir ama kadın kuaföre mi gitti annesine kardeşine hediye mi aldı ne olduğu belli olmayan bir kredi kartı borcu ödemesini ben olsam bende kabul etmezdim. Ki kadın alışkanlık haline getirmeye başlayacak sanırım. Kalem kalem "çocuk için" harcama yapmazsanız daha çook borç ödersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…