Tamamini odememis olabilir, sonucta harcama yapilirken kredi karti kullaniliyor ve kadin zaten ispat istense gosterir nerede ne harcandiginiYazılanlara katılmıyorum. Kredi kartı borcu ödemek nedir ya. Çocuğun bir ihtiyacı olur, mesela mont. Alınır veya parası gönderilir. Bütün kredi kartının ödenmesi gereksiz bence. Bilemiyorum bana garip geldi. Bütün kredi kartı borcunun çocuğun ihtiyaçlarından oluştuğu ne malum..
Ayni olayi yasayan bir kadin olarak ne kadar hos ve olgunsunuz, yaklasiminiz alistigimiz turden degil ya tebrik etme ihtiyaci duydumBenim eşimde ödüyor, ne var bunda
Mahkemenin biçtiği nafaka 300 lira çocuk için, 300 lira ile çocuk bakılıyor mu ?
Nafakayı verdim çekilirim diyebilir mi bir baba, bunu evlenmeden düşünecektin, sadece nafaka ile kalmıyor harcamalar
Kadın neden onursuz olsun, çocuğu tek başına mı yaptı ??
Aynen öyle şahcım. Sonra o çocuk büyüyüp bi kötü alışkanlık edinse Allah korusun, hep o anası yüzünden işte denir. Her şeyin hesabı anneye kesilir bakıma gelince neresine yetmiyomuş para denir.Çocuk ağaç kavugundan mi çıktı pardon
Tabiki cocugunun masrafini karsilicak iskele babasimi
Oldu canım yeni hatunu alsın çocuğunu bıraksın ayda 500 tl ilede o anne cocugunun masrafıni karsilasin yok öyle bi dünya
Eşini birakmis çocuğunu değil
Her zaman eli üstünde olacak tabiki babası
Siz bence hiç baba çocuk iliskisine karismayin
Çünkü çocuktan değil anneden kiskaniyorsunuz
Anneden de huzursuzluk yaratacak bi tepki gelmedigine göre
Yapacak şey belli babasiysa bakmak zorunda mecbur
Benim eşimde ödüyor, ne var bunda
Mahkemenin biçtiği nafaka 300 lira çocuk için, 300 lira ile çocuk bakılıyor mu ?
Nafakayı verdim çekilirim diyebilir mi bir baba, bunu evlenmeden düşünecektin, sadece nafaka ile kalmıyor harcamalar
Kadın neden onursuz olsun, çocuğu tek başına mı yaptı ??
Bence konu sahibi eski eşi kıskanıyor
Kredi kartını ödedi diye bu kadar sinir normal değil yoksa
karısı ölmüş çocuksuz heriflere varın
Ayni olayi yasayan bir kadin olarak ne kadar hos ve olgunsunuz, yaklasiminiz alistigimiz turden degil ya tebrik etme ihtiyaci duydum
İster misiniz kadın kredi kartıyla kendisine ayakkabı, çanta almış olsun, evine mobilya alsın.
Bir de kadının sevgilisi varmış mesela, ona hediye almış olsun Sevgililer Günü için
Yani aslında çocuk için harcandığını bilmiyoruz paranın.
Aynen öyle şahcım. Sonra o çocuk büyüyüp bi kötü alışkanlık edinse Allah korusun, hep o anası yüzünden işte denir. Her şeyin hesabı anneye kesilir bakıma gelince neresine yetmiyomuş para denir.
Kadının çocuklu olması hayatına devam etmek için daha zor çocuklu bi dul adama göre.
Bi markete götürüyoruz çocuğu 50den aşşağı para gitmiyor 500 nedir yahu!!
Konu sahibi attı gitti bombayı çünkü biz öyle didişip duruyoruzİster misiniz kadın kredi kartıyla kendisine ayakkabı, çanta almış olsun, evine mobilya alsın.
Bir de kadının sevgilisi varmış mesela, ona hediye almış olsun Sevgililer Günü için
Şu, çocuklu adamla evlenirken düşünecektin diyenler acaba kayınvalidesinden şikayet edenlere de "ee o zaman annesi olmayan bir adamla evlenecektin" mi diyor? İnsanlar evlenirler boşanırlar, ve daha önce evlilik yapıp yapmamaları gelecek hayatlarını sonsuza kadar etkilememeli. Maalesef erkekler hayatlarında dengeleri kurmakta zorlanıyorlar. Kimisi annesi ve karısı arasında dengeyi sağlayamıyorum, kimisi eski karısı ve yeni eşi arasında dengeyi sağlayamıyor. Daha doğrusu erkekler geçmiş ve şimdiki zaman arasında doğru yerde duramıyorlar.
Kadınlar ise, genelleme yapmak kesinlikle yanlış olmakla birlikte , boşansalar bile sırtlarını eski eşlerine dayamayı çok seviyor. Maddi ve manevi sürekli bir sömürme isteği içindeler. Evlenirken altın,bilezik ,düğün ve eşya hesabı yapıp düğün takılarına sırtlarını dayarken, boşanırken de alacakları tazminat ve nafakanın hesabını yapıyorlar. Bizim kadınlarımız halen daha kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenemedi yada işine gelmiyor bazı şeyler. İyi yada kötü bir şekilde ayrılmış olmanın bir önemi yok, bir kadın ki nasıl gururunu bu kadar ayaklar altına alıp ,eski eşinden medet umar anlamak zor.
Konu sahibine gelince; ödediğiniz nafaka büyük ihtimal çocuğun ihtiyaçlarına yetmiyordur. Baba olarak görevlerini yeri getirmek zorunda. Eğer eski eşin içinde bulunduğu maddi sıkıntının sebebi çocuğun ihtiyaçları ise eşinizde yardımcı olmak zorunda. Fakat siz çok yüzeysel anlatmışsınız. Örneğin ne kadar nafaka ödüyorsunuz? Eşiniz nafaka haricinde çocuğuna ihtiyaçları doğrultusunda ekstra yardım ediyor mu? Ve bu bahsettiğiniz borç ne kadar? Benimde eşimin ilk evliliğinden kızı var, bizimle yaşıyor şuan. Fakat yanımıza gelmeden önce de örneğin okul taksitlerini eşim ödüyordu, nafaka dışında her hafta mutlaka ekstra para gönderiyordu, kıyafet vs gibi ihtiyaçlarını da arada alıyorduk, özel sağlık sigortasını da eşim ödüyordu. Bu yüzden eski eşi hiç maddi konularda sorun yaşamamıştır. Kısacası, sadece nafaka ödüyorum demekle olmaz.
Adam o kadar enayi değildir herhaldeİster misiniz kadın kredi kartıyla kendisine ayakkabı, çanta almış olsun, evine mobilya alsın.
Onlar yasli olur, bizim insanimiz heyecansiz duramazkarısı ölmüş çocuksuz heriflere varın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?