Kocasının ne mal olduğunu söylenmeli mi

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
ancak fırsatım oldu yazmaya konu şu kızlar
Eşini aldatmaya meyilli aptal bi adamı karısına haber edermiydiniz?
Şahsen ben kesinlikle öğrenmek isterdim böyle iğrenç adamla ömrümün habersiz geçip gitmesindense

Dil kursumuzda bir öğretmen var, bu kendini aralarda sigara içerken ettiğimiz sohbet esnasında
Guruba bekarım diye tanıtmıştı
Bundan sonraki hemen hergünde kursumuz akşam olduğundan özellikle bayanları evine götürmek için müthiş bir çabaya giriyordu
Benim çok yakın bekar arkadaşıma ve banada teklif etti kabul etmedik (eve bırakmayı)
Bir kaçgün sonra herkes gittikten sonra özellikle bizi beklediğini gördük
Arabasının kapılarını açmış ısrar kıyamet götüreyim diyor yine yok dedik
Sonraki günler guruptaki bir memur bayanla baya samimi olmuşlar sürekli beraberler ve canımlar cicimler kahkahalar havada uçuyor, çıkışta baktık bu bayan bizi davet etti sizide bırakalım diye
Bu adamın arabasının ön koltuğuna kurulmuş bide ilginç bir şekilde sahiplenmiş

Yine başka bir muhabbet esnasında bayanlar varken sadece birisi evlimisiniz dedi, adamda hayır kim bize bakarki dedi
Kızda aa niye öyle diyorsunuz deyince onlada sohbeti koyulaştırdı:))

Neyse kızlar sonunda derste hocamız bu adama dönüp eşinizden ailenizden bahsedermisiniz x bey dedi

Bunun surat mosmor, biz şok olduk.. Meğer bu şerefsiz evliymiş

Hoca biliyormuş evli olduğunu ve işi farkedip bilerek sınıfta onu açıklamaya zorlayacak bu hareketi yapmış
Ve dahası karısı benim yüksek yaptığım okulda güvenlikmiş

Bunun evli olduğunu bildikten sonra bu eve götürme tekliflerine devam edince eşime söylesem mi diye düşündüm sonra iş büyür bela diye vazgeçtim ve Çok sert bir şekilde azarladım

Eşinin haberi varmı dedim burda dinelip kızlara gönüllü şöförlük ettiğinden dedim
Bana bir bağırdı herkesin içinde, ben namussuzmuyum da ne demk istiyosunda iyilik yapmak suçmuşda neler neler kimse bana iftira atamazda diye

Ve kızlar bana bu tarz şeyler çok olur hep Allah bir şekilde karşıma çıkarır elime düşürür
Bu adam facebookta benim yakın arkadaşımla ekleşip baya ilerletmişler
Kız bana ismini söyleyince şok oldum tesadüfün daniskası
Gösterdi fotosunu o
Bu yazın beraber iki günlük tatil planlarımı demezsin daha özel konular mı

Siz ne yapardınız, arkadaşım söyleyelim kim karısı deyip ısrar ediyor ama ya iş karışırsa
Bilemiyorum birde oğulları varmış
Bunuda güvenlikteki tanıdık abiden öğrenmiştim
Yazık ya

Siz olsanız ne yapardınız?

Ben olsam söylerdim. Ama sen söyleme. Arsiza bak bir de bağırarak üste çıkmış. Ama yanında gördüğün kızları uyarabilirsin. İnsanlık görevi gibi bir durum benim için genç kızları zamparalardan korumak. Terbiyesiz ya.

Karisini taniyor musunuz? Hayir. Ben olsam bu kadar isguzarlik yapmazdim. Karisini nasil bi tip bilmiyorsunuz sonucta. Kocamdan sanane diyebilir. Adam bu kadin bana iftira atiyor diyebilir. Suclu siz bile cikabilirsiniz. Bence hic bulasmayin.
Bende bunu düşündüm ama böyle adamlar deşifre edilmediği zaman hep yapıyorlar ve yapacaklar
Nasıl olsa karıma söyleyemezler korkarlar diyen çok

Bende bunu düşündüm ama böyle adamlar deşifre edilmediği zaman hep yapıyorlar ve yapacaklar
Nasıl olsa karıma söyleyemezler korkarlar diyen çok
Kadin duysa bile benim kocam katlanirim diyen kadinlar da var. Burda cok goruyoruz. Hayatinda bisey degisir mi sanmiyorum. Sadece kadin uzulur ve konu kapanir. Ki kadin kocasini az cok taniyordur. Belki de bilip katlanan bir kadindir. Adam da bundan yuz buluyor belki.

Ben olsam söylemem.Esinin arkadaşı olsaydın sana guvenseydi belki olurdu ama kadın senide tanımıyor zararlı çıkarsın bence

Elinizde kanitlariniz varsa bence soylemeliydiniz. Esine yazik cunku. Bence size dua bile eder boyle birisinden kurtulmasini sagladiginiz icin.
Ne insanlar var Allahim boyle insanlari cikarmasin insallah karsimiza.

Elinizde ispat edeceğiniz şeyler olsun.
Mesela adamın arabasına aldığı kadınla bir fotoğrafı. Her gün size bırakalım mı diye ısrar ederken ses kaydı gibi.
Facede konuşma kayıtları.

Bunlarla birlikte söylerseniz olur.
Ama diğer şekilde hem adam iftira atıyor diyebilir hem de boş yere bela alırsınız.

Yeterli delil toplayıp daha sonra konuşma işini yapabilirsiniz bence.

Peki arkadaşıma kadının kimliğini versem mi
Bence vermemem lazım gibi
İşte herzamn düşüncelerimizle eylemlerimiz aynı olamıyor malesef

Başka bir yol da aklıma gelmiyor

Peki arkadaşıma kadının kimliğini versem mi
Bence vermemem lazım gibi
İşte herzamn düşüncelerimizle eylemlerimiz aynı olamıyor malesef

Başka bir yol da aklıma gelmiyor

Siz eşini tanıyorsanız verin.
Sonuçta adam arkadaşınızla muhabbet ediyor.
Onun söylemesi daha doğru bile olur.

Kanıtlarla beraber bi şekilde kadına söylerdim

Fake hesap açıp kadına sosyal medyadan falan kanıtlarla durumu izah edin. Yazık belki de kadının kocasının pisliklerinden haberi yoktur.

Kasinin karakterini bilmiyorsunuz.sizi iftira ilede suclayabilir.ben olsam adamla hic muhatap olmazdim.

Yemem içmem yetiştirirm valla. En azından huzuru bozulsun kart zamparanın.

Karısı affeder, etmez ona kalmış. Siz, size düşeni yapın rezil edin denyoyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…