Kocasının ne mal olduğunu söylenmeli mi

Arkadaşınıza söyleyin bence o da konuşsun, ne yaparsınız, evli kalmaya devam mı edersiniz bilmiyorum ama eşiniz benimle bekar biriymiş gibi konuştu, Ben de hoşlandım görüştük bilmem ne ama sonra bi arkadaşıma ondan bahsederken onun eşinizi tanıdığını evli olduğunu falan söyledi hatta onlarla ilk tanıştığında da bekarım demiş, sonradan öğrenmişler. Eşinizin ne olduğunu bilin istedim yazsın. Ben ilişkimi kestim ama bakın bana bunları bunları dedi. desin. Ondan sonra ne olursa olsun. Böyle bir olayı başkasından duymak canımı acıtsa da etrafımdakilerin bilip sustuğu bi durumda o adamla aynı evde kalmak istemezdim.

Söylemem.karısı sana ; benim kocam yapmaz güveniyorum diyebilir ya da erkektir yapabilir diyebilir :) ki merak etme herkes kocasının ne mal olduğunu bilir...

Karısının resimlerine baktım ne güzel kadın
Bu aldatan erkekler ne pis yaratıklar ya
Kendinide bir görseniz Allah affetsin yüzüne bakılmaz bodur tipsiz hemde aptal yani gerçekten aptal
Hani adam vardır aldatır belki ama zekidir ya
Bunda o da yok
Ya ona bakan kadınlar.. Allahım sana geliyorum

Kimse elbette aldatılmayı hak etmez ama böyle bir adamdan hoşlanan/ evlenen insan da pek normal değildir açıkçası. Bazıları bile bile lades oluyor resmen.
Ve söyleyeceksiniz sakın kendinizi deşifre ederek yapmayın bunu, gizli hesap gibi şeyler kullanın. Adam manyagin teki. Size bir zarar vermesin.

Siz karışmayın. Eğer sizin yakın arkadaşınız böyle bir durumdaysa o, eğer istiyorsa gidip ben sizin eşiniz olduğunu bilmiyordum böyle bir durum var artık konuşmayacağım çok üzgünüm gibi bir şeyler söyleyebilir. Adamla bütün ilişkisini kesmeli ama. Yalnız tekrar ediyorum siz bulaşmayın söylerse arkadaşınız söylesin, sizlik bir durum yok.

Ya da kadının internet adresi, maili falan varsa isimsiz bir gönderi yapılıp konuşmaların ekran görüntüleri atılabilir. Arkadaşınızın ismi ve resmi karalanmış bir şekilde.

Ya bir araştırma yapılmış.Güzel kadınlarla evli çirkin adamlar karılarını aldatıyormuş kompleksli oluyorlar demek ki çoğu bunu da eklemek istedim.

Teşekkür ederim mesaj için
Bencede mantıklı olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…