• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının zaafı varmış :(

sürekli mine etek ve ayaklara bakıyorsa ayak faşistidir .evde mini etek giy diyor eşine eşinin giymesi yetmiyormu adama dışarda gözü var bence :oklava:bu büyük bir sorun :çok üzgünüm:benim arkadaşımın eşi böyle olsa ortamında bulunmamak için elimden geleni yaparım

ayak fetisisti demek istedin (oylemi yaziliyordu yaw)
fasisti degil (o kesin)

malesef evlendıgınden berı var yanı 2 yıldır bız bayagı bıseler yaptık oyunlar falan hanı bıraksın bakmayı kısasa kısas yapalım dedık neler yapmadık ama yok anam yapacagını yapıyo yınede pıslık

arkadaşınız ömür boyu onun başkalarına bakmasını mı çekecekdelikafadulden

Adamın zaafı olmasa karısına mini etek giy dermi canım ya bence bunda fetişizm var eğer eşide giymiyorsa dışarıda ancak gözünü tatmin ediyor işte .

bu zihniyetli erkekler yüzünden yolda mini giyemiyoruz Çok üzgünüm çoook

hep derim sen ne yapıyorsan beni de aynı şeyi yaparken düşün yiyorsa yapdelikafadulden

kadında yapılı vucudu olan adamlara baksın adamada zaafım var ondan desin..olabilirmi boyle birsey ya adam yarın oburgun baska kadınlarla birlikte olmaya zaafım var dese kabullenecekmi

Bence de... :umursamaz:

ayak fetisisti demek istedin (oylemi yaziliyordu yaw)
fasisti degil (o kesin)

delikafadulden
Ay bu ne... Güldüm kusura bakma konu sahibi ama bunu yazmadan geçemedim.
aklinialirimsmile
Ayak faşisti çok değişik bir terim olmuş.
kaydirigubbakcemile3

sence ciddi miyimsempatiksalakcinni

"ben erkeğim,erkek yapar" diyen adamın

kırarım kafasını, bacağını:oklava:

Ben sadece kafasını bacağını değil, komple oyarım.
guclubacismile

bende o adamla aynı ortamda olsam tedirgin olurdum
arkadaşına çok üzüldüm ama pekde seviyo gibi değil seven insan böylemi olur bir uyarırsın iki uyarırsın sürekli böyle yapılırmı yaaa karısının yerine koysun önce bi kendini
yazık kadında çok çirkin kötü hisediyordur kendini düşünsenize kocam bana değil başkalarına bakıyo

bence evde etek falan giymesin..açık açık ne düşünüyorsa söylesin biraz utandırsın hatta adamı..eğer öyle bir yapıda ise

Bakmaktan gözünü alamadığı falan bahane bence bakmak istediği için bakıyordur..
Herkes öyledir bakmak istemese bakmaz...
Resmen sapıklık bu kusura bakmayın ...

valla konu sahibi arkadaşım kusura bakma lakin ben öyle bi eşi 2 dk yanımda tutamam
zor bi durum Rabbim arkadaşınızın yardımcısı olsun ama böyle bi insan zannımca bakmakla yetinmeyecektir
Rabbim ıslah etsin derim ben

Back
X