• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının zaafı varmış :(

bu zihniyetli erkekler yüzünden yolda mini giyemiyoruz Çok üzgünüm çoook

Canım ya iş sadece mini etekle değilki heriflerin gözü doymuyor sadece nereye bakacaklarını şaşırıyorlar :mymeka:

e gıyıyorum evde dıyor ay sastım kaldım bu nası adam ya e

yok bu işte ters giden bişey var bence eşide giyor bakıyor dışarıda izin vermiyor tabi başka heriflerde bakar ya sonra katil neyim olur elini kana bular mazallah delikafadulden

acaba adamda değişik bacak görme merakı filan mı var acaba incesi kalını düzü misal CADIARZU

Güzel bir kadın gördüğümüzde biz kadınlar bile bakıyoruz. Hatta ben eşime bile gösteririm ne kadar güzel değil mi diye. Ama önemli olan niyet tabiki. Adam yiycek gibi bakıyosa gerçekten bi rahatsızlığı var demektir. Görmüşlükle az görmüşlük arasında da çok fark var. Ben 20 sene kimsenin kimseyle ilgilenmediği herkesin özgürce giyinip gezdiği bi yerde yaşadım. 1 senedir daha kapalı fikirli bi yerde yaşıyorum. O kadar alışmamışım ki bakışlara sokağa bile çıkmak istemiyorum. Çıktığımda da makyaj yapmak istemiyorum, dikkat çekmek istemiyorum.
Bu adamın yetiştirilme tarzıyla ilgili olabilir, yetiştiği yerle ilgili olabilir, testesteron hormonu fazla olabilir, çapkın ruhlu olabilir.. olabilir de olabilir. ama normal olmadığı kesin. Arkadaşınız bayanın yerinde olsaydım yaptıklarının normal olmadığını söylerdim ve tedavi olmasını isterdim eşimden. Kıskançlıktan daha büyük sorunlarım olurdu eşimle. Onun hasta olduğunu düşünürdüm ve bunun için bişey yapmaz ve böyle devam ederse hasta biriyle daha fazla yaşamak istemezdim.

bence eşi de mini etek giyip bütün yasaklamalarına rağmen öle çıksın dışarı görsün bakalım nasıl oluyormuş
direkt ayrılık sebebi bu sürekli sürekli olur mu yaa bi ömür böle sinir harbiylemi geçer :mymeka:

smdı arkadasımla telde konusuyorum sızın yazdıklarınızı okudum bır bır hepııze hak verıyo ve sımdı soruyo ben ne yapıcam dıyor

iğrenç bir durum ama kısasa kısas kendide baksın erkek eşinin başka erkeğe bakmasına deli olur.görsün ozaman anyayı konyayı

smdı arkadasımla telde konusuyorum sızın yazdıklarınızı okudum bır bır hepııze hak verıyo ve sımdı soruyo ben ne yapıcam dıyor

Bence inatlaşıp onun yaptıklarının aynısını yapıp onunla aynı duruma düşmesin, bunun için gururundan ve kişiliğinden ödün vermesin. Konuşmaya çalışsın tedaviye ikna etmeye çalışsın. Adam normal olduğunu düşünüyosa yapacak bişey kalmamıştır malesef.

arkadaşın da mini eteklerini giyip dışarı çıksın...
ozaman çevredeki erkekleri gözlemekten başka kadınları görmez gözü...
ah bu erkekler...
:oklava:

ya nasıl bir iğrençlik bu! nasıl söyleyebiliyor eşine.. varsa çaktırmadan bak.. bari söyleme
başka sorunları yok diyorsun ama bu büyük bir sorun..yani eşinin bu kadar açık olması!

Adam bir bahane, bir kılıf bile uydurmadan baktığını da kabul ediyor yani, çok kötü:-((
Açıkçası hemen hemen her erkek bakar. Daha medeni olan baktığı kadına çaktırmadan hafifçe bir anlık bakar ya da bakmamaya zorlar kendini. Medeni olmayan afedersiniz öküz gibi seyreder. Ama neticede hepsi bakar. Ama karısının veya sevgilsiinin yanında değil, öylesine yuh denir ancak..:oklava:

bence kocasını sert bir dille uyarsın önce yoksa 2 yılda bunu yapan ohooo nasıl takip etcek adamı aldatırda fırsat bulamamıştır kendine yüz veren bulsa aldatır elimde değil der bu seferde ş....

düşünsün "bu adam beni hak ediyor mu?" diye

aldığı cevaba göre hareket etsin

ya kabul edecek ve ömür boyu çekecek bu saygısız adamımirmirmirmir

ya da onsuzluğu tercih edip "kocam bugün kaç kadına baktı" düşüncesinden kurtularak bir ömrü ferah bir şekilde geçireceksositososito

Bu durumda arkasına sığınılacak bir neden yok. Peki bu arkadaş aynı şeyi eşine yapsa, ne hisseder acaba, bunu denedi mi, yoksa ona da , karıcım sen de bak, ben de bakarım, ne güzel geçinir gideriz mi diyor. Ayıp gerçekten.

Bebişinde hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın, güle güle sağlıcakla büyüt inş.

Son düzenleme:
Sapıklığın adı da zaaf olmuş :delphin:

Arkadaşınızda kaslı kuvvetli erkeklere karşı zaafı olsun hemen.

O da desin eşine ' Kaslı erkekler ne çekici oluyor,bu da benim zaafım kahretsin ' desin.:delphin:

çüşşşşşş pes yani öle adamı ben varya neyse olmaz öle şey ya terbisyesiz adam

gözünü oyarım ben öyle kocanın !!!!!!!!!!hele bi baksın benimki yakalamadım hiç ama çıldırırım heralde ondan sonrada koca diye gezemez yanımda nasıl iş bu ya ....zafı varmış paşamın bak bak ! işi zor arkadaşının adam hep deli hem pişkin baksana !

bakiyo ama nasil bakiyo birde o onemli bence.. Bakilacak gibiyse bir kac saniye insan bakar elinde olmadan sonra bir daha bakmaz gormemis gibi
ama taciz edecek kadar bakiyiorsa tamam o zaman hem sapik hem ahlaksiz

valla insan kanser olur.. gerçi sırf bu sebepen de koca boşanmaz ki.. ne yapmak lazım acaba zor bi durum... heralde yine dönüp dolaşıp karşılıklı konuşmakta bitiyor iş.. tabi bi de dile getirip yüzgöz olma durumu var.. uff ben bilemedim bunu... :(

Back
X