kocasıyla aynı yaşta olup evli olanlar???

sev_sevi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
48
5
288
- Yurtdışı
Selam,

benim sormak istediğim kocasıyla aynı yaşta olupta ilerki yaşlarda herhangi bir problem yaratıyor mu ? bildiğiniz gibi menapoz gibi cinsel isteksizlik vs...

canım çok önemli bi konu aslında ama bunu düşünmek için erken davranmışsın...

o dönmelerde neler yaşandığını dolayısıyla o yaşlarda olmadığım için bişey diyemiyeceğim canım...

burdaki yaşça büyük ablalardana faydalansan?

Ayyyy şimdi bende merak ettim eşimmle aynı yaştayız ama neyin ne olacağı bilinmezki yaaa bi bakıyosun 60 yaşında kadının çocuğu oluyor 30 yaşında biri menopoza girebiliyor bence merak etmimm ben yine
Sende takılma canım kimse önceden ne yaşayacağını bilemez kii menopoza girmezsin cinseel hayatın iidir ama başka bişi olmuştur ne diyoruz ozamann şimdii amannnnnnnnnnnn

Bızde aynı yaŞtayız 3 senelık evlıyız yardımcı olacak kadar bÜyÜmedık daha :) ŞÜkÜr Şımdılık herŞey gÜzel

büyüklerimiz diyolar ya arada mutlaka yaş farkı olsun!!! ilersi ne getiririr hiç bizaman bilemeyiz ama yaşı bizden büyük olanlar bu konu hakkında cevap verirlerse sevinirm

kadın erkeğe göre daha cabuk olgunlasıyor
eşimle aramızda 4 yas var ama hala ondan olgunum
keske 8 yas olsaymış
tam olurmusuz

Ooo ben o zaman yandım eşim benden 2 yaş küçük ama cinsel isteksizlik önemli değil kadın 80 yaşında da seks yapar ama erkeğe bağlı biliyorsunuz bizimki olduğu gibi duruyoda erkeğin ki aynı durmuyor ama o yüzden bunu problem yapmaya hiç lüzum yok.

Bu kadar basit işte onlar düşünsün... :teytey:
Kadın kendine bakım yapıp her daim temiz ve güzel olmaya gayret ederse
Erkek solda sıfır kalır:lepi:

ben hiçbir şey anlamadım walla
yaşı küçük ve ya büyük olsa sorun olur mu desen anlayacağım da, aynı yaşta olunca ne olabilir orasını alayamdım işte bir türlü
bir sorun olmaz heralde

ben direkt kendim için sorduğum için haklısın gendede yanlış sordum soruyu aynı yaş yada kadının yaş olarak daha büyük olması kocasından ne gibi sorunlar oluşabilir doğrusu bu şekilde olması gerekir :)

ya ne kadar ileriyi dusunuyorsunuz boyle
insan sever ve evlenir sonucta baskasiyla dusunemez kendini onunla birlikte olmak ister
ileri yaslarda kimin ne olacagi belli mi olur, kurallara bagli seyler mi bunlar
bu kadar detayli dusunursek isimiz is valla hayatta hic ani yasayamayiz

senin simdi evlenecegin kisiye bakip kafanda boyle bi soru isareti mi olustu sirf ayni yasta diye
ya bi kere insan sevdigi zaman bunlari dusunemez
sen bence asik degilsin kesinlikle

Bizde aynı yaştayız. Aslında fiziksel durumlar için yaştan korkuyorsan takvim yaşına değil biyolojik yaşa bakmak lazım :) Ben kendime bakarım ama eşim hiç bakmaz kendisine mesela, dolayısıyla ben daha genç duruyorum yanında :) Zaten artık herşeyin bi çaresi var, menapoz sorunları içinde yüzlerce çözüm çıktı artık. Bence ruhen anlaşılıyorsa aynı yaşta olmak dezavantaj değil. Kendine güzel bak yeter bence

eşimle aynı yaştayız o benden sadece üç ay büyük okadar
kaynanam kadın erkekten büyük olursa evin bereketinin artacağını söylüyor
eltim kaynımdan üç yaş büyük olur kaynanatörde eltimi çok sever herhalde
ondan dolayı böyle söylüyor

bence şöyle bir kötü yanı var tabi her erkek bir değil bunu özellikle belirtirim ama bayanlar erkeklerden daha çabuk çöküyor böyle olunca erkek iler ki yıllarında hep kendinden küçük bayanlara ilgisi oluyor bence bir erkek eşinden en fazla 9 en az 5 yaş büyük olmalı.

:teytey:
evli değilim ama şuan sevgilimle aynı yaştayız :1hug:

hatta gün/ay/yıl doğum tarihimiz aynı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…