Kocaya cilveli olma yolları (:

bu cilve konusu dediğim gibi tamamen toplumsal baskı yüzünden. 7 yaşına girer girmez, tecavüzden, tacizden, konu komşu ne der diye düşünmekten. Aman okulda adım çıkmasın, aman beni yanlış anlamasınlar diye diye o içten gelen dişil enerjiyi bastırıyoruz.
Çocukların fallik dönemlerine bakın, en saf halini orada görürsünüz. 4-5 yaşında ki kızlarda o bilmişlik taslayarak eller kollar fazla oynar. cicimli konuşmalar, süse özenmeler falan vardır ya. İşte o kadınların hepsinin özünde olan dişiliktir. Aynı şekilde o yaşta erkek çocukların alfaya dönüşmesi.
Sonrasında tabii bunu baskılayarak, dibe atıyoruz.

slm kızlar ay cok güldüm su gıdıklanmayla bayılan eşe cok sevimli geldi
ben işve cilve yaparımda eşim pek bir serttir benim anca yumusatırım adamı
bizimde kızımız var 6 yasında
gecen kuzeninin dogum gününe gittik
kızım illa orda kalıp oynayacgım dedi cumartesi aksamı diger gün pazar tatil tamam dedik
neyse onu bıraktık gece eve dönüyoruz benim bir ısık yandı kafamda
hemen bir plan yaptım eve gecme bir otele gecelim dedim
hemen yolda rezerve yaptık
gittik otele
aksam bişeyler içtik ilk defa alkol aldım sayılır
sonrası malum sabaha kadar dans
sonra uyuduk sızdık sabah uyandık bir dus
sonra kahvaltıya indik güzel bir kahvaltı
bize cok iyi geldi
yani böyle farklı ambiyanslar yaratmak lazım insan sıkılıyor yoksa hep aynı aynı

Bacım sen ne ettin hahahahaha

Benim kocam otele gitcekte öylede böyle ohooo, arabayo o kenara çeker sonra eve gideriz

ayyy iyi dedın bu ay bunu yapayım ben ya :)

ayyy iyi dedın bu ay bunu yapayım ben ya :)
valla cok farklı geliyor insana
hani kacamak yapıyor gibi hissediyorsun ama esin cok özel oluyor gece
başka bir zamanda gittik yine hem otelin havuzundan faydalandık güzl bir havuz aksama kadr yüzdük sarıla sarıla sakindi havuz
sonra yukarda dus keyfi harbi iyi oluyor

Benim eşim de başak burcu. Ben kendimi cilvelo buluyorum açıkçası ama adama ne yapsam olmuyor. Evde çalışırken duvarları da yalasam işimmm vaar diyor yüzüme bile bakmıyor.
Ama şunu da farkettim butun erkekler mi böyle bilmiyorum ama eşim saçlarımı koklamayi cok seviyor. Saclarim hep krem vs kokuyor. Bir gün baktim koltukta tv izlerken sacimi kokluyor bende kalktim ayaga gel gel diye hem saçlarımı uzatiyom hem yavas yavas odaya doğru gidiyom. Ben önde o arkada koklaya koklaya dolaştı evin içinde :)

bölge neresi... ? konum at :)

böyle bir konu daha açılmıştı oraya da yazmıştım, ateşli/seksi/davetkar olmak başka, cilveli olmak çok başka bişey değil mi? yani ille her kadın cilveli mi olmalı ki?
benim cilveli kadın diyince aklıma sibel can, nükhet duru gibi kadınlar geliyor, benim o tavırda bir kadın olmam mümkün değil, olamam, olmak da istemem
ama libidosu yüksek, fazlaca davetkar bir kadınım, gün içinde mesajlar, her fırsatta dokunuşlar vs vs ama bunları gerdan kırarak, kikir kikir gülerek değil aksine yiyecek gibi bakarak yapıyorum sanırım
mesela çocuksu davranmak falan önerilmiş, bir kadın çocuksu davranarak nasıl işveli, cilveli seksi olur benim aklım almıyor, yapay ve fazlasıyla şımarık olur sadece

Hani şöyle; bizim yatak odamız düzenli onda bir problemimiz yok. Ancak adam diyor ki yatakta böyleyken normal hayatta nasıl öküz olabiliyorsun? Pek anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsınızdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…