- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Kızlaar yaylar nasıl yaylarr ben azcık yayımdaa
Sen ondan adam şişsin diye durmadan bir şeyler yapıyorsun bak srn baaak şimdi anladııımHiçte bilemmm düğmelerini ilikledim adam çok zayıf ben napayım
bu cilve konusu dediğim gibi tamamen toplumsal baskı yüzünden. 7 yaşına girer girmez, tecavüzden, tacizden, konu komşu ne der diye düşünmekten. Aman okulda adım çıkmasın, aman beni yanlış anlamasınlar diye diye o içten gelen dişil enerjiyi bastırıyoruz.
Çocukların fallik dönemlerine bakın, en saf halini orada görürsünüz. 4-5 yaşında ki kızlarda o bilmişlik taslayarak eller kollar fazla oynar. cicimli konuşmalar, süse özenmeler falan vardır ya. İşte o kadınların hepsinin özünde olan dişiliktir. Aynı şekilde o yaşta erkek çocukların alfaya dönüşmesi.
Sonrasında tabii bunu baskılayarak, dibe atıyoruz.
Bacım sen ne ettinkızlar sıze ıtıraf:
sımdı benım koca kova burcu ve böyle deri sıyah danteli vs. seylere bayılır tamam mı;? siyah şart ama
neyse ben bı gun bıldıgın kedı kadın olmuşum ama nasıl seksiyim anlatamam..aynaya bakıp deliha gibi 'oha lan cok guzelım 'dedm..ayy benımkı bunu duymasın mı ? ben rezıllll ben şoooooook.. dusunun orda bıle batırıyorum kendımı. .. vallahi beledıye toplasın benı.ilaçlatsın o derece topluma sıkıntıyım
Bacım sen ne ettinhahahahaha
Benim kocam otele gitcekte öylede böyle ohooo, arabayo o kenara çeker sonra eve giderizslm kızlar ay cok güldüm su gıdıklanmayla bayılan eşe cok sevimli geldi
ben işve cilve yaparımda eşim pek bir serttir benim anca yumusatırım adamı
bizimde kızımız var 6 yasında
gecen kuzeninin dogum gününe gittik
kızım illa orda kalıp oynayacgım dedi cumartesi aksamı diger gün pazar tatil tamam dedik
neyse onu bıraktık gece eve dönüyoruz benim bir ısık yandı kafamda
hemen bir plan yaptım eve gecme bir otele gecelim dedim
hemen yolda rezerve yaptık
gittik otele
aksam bişeyler içtik ilk defa alkol aldım sayılır
sonrası malum sabaha kadar dans
sonra uyuduk sızdık sabah uyandık bir dus
sonra kahvaltıya indik güzel bir kahvaltı
bize cok iyi geldi
yani böyle farklı ambiyanslar yaratmak lazım insan sıkılıyor yoksa hep aynı aynı
kızlar sıze ıtıraf:
sımdı benım koca kova burcu ve böyle deri sıyah danteli vs. seylere bayılır tamam mı;? siyah şart ama
neyse ben bı gun bıldıgın kedı kadın olmuşum ama nasıl seksiyim anlatamam..aynaya bakıp deliha gibi 'oha lan cok guzelım 'dedm..ayy benımkı bunu duymasın mı ? ben rezıllll ben şoooooook.. dusunun orda bıle batırıyorum kendımı. .. vallahi beledıye toplasın benı.ilaçlatsın o derece topluma sıkıntıyım
slm kızlar ay cok güldüm su gıdıklanmayla bayılan eşe cok sevimli geldi
ben işve cilve yaparımda eşim pek bir serttir benim anca yumusatırım adamı
bizimde kızımız var 6 yasında
gecen kuzeninin dogum gününe gittik
kızım illa orda kalıp oynayacgım dedi cumartesi aksamı diger gün pazar tatil tamam dedik
neyse onu bıraktık gece eve dönüyoruz benim bir ısık yandı kafamda
hemen bir plan yaptım eve gecme bir otele gecelim dedim
hemen yolda rezerve yaptık
gittik otele
aksam bişeyler içtik ilk defa alkol aldım sayılır
sonrası malum sabaha kadar dans
sonra uyuduk sızdık sabah uyandık bir dus
sonra kahvaltıya indik güzel bir kahvaltı
bize cok iyi geldi
yani böyle farklı ambiyanslar yaratmak lazım insan sıkılıyor yoksa hep aynı aynı
valla cok farklı geliyor insanaayyy iyi dedın bu ay bunu yapayım ben ya :)
olmuyor arkadaşım yaAzıcıkta gelişme olmaz mı
valla cok farklı geliyor insana
hani kacamak yapıyor gibi hissediyorsun ama esin cok özel oluyor gece
başka bir zamanda gittik yine hem otelin havuzundan faydalandık güzl bir havuz aksama kadr yüzdük sarıla sarıla sakindi havuz
sonra yukarda dus keyfi harbi iyi oluyor
Off off nerelere gidemolmuyor arkadaşım ya
zoraki yapınca yapmacık oluyor sanki
Hani şöyle; bizim yatak odamız düzenli onda bir problemimiz yok. Ancak adam diyor ki yatakta böyleyken normal hayatta nasıl öküz olabiliyorsun? Pek anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsınızdır :)böyle bir konu daha açılmıştı oraya da yazmıştım, ateşli/seksi/davetkar olmak başka, cilveli olmak çok başka bişey değil mi? yani ille her kadın cilveli mi olmalı ki?
benim cilveli kadın diyince aklıma sibel can, nükhet duru gibi kadınlar geliyor, benim o tavırda bir kadın olmam mümkün değil, olamam, olmak da istemem
ama libidosu yüksek, fazlaca davetkar bir kadınım, gün içinde mesajlar, her fırsatta dokunuşlar vs vs ama bunları gerdan kırarak, kikir kikir gülerek değil aksine yiyecek gibi bakarak yapıyorum sanırım
mesela çocuksu davranmak falan önerilmiş, bir kadın çocuksu davranarak nasıl işveli, cilveli seksi olur benim aklım almıyor, yapay ve fazlasıyla şımarık olur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?