Kocaya cilveli olma yolları (:

ayy adama müsaitsen bu akşam sendeyım bebeğim yazdım gecen cvp vermedi.

eve gıttım ne okuzzsun sana msj attım nıye donmedın dedım..

asıl ben sana soruyorum sen nıye eve geldın bi yere gıtmıcek mıydın dıyoo

bende yooooo sana yazdım işte nereye gıdıcem hafta içi be dıyorum

ya sen nasıl bı hatunsun öyle msj mı olur dıyor.ne demek ıstedın orda dedı..bende sendeyım işte anladın sen onu hadı banyoya gec bakım dedım..

piç misin nesin sen dedi...

bizim evliliğimiz böyle manyak manyak yürüyo işşte.bence konu sahıbı benım kadar adli vaka olamaz

Yok yok bizimde benzer diyaloglarımız çok oldu da oluyor da

Bir arkadaşım vardı fiziksel olarak erkeksi bir yapısı vardı lakin kavanoz kapağını açmaya uğraşırken bir " ah olmuyor " derdi ki sanırsın eşi pc de +18 izliyor
Biraz içten ve de hormonlardan gelen bir şey sanırım .Hangi erkeksi davranışlarınızdan haz etmiyorsanız ( çevrenizdekiler de dahil ) onları torpulemekle başlayın. Eve de yansıyacaktır.

Siteye giriş yapmadan uzaktan bakarken gördüm konunu. hemen girdim koştum. bende senin gibiyim eşim çok sikayetçi. az sev beni az gönlümü et ilgilen diyo oturuyorum tv izlerken ayağının dibine en sevdiği şey olan bacağını kaşımam :) kaşıyorum yavaş yavaş sonra sıkılıyorum gidip koltuğa yatıyorum her gün böyle. gidip öpeyim koklayayım yok. eşim gelir sever okşar sarılır öper bende tık yok ama çok seviyorum. bide bebek var 19 aylık bizi yanyana görse ortamıza oturuyor zaten. bide biz yatana kadar yatmıyor cinsel hayatta bitti resmen. ay bitiklerdeyimmmm..

Ben bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/

oooo efeniim kimler gelmiş aramıza yeni elemanlar dahil olmuş.buyrun sızı locaya alalım zira top 1 de..ilk sırada sız varsınız...cok komıksın valla karnım agrıdı

Hahaha ha supersinnn

Bu konuda bi arkadaş vardı, baya bi deneyim paylaşmıştı, sehpaya cıkmalar, sandalyeye ters oturmalar filan

Ama sanırım kulaktan dolma yapılırsa eğreti durur, komik durumada düşebilirsin bu durumla alakalı becerin yoksa..

Kimi kadın yürürken bile cilveli (sibel can) , kimi kadın bakarken bile seksi (deniz çakır) (güzel değil ama cok seksi)
Kimi kadın dünya güzeli ama bişeyler eksik, bi donuk ve hic seksi dil mesela (fahriye evcen) ..

Ama herkes kendi karakteriyle farklilik yaratabilir..mesela cilveli değilsindir ama eşin seni seviyorsa farkli özelliklerin çekiciliğin vardir..
Bence yatakda sorun yoksa (ki orada herşey spontane gelişiyor) ozaman sorun yapma derim..

Kimi cilve yapim derken kıçını yırtar ama icraata gelince bi başarı gösteremez..
Kimi'de yere bakan yürek yakan cins'lerden, görevini tam gereken yerde hakkıyla yerine getirir

Bugüne nasıl geldiysen öyle devam..aklından geçiyorsa az içinde de var demektir zaten, sen işini bilirsin

Hani şöyle; bizim yatak odamız düzenli onda bir problemimiz yok. Ancak adam diyor ki yatakta böyleyken normal hayatta nasıl öküz olabiliyorsun? Pek anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsınızdır :)

yok yok anladım :) ben de diyorum ki yatakta iyiysen, arada da sık sıkıştır adamı, kaçamak öpücükler, erotik içerikli mesajlar, fısıldamalar falan.
ama cilveli olucam diye gerdan kırmaya, göz süzmeye, kikirdemeye, hele de çocuksu davranmaya hiç gerek yok, olmayınca olmuyor çünkü, sakil duruyor. onun yerine dişiliğini, seksapelini öne çıkaran tavırlar sergilesen daha hoşuna gider bence (fazlasıyla açık yazacağım ama yanından geçerken özel bölgelerine dokunmak, kendini değdirmek, kulak memesini uyarmak, beline sarılıp elini içerlere doğru uzatmak falan gibi )

Çok naziksin gerçekten teşekkür ederim :) Bizimki de aynı şikayetlerdr bulunuyor

Tavsiyeniz içi minnettarım bir çok yanıma hatta bi 15 dakikadan itibaren başladım törpü yapmaya :)

Benmkide basak siyah seylere bayiliyo bide kirmizi ruj kirmizi oje kirmizininda koyusunu degil boyle acik olanini seviyo bende hic sevmem ruj surmeyi hemen silerim bide ince corabi cok seviyo neyini seviyosa dokulduk iyice acilin kizlar anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…