- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Ben kendisini sevmem ama işve ve cilvede idoldür.bence çok itici yapmacık o cilveleride kendide
Yok yok bizimde benzer diyaloglarımız çok oldu da oluyor daayy adama müsaitsen bu akşam sendeyım bebeğim yazdım gecen cvp vermedi.
eve gıttım ne okuzzsun sana msj attım nıye donmedın dedım..
asıl ben sana soruyorum sen nıye eve geldın bi yere gıtmıcek mıydın dıyoo
bende yooooo sana yazdım işte nereye gıdıcem hafta içi be dıyorum
ya sen nasıl bı hatunsun öyle msj mı olur dıyor.ne demek ıstedın orda dedı..bende sendeyım işte anladın sen onu hadı banyoya gec bakım dedım..
piç misin nesin sen dedi...
bizim evliliğimiz böyle manyak manyak yürüyo işşte.bence konu sahıbı benım kadar adli vaka olamaz
Yok yok bizimde benzer diyaloglarımız çok oldu da oluyor da
Hahahahahaha yaa çok alemsin yaaaaBen bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/
Merhabalar,
Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar
3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz
Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;
Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfırBunu eşim değil herkes söyler etrafımda
Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum
Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum
Hahahahahaha yaa çok alemsin yaaaa
Ben bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/
atayım ayıpsın :))bölge neresi... ? konum at :)
Hahaha ha supersinnnayy adama müsaitsen bu akşam sendeyım bebeğim yazdım gecen cvp vermedi.
eve gıttım ne okuzzsun sana msj attım nıye donmedın dedım..
asıl ben sana soruyorum sen nıye eve geldın bi yere gıtmıcek mıydın dıyoo
bende yooooo sana yazdım işte nereye gıdıcem hafta içi be dıyorum
ya sen nasıl bı hatunsun öyle msj mı olur dıyor.ne demek ıstedın orda dedı..bende sendeyım işte anladın sen onu hadı banyoya gec bakım dedım..
piç misin nesin sen dedi...
bizim evliliğimiz böyle manyak manyak yürüyo işşte.bence konu sahıbı benım kadar adli vaka olamaz
atayım ayıpsın :))
konum iç anadolu:)
al bendende o kadar:))))oooo efeniim kimler gelmiş aramıza yeni elemanlar dahil olmuş.buyrun sızı locaya alalım zira top 1 de..ilk sırada sız varsınız...cok komıksın valla karnım agrıdı
Hani şöyle; bizim yatak odamız düzenli onda bir problemimiz yok. Ancak adam diyor ki yatakta böyleyken normal hayatta nasıl öküz olabiliyorsun? Pek anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsınızdır :)
Çok naziksin gerçekten teşekkür ederim :) Bizimki de aynı şikayetlerdr bulunuyorSiteye giriş yapmadan uzaktan bakarken gördüm konunu. hemen girdim koştum. bende senin gibiyim eşim çok sikayetçi. az sev beni az gönlümü et ilgilen diyo oturuyorum tv izlerken ayağının dibine en sevdiği şey olan bacağını kaşımam :) kaşıyorum yavaş yavaş sonra sıkılıyorum gidip koltuğa yatıyorum her gün böyle. gidip öpeyim koklayayım yok. eşim gelir sever okşar sarılır öper bende tık yok ama çok seviyorum. bide bebek var 19 aylık bizi yanyana görse ortamıza oturuyor zaten. bide biz yatana kadar yatmıyor cinsel hayatta bitti resmen. ay bitiklerdeyimmmm..
Tavsiyeniz içi minnettarım bir çok yanıma hatta bi 15 dakikadan itibaren başladım törpü yapmaya :)Bir arkadaşım vardı fiziksel olarak erkeksi bir yapısı vardı lakin kavanoz kapağını açmaya uğraşırken bir " ah olmuyor " derdi ki sanırsın eşi pc de +18 izliyor
Biraz içten ve de hormonlardan gelen bir şey sanırım .Hangi erkeksi davranışlarınızdan haz etmiyorsanız ( çevrenizdekiler de dahil ) onları torpulemekle başlayın. Eve de yansıyacaktır.
dene gör sonuc harika oluyor :))heee ben istanbuldayım hatun ya.suan bookingten otel bakıyorum saol lıbıdom teyakkuza gectı valla
Benmkide basak siyah seylere bayiliyo bide kirmizi ruj kirmizi oje kirmizininda koyusunu degil boyle acik olanini seviyo bende hic sevmem ruj surmeyi hemen silerim bide ince corabi cok seviyo neyini seviyosakızlar sıze ıtıraf:
sımdı benım koca kova burcu ve böyle deri sıyah danteli vs. seylere bayılır tamam mı;? siyah şart ama
neyse ben bı gun bıldıgın kedı kadın olmuşum ama nasıl seksiyim anlatamam..aynaya bakıp deliha gibi 'oha lan cok guzelım 'dedm..ayy benımkı bunu duymasın mı ? ben rezıllll ben şoooooook.. dusunun orda bıle batırıyorum kendımı. .. vallahi beledıye toplasın benı.ilaçlatsın o derece topluma sıkıntıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?