- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Tabisi efenim ne demek direk telefon yazayım ayıpsınız
bana biraz cinsellikle ilgili tavsiye almak gibi geldi. ben objektif bakıyorum yanlış anlamayın belki sizin gibi tavsiye bekleyenler bdv den değilde +18 den bakıp bulamazlar vs vs. en iyisini adminler bilir elbette.
haklısınız öyleyse kusura bakmayın.. umarım derdinize çözüm bulursunuz sevgilerEstağfurullah ne demek ama maalesef belirttiğiniz bölümlerde konu açabilmek için şartlar var. Fazlaca açık seçik konuşmadan derdime çözüm bulmaya çalışıyorum ki derdimde cilve değil yontulmaya çalışan öküzlük daha çok konu içinde geçiyor tüm sebep bu
bir keresinde televizyon izlerken oynaşıyorduk, niyeyse gıdıklayayım dedim. 'yapma, yapma!' dedi, ben de naz yapıyor sandım. Daha coşkun gıdıklamaya devam ettim. 'bak bayılırım yapma' dedi. Bayıldı.
hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı. meğer gerçekten gıdıklanınca bayılıyormuş.
aynen öyle.. bende de yok o cilvelik denen şey. hele kışın evde seksenlik nine gibi kat kat giyiyorumben hiç öyle anlamadım ya, yatak tavsiyesi istememiş ki. bence biz cilve olayını hemen yatak olarak düşündüğümüz için böyle geliyor. Aslında değil, daha dişil enerji halinde olmak. Kadınlığının farkına varmak. senelerce kendimizi tacizden, mobbingden korumak için zırh kuşandık. Onun altında yatan dişiyi unuttuk.
Başakburcun ne beybisi..bunun burclarla cok ılgısı var dıyorlar.
Ya kusura bakmayın ama hem gülme hem şaşırma geldi bi an üstüme
Ben olsamda çok korkardım ama burda böyle bi konuda okuyunca gülesimde geldi
Haha bakın bu her kadın için bir dert :) bence baştan sona okuyun belki sizde tavsiye bulursunuz kendinize göreaynen öyle.. bende de yok o cilvelik denen şey. hele kışın evde seksenlik nine gibi kat kat giyiyorum
Senin sorunun bence işve cilveden çok yumuşak başlı olamamak böyle siniri alınmış kadın tipi vardır ya senin adam öyle istiyor sert çıkışlar yapmayan kavga sevmeyen falan benimki de öyle istiyor da ordan biliyorumHahaha işte benim kocamda bana kahvede ki arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum dedi
Ay yok kız! haniii nerdeeeeeeakrep.. :)
başaklar cilvenaz olur derler
Cocuk uyuyunca gidin guzel birseyler giyin,makyaj yapin,evdeyken bile topuklu ayakkabi giyin parfüm skin. Konusmaya gerek yok bazenvücut dilinizle konusun, yavasca sokulun, gerisi gelir
Ay yok kız! haniii nerdeeeeee
Asıl akrep için neler duyuyoruz
ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Evet biraz o da var çok haklısınız efemSenin sorunun bence işve cilveden çok yumuşak başlı olamamak böyle siniri alınmış kadın tipi vardır ya senin adam öyle istiyor sert çıkışlar yapmayan kavga sevmeyen falan benimki de öyle istiyor da ordan biliyorum
ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/
Hahaha ah işte benim derdimde o ayol! napıcaz biz böyle hatunyatakta işte.........sıvıl hayat sıkıntı bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?