Kocaya cilveli olma yolları (:

ben hiç öyle anlamadım ya, yatak tavsiyesi istememiş ki. bence biz cilve olayını hemen yatak olarak düşündüğümüz için böyle geliyor. Aslında değil, daha dişil enerji halinde olmak. Kadınlığının farkına varmak. senelerce kendimizi tacizden, mobbingden korumak için zırh kuşandık. Onun altında yatan dişiyi unuttuk.

bana biraz cinsellikle ilgili tavsiye almak gibi geldi. ben objektif bakıyorum yanlış anlamayın belki sizin gibi tavsiye bekleyenler bdv den değilde +18 den bakıp bulamazlar vs vs. en iyisini adminler bilir elbette.

haklısınız öyleyse kusura bakmayın.. umarım derdinize çözüm bulursunuz sevgiler

Ya kusura bakmayın ama hem gülme hem şaşırma geldi bi an üstüme
Ben olsamda çok korkardım ama burda böyle bi konuda okuyunca gülesimde geldi

aynen öyle.. bende de yok o cilvelik denen şey. hele kışın evde seksenlik nine gibi kat kat giyiyorum

Valla canım yapmayıp yapmayıp birden cilve falan yapmaya çalışınca komik oluyor ben unuttum o işleri bende takipdeyim

Cocuk uyuyunca gidin guzel birseyler giyin,makyaj yapin,evdeyken bile topuklu ayakkabi giyin parfüm skin. Konusmaya gerek yok bazen vücut dilinizle konusun, yavasca sokulun, gerisi gelir

Hahaha işte benim kocamda bana kahvede ki arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum dedi
Senin sorunun bence işve cilveden çok yumuşak başlı olamamak böyle siniri alınmış kadın tipi vardır ya senin adam öyle istiyor sert çıkışlar yapmayan kavga sevmeyen falan benimki de öyle istiyor da ordan biliyorum

ya böyle kliplerde filmlerde oluyor ya, sevgilisin gömleğini giyip evde fıtı fıtı geziyorlar hani. Ben de özendim, giyeyim dedim. Bana hiç öyle elbise gibi olmadı o gömlek. baya kendi gömleğimi giyer gibi oldum. Adam bi de, 'aa sana tam oldu, al senin olsun bu gömlek' dedi. moralim çok bozuldu :/

Cocuk uyuyunca gidin guzel birseyler giyin,makyaj yapin,evdeyken bile topuklu ayakkabi giyin parfüm skin. Konusmaya gerek yok bazen vücut dilinizle konusun, yavasca sokulun, gerisi gelir

kadın yatakta usta bırlıgı ama cılve konusunda acemı asker..ondan dert yanıyor..ayy saten gecelık deme vururum senı

ulan deli gibi gülüyorum teker teker gelin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…