Kocaya cilveli olma yolları (:

Uuvvvvv çok etkileyici

Hahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül der
Ama gecelik giyip kapıyı yalamak yerine gecelik giyip kahve istiyormusun diye sorsam hahaha

Eşine masaj yap bence çok hoşuna gider

Ben çok cilveli olduğumu düşünmüyorum ama eşim bana kedi gibisin der. Çoğunlukla güler yüzluyum. Yakin teması severim. Sofrada bile elini tutarım. Her fırsatta öperim. Sık sık onu sevdiğimi söylerim, iyi ki evlenmişiz derim falan filan... Bazen yalandan trip atarim sırf o gelsin sarılsın diye

Tabi biz artık 3 yılı devirdik utangaçlık filan kalmadı.

Ya işte bak bu yargılayıcı tavır biz kadınlara geri adım attırıyor

Aha! çok güzel konuya değindin ben eşime masaj yaparım arada ama o mesela diyo ki masaj var masaj var ben masaj yaparken onu nasıl etkileyebilirim hiç bilmiyorum mesela

Hahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül der
Ama gecelik giyip kapıyı yalamak yerine gecelik giyip kahve istiyormusun diye sorsam hahaha
evet bu güzel bence
ama kahve istiyor musun deme
aşkım.. bir kahve ya da
benim erkeğim bir kahve içer mi v.s. olabilir

Sofrayı hazırlarken her gidiş gelişte bir yerini öp :)) yemekten sonra çay faslınız varsa böyle kuru incir badem fındık koy imalı imalı espriler yap arada sırada eline bi yerlerine dokun, o esnada yanağını dudağını falan öp. Güler yüz ve öpücük hiç eksik olmasın :) ha bi de evde tayt giy sürekli hem rahat hem hoş gösteriyor :))))

evet bu güzel bence
ama kahve istiyor musun deme
aşkım.. bir kahve ya da
benim erkeğim bir kahve içer mi v.s. olabilir
Evet evet işte bu! işte benim kast ettiğimdr bunlar zaten bende tatlı dil falan hiç yok adam onu yapmazsan safi odunsun diyor hani öyle kocacımmm erkeğimm falan benim istediğim bunlar eveeet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…