- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Uuvvvvv çok etkileyiciGiy seksi bi gecelik gel odasının kapısına şuh bir kahkaha sonrası çıkar dilini kapıyı yalıyormuş gibi yap sonrada git mutfağı toplamaya devam et al sana değişiklik
Bence kahkahan eksik olmasın sırıtmak zorunda değilsin suratın asık olmasın yeter
Ay yok yok hayatta yazmam şuan gayet suratım kızarmış modda zatenAman mesajları yazmayın buraya konunuz cinselliğe taşınır geyik yapanlar da dahil siz de yazamazsınız
Hahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül derGiy seksi bi gecelik gel odasının kapısına şuh bir kahkaha sonrası çıkar dilini kapıyı yalıyormuş gibi yap sonrada git mutfağı toplamaya devam et al sana değişiklik
Bence kahkahan eksik olmasın sırıtmak zorunda değilsin suratın asık olmasın yeter
Anacım kapıyı anahtarımla kendım açıyorumKapıyı açtığı gibi yapış
Oolmazz harfi harfine yapacaksın denilenleriHahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül der
Ama gecelik giyip kapıyı yalamak yerinegecelik giyip kahve istiyormusun diye sorsam hahaha
Kız yalamıcan yalamış gibi yapcanHahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül der
Ama gecelik giyip kapıyı yalamak yerinegecelik giyip kahve istiyormusun diye sorsam hahaha
Aaaayyyy şiştimmmAnacım kapıyı anahtarımla kendım açıyorum
Utanıyoooooom kapı nasıl yalanır?Oolmazz harfi harfine yapacaksın denilenleri
Kağı değilde dondurmaymış gibi düşünUtanıyoooooom kapı nasıl yalanır?haahah
Hahahahahahahaha yaaa off. Sen yaptın mı hiç?Kız yalamıcan yalamış gibi yapcan
Ya işte bak bu yargılayıcı tavır biz kadınlara geri adım attırıyorYahu yapamıyorum ya ciddenaşırı beceriksizim. İkimizde çalışıyoruz, bir kaç kere mesaj attım işte kimilerinden hoşnut kaldı kimilerinden kendisininde utandığını söyledi bende bir daha mesaj atmadım
Aha! çok güzel konuya değindin ben eşime masaj yaparım arada ama o mesela diyo ki masaj var masaj var ben masaj yaparken onu nasıl etkileyebilirim hiç bilmiyorum meselaEşine masaj yap bence çok hoşuna gider
Ben çok cilveli olduğumu düşünmüyorum ama eşim bana kedi gibisin der. Çoğunlukla güler yüzluyum. Yakin teması severim. Sofrada bile elini tutarım. Her fırsatta öperim. Sık sık onu sevdiğimi söylerim, iyi ki evlenmişiz derim falan filan... Bazen yalandan trip atarim sırf o gelsin sarılsın diye
Tabi biz artık 3 yılı devirdik utangaçlık filan kalmadı.
evet bu güzel benceHahaha brn acayip kahkaha atarım zaten yani saba tümer modunda direk eşim o yüzden yavaş gül der
Çok haklısın aynenYa işte bak bu yargılayıcı tavır biz kadınlara geri adım attırıyor
Aha! çok güzel konuya değindin ben eşime masaj yaparım arada ama o mesela diyo ki masaj var masaj var ben masaj yaparken onu nasıl etkileyebilirim hiç bilmiyorum mesela
Evet evet işte bu!evet bu güzel bence
ama kahve istiyor musun deme
aşkım.. bir kahve ya da
benim erkeğim bir kahve içer mi v.s. olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?