- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
yavaş yavaş bacımEvet evet işte bu!işte benim kast ettiğimdr bunlar zaten bende tatlı dil falan hiç yok adam onu yapmazsan safi odunsun diyor hani öyle kocacımmm erkeğimm falan benim istediğim bunlar eveeet
Kız onlarıda mı demiyon sen Allah seni ne etmeyeEvet evet işte bu!işte benim kast ettiğimdr bunlar zaten bende tatlı dil falan hiç yok adam onu yapmazsan safi odunsun diyor hani öyle kocacımmm erkeğimm falan benim istediğim bunlar eveeet
Tayt giydiğimdr deliriyor zatenSofrayı hazırlarken her gidiş gelişte bir yerini öp :)) yemekten sonra çay faslınız varsa böyle kuru incir badem fındık koy imalı imalı espriler yaparada sırada eline bi yerlerine dokun, o esnada yanağını dudağını falan öp. Güler yüz ve öpücük hiç eksik olmasın :) ha bi de evde tayt giy sürekli hem rahat hem hoş gösteriyor :))))
Kız sen bu işi acaaaayip biliyosuunnyavaş yavaş bacım
alıştır dilini yani söylemeye yanlış anlaşılmasın hemen
bide pardon o işi yaparken de kullan bu sözleri sızlanmayı azaltır
Vallahi tayt gecelikten daha etkileyiciTayt giydiğimdr deliriyor zatensofra mevzusunu çok sevdim bu arada şahaneymiş mutlaka deniyeceğim çok merci
Çok çalışmam lazım çokkkkyavaş yavaş bacım
alıştır dilini yani söylemeye yanlış anlaşılmasın hemen
bide pardon o işi yaparken de kullan bu sözleri sızlanmayı azaltır
Bir de dekolteli bluz giyiyorum body falan o da bayağı yarıyoVallahi tayt gecelikten daha etkileyici
ooovvvvEşine masaj yap bence çok hoşuna gider
Ben çok cilveli olduğumu düşünmüyorum ama eşim bana kedi gibisin der. Çoğunlukla güler yüzluyum. Yakin teması severim. Sofrada bile elini tutarım. Her fırsatta öperim. Sık sık onu sevdiğimi söylerim, iyi ki evlenmişiz derim falan filan... Bazen yalandan trip atarim sırf o gelsin sarılsın diye
Tabi biz artık 3 yılı devirdik utangaçlık filan kalmadı.
ehhh işteKız sen bu işi acaaaayip biliyosuunn
Yapma yaa o kadarbunun cevabını buraya yazarsam konu cinselliğe tasinir
Vayyy bomba bombaBir de dekolteli bluz giyiyorum body falan o da bayağı yarıyo
Eeee hep seksüü cilveli olunmaz ki arada öküzlük yapcanehhh işte
eşim de öyle der ama bende öküze çok bağlarım
Azıcıkta gelişme olmaz mıBöyle şeyler sonradan olmuyor, doğuştan oluyor ne yazık ki
Şimdi yapsanız bile bir süre sonra tekrar özünüze döneceksiniz.
O yüzden fazla kasmaya gerek yok bence olduğunuz gibi olun
Giy seksi bi gecelik gel odasının kapısına şuh bir kahkaha sonrası çıkar dilini kapıyı yalıyormuş gibi yap sonrada git mutfağı toplamaya devam et al sana değişiklik
Bence kahkahan eksik olmasın sırıtmak zorunda değilsin suratın asık olmasın yeter
Valla hacı doğru gördün adam demez mi ben varken kapı niyeYorumlardan birinde "Kapıyı yala" filan diyen mi oldu abi ben mi yanlış gördüm
İnşallah yanlış görmüşümdür.
Yorumlardan birinde "Kapıyı yala" filan diyen mi oldu abi ben mi yanlış gördüm
Kapıyı yala demedim yalamış gibi yap dedimYorumlardan birinde "Kapıyı yala" filan diyen mi oldu abi ben mi yanlış gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?