Kocaya kahvalti

eşim benden erken kalkıyor
kalktığımda çayı demlemiş oluyor
ben de kahvaltıyı hazırlıyorum
birlikte yiyoruz :)))

kesinlikle katılıyorum bir yazıda okumuştum tabi bildiğimiz de şeyler ama. bir kocanın mutluluğu evidir. evde mutlu ise işyerinde de mutludur arkadaş ortamında da. kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun. eşine gösterdiğin değer senin değerini de yükseltir. tebrik ederim.

çalışmıyorum,hazırlamıyorum,zorundamıyım : )
işyerinde mutfakta arkadaşlarıyla kahvaltı yapıyorlar
uyumakta işine geliyor
erken kalkamıyorum,onunda çok beklentisi olmadı
neden bizim kadınlarımız hep koca odaklı
hazırlamayanlarada saymışlar,sayıştırmışlar
hiç üzerime alınmıyorum : )

sayma sayıştırma değil tabi ki canım nasıl alıştırırsan öyle de gidermiş bi kere yapmıp daha yapmadıysan kötü olursun ama hiç yapmadıysan o da beklemez:) ama ben sadece eşime karşı değil herkese karşı öyleyim karşıdakinin mutluluğu benim de mutluluğumdur. sanırım o yüzden eşiö seviyorsa evde kahvaltı yapmayı seviyorsa kalkar hazırlarım zoruma da gitmez açıkçası:)

tüm yorumları okudum,hazırlamayanlar için çirkin yakıştırmalarda vardı
herkesin aile düzeni farklıdır,yani kimi hazırlar kimi hazırlamaz
o nedenle kimse,kimseyi ilgilendirmez
mesela ben kahvaltı hazırladım diye eşim mutlu olup havalara uçmaz : )
hatta bazı pazarlar kahvaltı bile hazırlardı sağolsun.

:) Allah daim etsin diyelim ne diyelim. birlikte kahvaltı hazırlamak gibisi yoktur valla:)

:) Allah daim etsin diyelim ne diyelim. birlikte kahvaltı hazırlamak gibisi yoktur valla:)
hafta içi değil,haftasonu hazırlıyorum
ben erken kalkamıyorum uyku düzenim bozuk
bekarkende herkes kahvaltı yapardı,ben uyurdum
şimdi kızım var,o da uyutmuyor bazen
bizim için sorun yok
2 ablam var,onlarda hazırlamıyordu
adamların işleri müsait,işyerinde kahvaltı yapıyorlar
abimin eşide hazırlamaz,o da işyerinde yapar
yani adamların öyle bi beklentisi yok,hiç sorunda olmadı bugüne kadar
zaten sabah çıkıyorlar,uyanmak bile zor geliyor,kendileride istemiyor
yani demem o ki herkesin aile düzeni farklıdır
bunun değersizlikle bir ilgisi yok.

tabi ki öyle ben çalışıyorum hafta içi de erken gidiyoruz eşim de uyanınca hemen kahvaltı yapamıyor. ben cumartesi pazar evdeyim ama eşim cumartesi günleri de işe gidiyor. hafta içi hazırlamıyorum o yüzden çünkü yemiyor eşim. ama cumartesi günü hazırlıyorum çünkü ben de eşimle kalkıyorum birlikte yapabildiğimiz kadarıyla kahvaltı yapıyoruz sonra eşimi yolluyorum hoop ben temizliğe. herkes ailesinin düzenine göre hareket eder tabi benim bir itirazım yok tartışılmazz da..

bende hazirlamiyorum ,uykum daha tatli öncelik benim
esimi hem seviyorum hemde sayiyorum :)
sevgimiz saygimiz kahvaltiya bagli degil yani

Sonucta evde yapilan islerinde yorucu ve zor oldugu bir gercek,ama suda bir gercekki evde kirdiginiz bir bardak icin kimse sizi isten atmaz yada maasinizdan kesmez zor duruma dusmezssiniz..
Benim ima etmeye calistigim zorluk ekmek davasi tabir edilen kismi..

Ben de çalışıyorum, bana kim kahvaltı hazırlasın böhüüüü

İkimizde çalıştığımız için eşimi erken uyandırabilirsem kahvaltı yapıyoruz, ama kahvaltı yerine uykuyu tercih ediyorsa iş yerinde atıştırıyoruz bişeyler :)

Bu arada ben ondan daha çabuk hazırlanıyorum sabahları, aynı anda başlıyoruz hazırlanmaya, ben üstümü giyiniyorum, kahvaltı hazırlıyorum, makyaj vs hazırlanıyorum, o anca geliyo kahvaltı sofrasına :)

ben çalışmıyorum. eşim sabah 6. 45 gibi çıkar evden. ben uyanamıyorum sabahları. uyanırsam da sinirli kalkıyorum uykumu alamadığım için.
akşam güzel bir kahvaltı tabağı hazırlıyorum eşime. streçleyip dolaba koyuyorum. masanın üzerine de bardak , kahve , birki çayı ve çatalını hazırlarım. su ısıtıcısına suyunu koyarım. eşim suyu kaynatıp yapar çayını kahvesini. aç gitmemiş olur.

ne oldu hala kahvaltı durumları:=)))) hala hazırlamıyor musunuz?

eşim benden önce kalkar. benim kahvaltı koymamı istemez. beni çok düşünür kendisi ..... demeyi çok isterdim fakat beni düşündüğünden değil uykusuna kıyamadığı için kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…