maaşallah eşine madem sana kahve yapıyor kendi kahvaltısını kendi hazırlasın bari...ben öyle bişeyi eşime desem düşünemiyorum ne tepki alacağımı sabah sabah uyku sersemi...valla ben hazırlamadığım gibi bazen kahvaltı hazırlamam için beni uyandırdığında bi ton laf söylüyorum huysuzlanıyorum
üstüne üstlük madem benim uyanmamı istiyorsun insan hanımına bir türk kahvesi yapar diye yatağıma kahve istiyorum
bir iki defa getirdi sağolsun
üçüncü defa hergün kahve mi getirilir diye azarladımbi daha da getirmedi
utandım valla sizlerin geniş gönüllülüğünüzü okurken
zalim hissettim valla kendimimaaşallah eşine madem sana kahve yapıyor kendi kahvaltısını kendi hazırlasın bari...ben öyle bişeyi eşime desem düşünemiyorum ne tepki alacağımı sabah sabah uyku sersemi...
hahaha çok güldüm yazalim hissettim valla kendimi
hayır yani madem kahvaltı istiyor beni uyandıracak
o zaman uyanmamı sağlasın
maço kadınım benhahaha çok güldüm yaiyimiş valla ben şahsen erkek olsambasarım kalayı
anladım şimdi sen maçosun diye eşin maço değil e bi eve bi maço yeter tabi fazlası bozarmaço kadınım bensökmez bana kalaylar malaylar
yok ikimizde de var maço damarıanladım şimdi sen maçosun diye eşin maço değil e bi eve bi maço yeter tabi fazlası bozar
yok ikimizde de var maço damarı
ame ben onu yeniyorumm
Calısmıyorum ve her sabah 06:00 da uyaniyorum kahvalti hazirliyorum
Bunu mecburiyetten yapmıyorum istedigim icin yapıyorum.
Her sabah evde kaynayan su, demlenen cay kokusu, atistirdigimiz bir parca kahvalti,15_20dk masa muhabbetini brunchlara degismem
yok canım çocukanladım baya baskınız... çocuk varmı.
ne kadarlık evlisinizyok canım çocuk
ben istemedim
14 sene olcak yakındane kadarlık evlisiniz
maşallah Allah14 sene olcak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?