Kocaya kahvalti

Bende çok Israr ediyorum eşime ama malesef bir lokma bile koyamaz azına dışarı çıkıp önce açılması gerekiyormuş.bende koyuyorum kafayı sabah 10 Lara kadar yatıyorum kızımla ama isterdim erkenden Kalkıp ailece kahvaltı yapalım .

Çalışanlara bişi diyemem ama çalışmayan her kadın ben de içine dahil herkes ailesi için sabah sabah kalkıp işe giden kocasına kahvaltı hazırlamalı sonuç da o adam çalışmasa o ev dönmez.....ama tabi isteyerek hazırlanmalı zorunlu olduğu için değil içinden geldiği için

valla ben hazırlamadığım gibi bazen kahvaltı hazırlamam için beni uyandırdığında bi ton laf söylüyorum huysuzlanıyorum
üstüne üstlük madem benim uyanmamı istiyorsun insan hanımına bir türk kahvesi yapar diye yatağıma kahve istiyorum
bir iki defa getirdi sağolsun
üçüncü defa hergün kahve mi getirilir diye azarladım bi daha da getirmedi
utandım valla sizlerin geniş gönüllülüğünüzü okurken

Bence en guzelini yapiyorsun. Ben ev hnimiyim ve esime kahvalti hazirlamam . Aslinda sordum bir kac defa istersen kalkar hazirlarim ne olacak sen gidnce tekrar uyurm dedim. İstemiyor maalesef kendisi her sabah kalkar ufaktan atistirr yada ekmek arasi yapar .

maaşallah eşine madem sana kahve yapıyor kendi kahvaltısını kendi hazırlasın bari...ben öyle bişeyi eşime desem düşünemiyorum ne tepki alacağımı sabah sabah uyku sersemi...

maaşallah eşine madem sana kahve yapıyor kendi kahvaltısını kendi hazırlasın bari...ben öyle bişeyi eşime desem düşünemiyorum ne tepki alacağımı sabah sabah uyku sersemi...
zalim hissettim valla kendimi
hayır yani madem kahvaltı istiyor beni uyandıracak
o zaman uyanmamı sağlasın

zalim hissettim valla kendimi
hayır yani madem kahvaltı istiyor beni uyandıracak
o zaman uyanmamı sağlasın
hahaha çok güldüm ya iyimiş valla ben şahsen erkek olsambasarım kalayı

yorumunuzdan sonra okumayi biraktim :) bu nasil bir sevgi hayran kaldim askiniza allah bozmasin insallah.. sizin gibi oluruz insallah bizde :)

Benim eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyo 1 saat geçmesi gerek ben yinede ilk günler hazırladım görevim gibi yok bosuna yoruluyosun yiyemiyorum dedii ooovv canıma minnet dedim sadece kapıdan uğurlamak için kalkıyorum hayırlı işler Allah'a emanetsin kocacım güle güle anan gile selam söle...sonra koşa koşa yatağa ...

Aslinda cook guzel.. ahh bide kiymet bilen bi insan evladi ise kaymakli baal bal...

Ama bazilari sabah erkenden kahvalti cani istemez istahi almaz onlarada bisey dememek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…