İşte biz buna evlilikte kıdem atlama diyoruzvalla ben hazırlamadığım gibi bazen kahvaltı hazırlamam için beni uyandırdığında bi ton laf söylüyorum huysuzlanıyorum
üstüne üstlük madem benim uyanmamı istiyorsun insan hanımına bir türk kahvesi yapar diye yatağıma kahve istiyorum
bir iki defa getirdi sağolsun
üçüncü defa hergün kahve mi getirilir diye azarladımbi daha da getirmedi
utandım valla sizlerin geniş gönüllülüğünüzü okurken
su kidem tam olarak kacinci yildan sonra atlaniyor.? yok bilelim de ona gore sayalim gunleriİşte biz buna evlilikte kıdem atlama diyoruz20 yıllık evliyim, ilk yıllar eşim işlerini ofisten yürütürdü, sabah kalkmayı sevmediğinden ondan önce kalkar kahvaltıyı hazırlar, yataktan sökerek çeker kaldırır yedirir içirir yollardım, birkaç sene yapmışım o yeter, sonra ofis oldu sana home ofis, ikimizde sabah uykusunu severiz ama ben uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmam, hele çay suyu koy, kahvaltı hazırla diye uyandırılmaya hiç gelemem, çok aksi olurum Aksiyken Adriana Lima olsam çekilmem ya afrodit gibi ihtişamla uyandıracak ya da kahvaltıyı kendi hazırlayacak, yaşasın evlilik Yaşasın kahvaltı hazırlayan koca
su kidem tam olarak kacinci yildan sonra atlaniyor.? yok bilelim de ona gore sayalim gunleri
hmmm ilk terfiye 10 ayim kaldi demekValla o kişiden kişiye değişiyor, ben 5. yılda başladım kıdem atlamaya, 20 yıl 5-6 ay sonra bitiyor, daha bir kıdemlendim, yazmayayım valla topa tutulurum, hayat kıdemlilere güzel
Bir ara gel Hanım, Nihil, ben kıdem kursu verelim
Biraz seninde çaba göstermen lazım, haftasonları biraz nazlan, uyanmakta zorlanhmmm ilk terfiye 10 ayim kaldi demekama ben kidem belirtileri goremiyorum. gerci esim 4. yilimiz dolduktan sonra hazirladi ilk pazar kahvaltisini.
bu bir kidem belirtisi olabilir mi Allahimmmm
uyanmam icin yaklasmiyor ki. ben uyanmazsam 2 ye kadar uyur belki de. kahvalti hazir olunca kalkiyor pasamBiraz seninde çaba göstermen lazım, haftasonları biraz nazlan, uyanmakta zorlanUyanman için hoşlanmadığın şekilde yaklaşınca biraz fevrileş
Hmmmm bak bununda bir adı var biliyorsun değil mi? Buna tilki uykusu deniruyanmam icin yaklasmiyor ki. ben uyanmazsam 2 ye kadar uyur belki de. kahvalti hazir olunca kalkiyor pasam
Mune abla rahatsiz ediyorum ama su smiley : D bu isarete hic uymuyor ya. Allah rizasi icin sunu degistirin.
Ay ayni benim esimim turunden esim oncedensabah erken giderdi bende incesinde kalkar kahvalti hazirlardim ama yok basaramadi kahvalti etmeyi megerim pasam kalkicak kendine gekicek uyku acilcak o sekilde yaparmis kahvaltisiniBenim eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyo 1 saat geçmesi gerekben yinede ilk günler hazırladım görevim gibi yok bosuna yoruluyosun yiyemiyorum dedii ooovv canıma minnet dedim sadece kapıdan uğurlamak için kalkıyorum hayırlı işler Allah'a emanetsin kocacım güle güle anan gile selam söle...sonra koşa koşa yatağa ...
Hmmmm bak bununda bir adı var biliyorsun değil mi? Buna tilki uykusu denirYarı uyanık olursun ama çaktırmazsın, herşey hazır olunca kalkar hop sofraya kurulur yer içersin
Ablacım, http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-82 bu topiğe yazman lazım, bu gibi teknik meseleler beni aşan konular, ben sitenin asayiş ve cımbızlı devriye kısmıyla alakadar oluyorum
Kac yillik evlisiniz acabaoglan olmadan once belki. ama oglan tilki uykusunu yemez . sacimi ceke ceke uyarir beni . gerci benim icin kahvalti hazirlamamasi dert degil. baska konularda kidem atlasam da olur.
oraya oneri yaziyorum ama kazen ciddiye almiyor beni
Bi ise yarayip yaramadigina karar verecek olan bizler degiliz. Sizin bi ise yaramaz dediginiz, kocasi icin dunyanin en degerli varligi olabilir.
4Kac yillik evlisiniz acaba
Himm 5 yil sonrasi kidem cepte:)Kaldi bir yil
İşte biz buna evlilikte kıdem atlama diyoruz20 yıllık evliyim, ilk yıllar eşim işlerini ofisten yürütürdü, sabah kalkmayı sevmediğinden ondan önce kalkar kahvaltıyı hazırlar, yataktan sökerek çeker kaldırır yedirir içirir yollardım, birkaç sene yapmışım o yeter, sonra ofis oldu sana home ofis, ikimizde sabah uykusunu severiz ama ben uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmam, hele çay suyu koy, kahvaltı hazırla diye uyandırılmaya hiç gelemem, çok aksi olurum Aksiyken Adriana Lima olsam çekilmem ya afrodit gibi ihtişamla uyandıracak ya da kahvaltıyı kendi hazırlayacak, yaşasın evlilik Yaşasın kahvaltı hazırlayan koca
insallah :)Himm 5 yil sonrasi kidem cepte:)Kaldi bir yil
Calisip calismamakla ilgisi yok bu tur durumlarin. Herkesin ev duzeni farklidir. Biblo kelimesini ise kiniyorum.
Bir ise yaramak denek kahvalti hazirlamak mi sayin erkek uye ve yahut kendini asagilamayi seven kadin uye.
Aslinda basindan beridir erkek oldugunuzu dusunuyorum. Cevap gerejsiz nesajlariniza ama bu defa tutamadim kendimi
Sen alışık değilsin demek, bizim ev yaklaşık 13 yıldır home ofis, biz iç içe yaşamaya çok alıştık, hatta bazen birkaç saatliğine dışarı gidiyorda özlüyorum adamıoofff mune. o home ofis denen durum şu sıra bizde de mevcut
her gün evden kovuyorum, ev evdir ofis ofistir diyorum erkek adamın evde işi ne diyorum
yaw nereye gideyim hanım bu soğukta diyor bana
neyseki akşam geldi buldum kendime bir ofis dedi
yarından sonra ev benimdir
benim ous ta karışmaz bana ama ben rahatsız oluyorumSen alışık değilsin demek, bizim ev yaklaşık 13 yıldır home ofis, biz iç içe yaşamaya çok alıştık, hatta bazen birkaç saatliğine dışarı gidiyorda özlüyorum adamıÇok alıştım varlığına, birde garibim evdedir ama evde olup oraya gitme bunu yapma diyen adamlardan olmadığından varlığıyla yokluğu bir, yeterki aç kalmasın, bak tek tahammül edemediği şey açlıktır, karnı doysun bildiğin sevgi kuşu
benim gibi düşünen bir sürü kişi var. çalışmayan bir kadın, eger kocası kahvaltı sevmeyen biri degilse, kalkıp 15 dakika kahvaltı bile hazırlayamıyorsa kusura bakmayın da bu bana gülünç geliyor. böyle düşünen herkese ''ezik'' diyorsun kısacası. böyle düşünen herkes kendini aşagılamayı seviyor yani öyle mi diyorsun? sizin gibilere göre kadın hiç bir şey yapmak zorunda degil, elini kaldırsa azıcık yorulsa kendini ezdirmiş sayılacak. böyle de garip bi zihniyetiniz var işte.
bu arada ben de senin hermafrodit üye oldugunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?