Kocaya kahvalti

İşte biz buna evlilikte kıdem atlama diyoruz 20 yıllık evliyim, ilk yıllar eşim işlerini ofisten yürütürdü, sabah kalkmayı sevmediğinden ondan önce kalkar kahvaltıyı hazırlar, yataktan sökerek çeker kaldırır yedirir içirir yollardım, birkaç sene yapmışım o yeter, sonra ofis oldu sana home ofis, ikimizde sabah uykusunu severiz ama ben uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmam, hele çay suyu koy, kahvaltı hazırla diye uyandırılmaya hiç gelemem, çok aksi olurumAksiyken Adriana Lima olsam çekilmem ya afrodit gibi ihtişamla uyandıracak ya da kahvaltıyı kendi hazırlayacak, yaşasın evlilik Yaşasın kahvaltı hazırlayan koca

su kidem tam olarak kacinci yildan sonra atlaniyor.? yok bilelim de ona gore sayalim gunleri

su kidem tam olarak kacinci yildan sonra atlaniyor.? yok bilelim de ona gore sayalim gunleri
Valla o kişiden kişiye değişiyor, ben 5. yılda başladım kıdem atlamaya, 20 yıl 5-6 ay sonra bitiyor, daha bir kıdemlendim, yazmayayım valla topa tutulurum, hayat kıdemlilere güzel
Bir ara gel Hanım, Nihil, ben kıdem kursu verelim

hmmm ilk terfiye 10 ayim kaldi demek ama ben kidem belirtileri goremiyorum. gerci esim 4. yilimiz dolduktan sonra hazirladi ilk pazar kahvaltisini.
bu bir kidem belirtisi olabilir mi Allahimmmm

hmmm ilk terfiye 10 ayim kaldi demek ama ben kidem belirtileri goremiyorum. gerci esim 4. yilimiz dolduktan sonra hazirladi ilk pazar kahvaltisini.
bu bir kidem belirtisi olabilir mi Allahimmmm
Biraz seninde çaba göstermen lazım, haftasonları biraz nazlan, uyanmakta zorlan Uyanman için hoşlanmadığın şekilde yaklaşınca biraz fevrileş

Biraz seninde çaba göstermen lazım, haftasonları biraz nazlan, uyanmakta zorlan Uyanman için hoşlanmadığın şekilde yaklaşınca biraz fevrileş
uyanmam icin yaklasmiyor ki. ben uyanmazsam 2 ye kadar uyur belki de. kahvalti hazir olunca kalkiyor pasam

Mune abla rahatsiz ediyorum ama su smiley : D bu isarete hic uymuyor ya. Allah rizasi icin sunu degistirin.

uyanmam icin yaklasmiyor ki. ben uyanmazsam 2 ye kadar uyur belki de. kahvalti hazir olunca kalkiyor pasam
Hmmmm bak bununda bir adı var biliyorsun değil mi? Buna tilki uykusu denir Yarı uyanık olursun ama çaktırmazsın, herşey hazır olunca kalkar hop sofraya kurulur yer içersin

Mune abla rahatsiz ediyorum ama su smiley : D bu isarete hic uymuyor ya. Allah rizasi icin sunu degistirin.

Ablacım, http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-82 bu topiğe yazman lazım, bu gibi teknik meseleler beni aşan konular, ben sitenin asayiş ve cımbızlı devriye kısmıyla alakadar oluyorum

Ay ayni benim esimim turunden esim oncedensabah erken giderdi bende incesinde kalkar kahvalti hazirlardim ama yok basaramadi kahvalti etmeyi megerim pasam kalkicak kendine gekicek uyku acilcak o sekilde yaparmis kahvaltisini
Sonra bende hazirlmadim tabi kapidan iki muck sonra hopppp yataga

oglan olmadan once belki. ama oglan tilki uykusunu yemez . sacimi ceke ceke uyarir beni . gerci benim icin kahvalti hazirlamamasi dert degil. baska konularda kidem atlasam da olur.
oraya oneri yaziyorum ama kazen ciddiye almiyor beni

Bi ise yarayip yaramadigina karar verecek olan bizler degiliz. Sizin bi ise yaramaz dediginiz, kocasi icin dunyanin en degerli varligi olabilir.

tabi ki olabilir. kocasını defalarca aldatan bir kadın bile hala kocası için çok degerli olabilir. herkesin deger sistemi farklıdır sonuçta. ben de kendi deger sistemime göre fikrimi belirtiyorum.

oofff mune. o home ofis denen durum şu sıra bizde de mevcut
her gün evden kovuyorum, ev evdir ofis ofistir diyorum erkek adamın evde işi ne diyorum
yaw nereye gideyim hanım bu soğukta diyor bana
neyseki akşam geldi buldum kendime bir ofis dedi
yarından sonra ev benimdir

benim gibi düşünen bir sürü kişi var. çalışmayan bir kadın, eger kocası kahvaltı sevmeyen biri degilse, kalkıp 15 dakika kahvaltı bile hazırlayamıyorsa kusura bakmayın da bu bana gülünç geliyor. böyle düşünen herkese ''ezik'' diyorsun kısacası. böyle düşünen herkes kendini aşagılamayı seviyor yani öyle mi diyorsun? sizin gibilere göre kadın hiç bir şey yapmak zorunda degil, elini kaldırsa azıcık yorulsa kendini ezdirmiş sayılacak. böyle de garip bi zihniyetiniz var işte.

bu arada ben de senin hermafrodit üye oldugunu düşünüyorum.

Sen alışık değilsin demek, bizim ev yaklaşık 13 yıldır home ofis, biz iç içe yaşamaya çok alıştık, hatta bazen birkaç saatliğine dışarı gidiyorda özlüyorum adamı Çok alıştım varlığına, birde garibim evdedir ama evde olup oraya gitme bunu yapma diyen adamlardan olmadığından varlığıyla yokluğu bir, yeterki aç kalmasın, bak tek tahammül edemediği şey açlıktır, karnı doysun bildiğin sevgi kuşu

benim ous ta karışmaz bana ama ben rahatsız oluyorum
Bir de yemeğe düşkündür, sabah ne yiycez öğlen ne yesek akşam ne yapsak diye diye 3 ayda 5 kilo aldım onun yüzünden
Ous yokken ne güzel yulaflı kahvaltımı yapıyodum, yeşil çayımı içiyodum şimdi haftada 3 gün börek yiyorum börek gibi oldum çıktım

kahvalti hazirlamadigi icin jkendini ise yaramaz biblo olarak gorenleri evet kesinlik le ezik olarak goruyorum.

Hermafrodit bir hastaliktir, tercih degildir. Dalga gectiginizi dusunup yeniden kiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…