Kocaya kahvalti

Haftaiçi kahvaltı hazırlamam çünkü eşim istemez,sadece hafta sonları kahvaltı eder..

Valla bende evlenince hazırlarm heralde. Ben annemden öyle gördüm hergün annem kalkip kahvalti hazirlar beraber kahvalti yapariz kapida babami geçiririz hayırlı işler deriz babam hepimizi öper ve gider. Bizde kardeşimle koşa koşa balkona çıkıp babama el sallardık.
annem doğum yaptı ve Kahvaltı hazırlama görevi bana kalmıştı. Hergün seve seve kalkıp kahvalti hazırlamıştm.

evlenirsem de seve seve hazırlarm.ona bişey hazırlamak onunla oturup bişeyler yemek çok güzel bişey bence. Şuan sevgilim var ben evde kalıyorum o yurtta. Arada yemek yapıp çağırıyorum mesela. Sevgimi katiyorum o yemegi yaparken

Benimki direkt yemek yemiyor ya. Sabah lokmaları ağzına zorla tıkıyorum, yememek için kavga çıkarır, tersler gene de yemez yani. Ha hırgür dövüş kakış mutlaka bişeyler hazırlayıp yediriyorum o ayrı.
Paket yapıp yanına koyayım desem daha beter pislik yapıyor, ofiste başkaları da aynısını yemiyorsa mümkün değil yiyemezmiş.
Anca her gün tencereyle koycam.

Ben eskiden hazırlıyordum ama sen yat uyu boşver diyordu artık kalkmıyorum yatıyorum.
Zaten eşim sabah erken saatte midesi bir şey almıyor kuru ekmek,simit ya da poğaça yiyor yanına meyve suyu içiyor.
Yani masayı da donatsam yemiyordu:) bende artık pazar günden poğaça yapıyorum koyuyorum o her sabah bi tane alıp meyve suyuyla hemen 5 dk da yiyor.

Biz sabah çok erken çıkıyoruz eşimle, kahvaltı hazırlamak için 5:30 gibi kalkmak lazım ama o niyet ikimizde de yok Yalnız ben bir yönden şanslıyım, eşim bana ekmek arası hazırlıyor işte yemem için

Valla tatlim evdeyim calismiyor ve hamileyim..qma her koşulda tosun paşama kahvaltu hazirliyorum :) mizmizlanir askim uyu kalkma der hep ama kiyamiyorum cunku calistigi gun sabah altida uyanıyor gece on ikiden asagi gelmiyor.. operasyonlar eylemler derken adamlara ekmek arasi salatalık veriyolar :) benim kocam ne onla doyar nede saglikli kalir.. bari diyorum sabah adam akıllı bogazindan biseler gecsin..ne seviyosa onu yapıyorum bu gun geliyor tost oluyor yada iste borek pogaca omlet..arada gec giderse ogun sadece kahve istiyor bi aci kahve yapıyorum. .boyle oluyo sabah kahvaltisi olaylarimiz

Ben de anlatayım o zmn...İlk evlendiğimiz zamanlar özene bezene kahvaltı hazırlardım ,ama eksiksiz ..Sonra benim ki aşkım ben sevmiyorum sabahları kahvaltıyı 5 dk daha uyuyayım dedi ben de her ne kadar beraber kahvaltı etmeyi istesem de sesimi çıkarmadım peki dedim ...Sonra bir kavga esnasında biz de başkaları gibi kahvaltı hazırlayan karı mı var dedi Eeeee dedim hazırlamadım mı yemedin ya ,olsun sen hazırla ben yerim yemem Neyse efendim bizimki akşamları işten geç geldiği için akşam yemeği de yemezdi ,o kadar özeniyodum ki akşamları beraber yenen sofralara ,edilen sohbetlere ,bi gün yine kavga esnasında sanki kapıda karşılayan kadın mı var ,sofra mı hazırlıyosun ne yapıyosun ki dedi Benim de tepem attı o zmn hazırlamıyorum,hazırlamıycam istediğini de umrumda bile değilsin dedim ..Kahvaltı da akşam yemeği de bizim evden kalktı ..Hiçbiri yok ...

valla evde olsaydım kcoamın ayakklarını yıkardım ama malesef bende calısıyore
kımse bana yemek hazırlamıyore
ama evde olupta hazırlamayanları kınıyore

Allah sizin gibi eşleri kocalarınızın başından eksik etmesin bende evli olsam her sabah üşenmeden kalkar hazırlardım

esim sabah erken gitmedigi için ona ozel hazirlmais olmuyorum , 10 gibi çayi koyyorum ondan daha çok acikiyorum ben o saate : ))
ama erkende gitse hazirlardim,her isimi aksatirim evin yemegini , sofra duzenini aksatmam ..
evdeyim tabi,ondan iki saat once kalkip ise gitsem bunu yapamazdim

Yap ya hazirla yerler adamlar acmi kalsin :) yesinler sen hazirla et erkeklerin acayip hosuna gidiyor valla brn hazirladikca kocam bi kabariyor bi simariyorkk :)) evde annesinden gormedigini ben yapıyorum ona..ama o da bana yapar el üstünde tutar simdi allah var..ammaa kavgaliykenke hazirlarim ben yemek vs..bizde kusluk tuhqf :) konusmadan duramayiz :)

Biz ikimizde çalışıyoruz. Eşim benden erken çıkıyor. O hazırlıyor sağ olsun bende nasipleniyorum.

belli ki ev hanımısınız. çalışan olsaydınız kalkıp birlikte hazırlardınız.ama bu durumda çok doğru davranıyosunuz erkek kahvaltısız işe gönderilmemeli. hatta kocanızla birlikte güzel bir sabah kahvesi için ardından ..

Kahve icmeyi cok sevmiyor kahvaltida ama karsisinda capcanli ben olmam ona buyuk mutluluk veriyor,cikarkende uyuyan oglumuzu oper benide tabii.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…