Kocaya nasil davranmali????

arkadaslar" kari " kelimesine takilmissiniz ama arkadas sanirim rus ..önceki mesajlarindan anladigim kadariyla...

onları denemedimmi zannıyızunuz ilk başlarda öyleydi ama daha çok orun yaşıyoduk böyle birazdaha ılımlı
ha eşimin beklentilerine gelince şunlar canım
çok konuşmayacakzın bi konu olunca kezinlikle uzatmıyacakzın çok yorum yapıp kafa şişirmeyecekin artık bunlarıda yapmıyorum bişey olunca zuzuyorum ama yine aynı herşey
işte eşimin beklentileri bunlar anlıyacağınız yapıda yok heralde

haklızın belki ama bu zeferde ilgilenmeyince niye zurat azıyozun bi zıkıntınmı var yine ne oldu gibi
zorular yöneltmeye başlıyo ayrıca tek takılabileceğim bi ortamom yok benim biyere gidecek olzam kendi eliyle götürür ve getirir ha güvenmiyomu derzeniz hayır güvenir ama ben eşimi yanlız biyere göndermem diyenlerdendir
özlemek konuuna gelince arada bir yola gider özlediğini belli eder mj.falan atar ama ben iztiyorumki bunları benim yanımdaykende yapın benden uzk olmazın hep zıcak olzun ama olmuyo işte anlatabildimmi, arkadaşım

arkadaslar" kari " kelimesine takilmissiniz ama arkadas sanirim rus ..önceki mesajlarindan anladigim kadariyla...

maden yazan arkadaşımız rus CADIARZUmaşallah türk ve kürt ayrımı yapmış ama karı ve bayan ayrımını yapamamış enteresan dogrusu...boshayallersmile
eger dediginiz gibi rus ise vaya yabancı ulkeden gelmiş ise :uhm: alışamadıgı kültür farkı sadece kürt oldugu için degil türk oldugu içindir

Cumleleriniz bi garip, Turkceniz mi bozuk? Siz de mi kurtsunuz ben anlayamadım .Neyse saydiginiz seylerin aynisini burda pek cok evli kadin yazdi, bunlar cogu evlilikte olan seyler galiba

Öncelikle hayatınızı birleştirdiğiniz insana koca değilde eşim hayat arkadaşım diye hitap etseniz daha hoş olmazmı..
İnsana insan olduğu için değer verilir ve değer görülür.Türk,Kürt ayrımı yapmanız mantıklı değil..
Tabiki insanların yeni bir düzen ve yaşama alışmaları aylar hatta yılları alabilir
Ama herşey sende bitiyor.Ne verirsen onu alırsın...
Bence önce kendi hatalarını gözden geçir.Daha sonra eşini yargılamaya başla
Gösterdiğin ilgiyi sana geri vermiyorsa o zaman problem eşindedir..

canım önerilerim bunlar
ama tabii ki eşini tanımadığım için bu yorumları yaptım bazı erkeler söylemeden yapmaz bazı şeyleri sonra zamanla alışır

kesinlikle katılıyorum sana canım
insan ne verirse onu alıyor
alamazsan da yapacak birşey yok karşındaki insanın sorrunu
sen en azından elinden geleni yapmış olursun

oo sen uçurumdan atlamışsın haberin yok.
iki uçurum kültür birleşirse olacağı budur.
aşka saygım sonsuz ama sizde aşk ta yok.mutsuz bir evlilik.
sen Rus'muşsun sanırım ve "kadın" kelimesini "karı" olarak öğrenmişsin.
senin suçun değil,sana "karı" diye hitap eden adamda suç.
şu son yazdığın kelime ne öyle
"kendi kurt yemeklerinden baska hic birini kabullenmiyor ve arati diyor kotu yapiyorsun."
avrat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bence 1 2 3...diye giden sıralamada her yaptıgınızın tersini yapmanız gerekkk

ama siz eski sevgilinizle zaten goruşuyorsunuz bildiğim kadarıyla

o yuzden bunlar nOrmAL geldi :umursamaz:

Yapmaz olurmuyum.Simdi soyle farkli kultur derken bazi seyleer mesela bize gore ters ama burda ve ya kocamda bu oyle olmasi gereken bisiylerakannehir

Cok tesekurler cok guze lanlattiniz herseyi,Ben zaten degimeye caba gosteriyorum 3 gun ve insallah aliskanlik haline donusur,
Iliski evet onunla bi heyecan fazla olmuyorbilmiyorumkismile

HEsap sormam da evet isle cok ilgilendigi icin bunu Soyle yap dedigimde gidip tersini yapiyor:umursamaz:

evet bende tam onu yazacaktim aaba senin bu kadar ilgin onu bunaliyor mu.birazcik onu kiskandirsan,ilgilenmesen merak eder alsanaalsanasmile

sen azeri o kürt anlaşmanız zor bence.. o4 yıl nasıl geçmişltir kimbilir..
zaten eşinde senii mutlu etmiyormuşş diger yazılarında okdum...eski sevgilinle görüşüyormusun ozamn bence saygısızlık yapmayın birbirinize ayrılın arkadaş...ayrıca sizin bence acilen dr görünmeniz gerek...

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ki ne OFFFF NAsil olur da KARI KOCA diyoruz BAY VE BAYAN demiyoruz ki:icecream:

Beni bilgilendirdiginiz icin tesekkurler ESIM ve HAYAT YOLDASI hakkinda en azindan kinamadiniz.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…