canım önerilerim bunlar
ama tabii ki eşini tanımadığım için bu yorumları yaptım bazı erkeler söylemeden yapmaz bazı şeyleri sonra zamanla alışır
oo sen uçurumdan atlamışsın haberin yok.
iki uçurum kültür birleşirse olacağı budur.
aşka saygım sonsuz ama sizde aşk ta yok.mutsuz bir evlilik.
sen Rus'muşsun sanırım ve "kadın" kelimesini "karı" olarak öğrenmişsin.
senin suçun değil,sana "karı" diye hitap eden adamda suç.
şu son yazdığın kelime ne öyle
"kendi kurt yemeklerinden baska hic birini kabullenmiyor ve arati diyor kotu yapiyorsun."
avrat mı?
bence 1 2 3...diye giden sıralamada her yaptıgınızın tersini yapmanız gerekkk
ama siz eski sevgilinizle zaten goruşuyorsunuz bildiğim kadarıyla
o yuzden bunlar nOrmAL geldi :umursamaz:
duzelttim kari lafini
Beni bilgilendirdiginiz icin tesekkurler ESIM ve HAYAT YOLDASI hakkinda en azindan kinamadiniz.kaydirigubbakcemile2
sen azeri o kürt anlaşmanız zor bence.. o4 yıl nasıl geçmişltir kimbilir.....
boşun kendımı yormasam ıyı olur yaaa....OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ki ne OFFFF NAsil olur da KARI KOCA diyoruz BAY VE BAYAN demiyoruz ki:icecream:
.Ayrica Size demiyorum ama hani diyorsunuz TURK -KURT ayirimi yapma HAyir asla yapmiyorum ama TUrk ve KURT cogu seylerde cok degisik hayat bakislari varbilmiyorumkismile
muhalefet olmayı sevmem ama neden kürt ve azerı anlaşamasın kı...anlaşamazlar dıye bi kaide mi var...karşısındakı kurt laz azerı veya başka bişey herşeyden önce bi insan yani anlaşmamazlıgın sebebi kişilik bence kut ve azrı oldukları için degidir...
buu kişiliğide geçmişş maleseff..arkadaş eski sevgilisiyle görüşüyorr..yanii beyinsel olarak zaten bitmiş bu evlilik..nohutt
"karı" kelimesi öz Türkçedir ve kadın demektir.bir aşağılama içermez.atalarımız da bunu böyle kullanmıştır.bu kelimeden bu kadar gocunmaya gerek yok.
zamanla bu kelime halk ağzında sanki bir küçümseme içeriyormuş gibi algılanmaya başlanmştır.ben bunu kendi dilimizi yeterince tanımamaya ve kompleksli bir millet olmamıza bağlıyorum.neden kendi öz benliğimizdeki kelimelerden utanalım ki.aynı durum avrat kelimesi içinde geçerlidir.
Iyide ben onla bisiy yasamiyorum ki ,Oturup konusuyoruz,ben onunla konusmaya ihtiyac duyuyorum.Evet dogru yapmadigimin farkindayim zaten farkinda olmasaydim her gun bulusurdum onunla .
yanlış yaptıgınızın farkında olsanız eski sevgilinizle HİÇ BULUŞMAZSINIZ.....
diğer konularda ona sarılıp gece kocanıza sarıldıgınızı söyleyen sizsiniz....
demek sadece konuşmuyorsunuz....
bence buluşmak bile ALDATMAKTIR..............
onla konuşmak bilee aldatmaktır kabul edin bunu bi kere....ve kendınızı kandırmayın Allah aşkına...........................................................
hem ,''ben baska bi kulturden geldim ve bi kurtle evliyim'' ne demek? bunun bilincine 4 yıl sonra varmişsanız ayrıca tebrik ediyorum.............
he sorunuzun cevabına gelince
--KOCAYA NASIL DAVRANMALI ?
CEVAP: SADIK KALARAK.............
yeni nesil olarak neden demiyecekmişiz.ben atalarımdan utanmıyorum,aksine onlarla gurur duyuyorum ve onların kullandıkları kelimelerle de.biz yeni nesil olarak onların tırnağı olabilir miyiz acaba?şimdi burada biri "lady" dese ağzınızın suyu akacak,a ne kibar birisi diyeceksiniz.lady ne demek kadın,avrat ne demek kadın,karı ne demek kadın.elin ingilizinin lafı asil olacak benim atamınki kaba olacak öyle mi?
eski Türkler karı derdi avrat derdi ama o zaman kadınlar siyasette şimdikinden on kat daha fazla söz sahibiydi.eski Türkler bu kelimeleri kadını aşağılamak için kullanmadılar.şimdi bizim kendini bilmezler bu kelimeleri saptırıyor. öz benliğimizden neden uzaklaşalım.bir milleti millet yapan en önemli unsurdur dil ,bunu unutmayalım.
Haklisiniz ama gercekten suclamak cok kolay fakat 2 arada kalmak boyle bsiy .guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?