Anlamadım ben..
Evliyken eski sevgili ile görüşmek, hala kendisine bir hisler duymak iki arada kalmak mı demek oluyormuş?akannehir
Yani madem gönlünüz eski sevgilinizde eşinizi aldatmak yerine boşanıp diğeri ile evlenseniz daha kolay olmaz mı?bilmiyorumkismile
Haklisiniz ama gercekten suclamak cok kolay fakat 2 arada kalmak boyle bsiy .guclubacismile
Anlamadım ben..
Evliyken eski sevgili ile görüşmek, hala kendisine bir hisler duymak iki arada kalmak mı demek oluyormuş?akannehir
Yani madem gönlünüz eski sevgilinizde eşinizi aldatmak yerine boşanıp diğeri ile evlenseniz daha kolay olmaz mı?bilmiyorumkismile
DUYURU : eski sevgilimi unutmaya karar verdim ,ve kocama artik cok iyi davraniyorum
karı mı? yuhhhakannehirbi insan kendini bi karı diye nitelendiriyosa zaten sizin evliliğinizin de böyle olması çok normal yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sanırımohaoldumsmile
aynen benim kocada öyle hiç biz zaman eline sağlık bile demez bırakın beğenmeyi sanki mecburmuşum gibi yer kalkar. istediğin kadar ilgilen o istemezse ilgilenmez kabanın tekidir.--------------------------------------------------------------------------------
ya kızlar bişey diyimmi hiç bişey öyle uzktan göründüğü gibi değil inanın
ben eşime değil kahvaaltı çocuk gibi yatağına yatırmamış hayatta yatamam ilgi derşeniz en alaşını göşteririm hiç bir ekşiyi olmayan kadınlardanım diyebilirim << bu rada klavyem bozuk kuşura bakmayın bazı harflerden dolayı>> çocuk gibi ilgilenirim onunla heşap şormam çok konuşmam veya nebiliyim daha şayamadığım bişürü şey ayrıca yatağa girince değil yok demek o an kızgın olşam bile yok demem hatta ben atlarım üştüne ama şonuç kocaman bir "000000000 " daha nediyimki bi güler yüz bi tatlı öz bile duymam ağzından peki buna ne demeli şuçlu kim izce daha ne yapabilirim ben bu adama şöyleyin allah aşkına olmadımı olmuyo ne yaparşan yap boş offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?