- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben direk konuda anlatılanlara istinaden yorum yaptım. Durum daha vahim demekki. Ama içindeki sevgi bitmis yada bitmemis bunu en iyi konu sahibi bilir.Yanlis anlamayin ama siz konu sahibinin diger verdigi cevaplari gormediniz sanirim. Bu oylesine basit bir sogukluk degil ki. Konu sahibinin kocasi en agiza alinmayacak kufurlerle hem kendisine hem annesine hakaret ediyor. Yeri geliyor kadinin uzerine yuruyor. Konu sahibinin icindeki sevgi coktan bitmis gibi geldi bana. Ortada tam anlamiyla bir yuva yok ki yuvasina yazik olsun.
Temeldeki sorun ev ustune ev kurulmus olmasi degil, temel sorun konu sahibinin affina siginarak - kendisinin hanzodan hallice bir adamla evli olmasi.
Daha fazlasını verme,zaten senin çalışmanın da istemiyor arkadaş.Cok naifsin,değil birini hakkın için tirmalamak, kendi başını kasiyacak tırnağın yok senin. Annen çok cok bastırmış seni,ondan otorite olarak gördüğün eşine sesin çıkmıyor.Ama hayat neleri getirecek bilmiyorsun.Esin maddi olarak tepe taklak olduğunda senin işine gidecek yol paran bile olmaz,maddi olarak kendini güvence altına al.Sen çocuklarına kol kanat gerebilecek bir maaş alıyorsun ama borca saplanirsan mahvolursun.30 bin tl kredi çekip verdim zaten.. daha fazla yapacak bişeyim yok. Altın bilezik ne varsa borç için bozdurdu
Kocandan sürekli kaçarsan seni aldatmayı düşünmeye başlayabilir erkekler açken kırıntıya bile tenezzül edermiş eğer eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsan Öyle davranma bence ama sevmiyorum ne hali varsa görsün aldatsada umrumda olmaz diyorsan kaçmaya devam et
Gözünü kapatacan vazifeni yapacanMerhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor
ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Gözünü kapatacan vazifeni yapacan
Gözünü kapatacan vazifeni yapacan
Özel mözel kalmadı ki :) çok borcu var bunun, bankalara eşe dosta güya daire karşılığı iş aldı haspam inşaat malzemeleri alıyorum diye açıldıkça açıldı, 300 bin tl borcu bar nerdeyse, ben oraya gidince iki sefer aradım bunu bi daha da dönene kadar aramadım zaten bi hafta kaldım, ama bu da hiç aramadı, dönerken de sağolsun annemde benimle birlikte geldi çocuklar çok yoruyor seni bende geleyim geri dönerim dedi, beyimiz buna çok sinirlenmiş, anneannem dedem burada benim olduğum şehirde köyde yaşıyorlar, madem gelecekmiş annem neden gitmişiz köyde de kalabilirmişiz vs vs , konuşmamışım ne derdin var dememişim, annemi görünce otogarda sen neden geldin ki anne dedi. Bende çok sinirlendim, annem daha hiç incitmiş değil eşimi, hatta bana kızar iyi davran alttan al geçinin bilmem ne diye.. 3 gün konuşmadık odaya da gelmedi salonda yattı. Üçüncü günün sonunda oğluma kızıyordum kayınvalide karıştı daha çok sinirlendim bağırdım biraz, o da salondan kalkıp geldi yumruğunu suratıma doğru salladı, küfür hakaret ama bildiğiniz küfür yani ağzına yüzüne sı..m, analığını da seni de si...m gibi.. Bende bağırıp çağırınca anan da böyle boşandı demek ki s...ir ol git çocuklarımı bırak dedi.. 2 saat sonra ağlayarak özüt diledi ama bu olay sonrası bi daha eskisi gibi olamadim ben
Sizin eşiniz öyle mi yaptı?Kocandan sürekli kaçarsan seni aldatmayı düşünmeye başlayabilir erkekler açken kırıntıya bile tenezzül edermiş eğer eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsan Öyle davranma bence ama sevmiyorum ne hali varsa görsün aldatsada umrumda olmaz diyorsan kaçmaya devam et
E yuh diyorum ya yuhhhKocandan sürekli kaçarsan seni aldatmayı düşünmeye başlayabilir erkekler açken kırıntıya bile tenezzül edermiş eğer eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsan Öyle davranma bence ama sevmiyorum ne hali varsa görsün aldatsada umrumda olmaz diyorsan kaçmaya devam et
Niye mideniz bulanıyor eşiniz bakımsız mi?Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor
ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Erkek uye olmanizi diliyorum..Kocandan sürekli kaçarsan seni aldatmayı düşünmeye başlayabilir erkekler açken kırıntıya bile tenezzül edermiş eğer eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsan Öyle davranma bence ama sevmiyorum ne hali varsa görsün aldatsada umrumda olmaz diyorsan kaçmaya devam et