- 25 Ağustos 2014
- 21.049
- 50.311
- 798
Sözüm sana degil, ortayahafta sonu kacamagi yapip uzun uzun sohbet edip derdinizi anlatsaniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözüm sana degil, ortayahafta sonu kacamagi yapip uzun uzun sohbet edip derdinizi anlatsaniz?
Sözüm sana degil, ortayasenin yorumunun pesinden gelmis, satasma gibi anlasilmasin
Hepinize sonsuz sonsuz sonsuz teşekkür ediyorum, cansınız, vakit ayırıp okudunuz yazdınız, bazılarınızın mesajını ağlayarak okudum. Bundan sonra iyileşip önce ben diyeceğim inşallah
Ben var sizi anlamamakKocamdan kaçmıyorum kaçacaksam neden evlendim kaçmam gereken durum varsa zaten sıkıntı vardır bunu konuşmak düzeltmek gerekir ( konu sahibi hanım efendi ilişki sırasında gayet mutlu davranıyormuş adam nerden bilecek sıkıntı olduğunu) sen kaç evliyken yakalandığında da mutlu oluyor gibi yap
Yok artikne alincam kiz, hepimizin düsüncesi ayri böyle böyle sorunlari burda el birligi ile cözüyoruz
gecenlerde banlandim yazamadimben ne körmüsüm ya kac aydir nikini lavanta okulu sandik (sanmak) diye okuyormusum
icimden manasini baya cözmeye calistim
anlatmasam sana catlardim
İnanın beni aldatıp aldatmaması zerre umrumda değil. Neden bu hale geldim, böyle sindirildim anlam veremiyorum. Çok baskıcı, dayakçı bi annem vardı, suçlamıyorum Allah acısını göstermesin ama çok korkardım çocukken, onun etkisi mi nedir anlayamıyorum. Yoksa hiçte sessiz sakin biri değilim, her girdiğim ortamda sivriliğimle meşhur olurum genelde, bildiğim doğrulardan hiç şaşmam, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demem, haksızlık karşısında susmam. İş kendime gelince neden böyle oluyorum anlam veremiyorum. Geçen gayet sakin bi şekilde dedim ki artık çok bunaldım şu evimiz bitse de gitsek. Normal şartlarda bi adamın (!) Evet hayatım az kaldı sabır demesi lazım. Bizim hödük, annemden babamdan Allah razı olsun bak sen sabah bırakıp gidiyorsun kaygısızca, çocuklarına bakılıyor işin yapılıyor yemeğin yapılıyor daha ne diyor.Bir öğretmenin bu konumda olması da nasıl üzücü nasıll üzücü .
Ya biz eşimle bir yanlış yaparak kaçarak evlendık . 1 sene kv yaşadım bir gün taak etti ve ben 800 tl maaş alırken eşim okurken ayrldık . Kiraladığımız ev o kdr berbattı kı Allahımmm akıyodu , kokuyodu , böcekler vardı .
4 yılda kendımızı okdr üste çıkardıkkı .
Siz öğretmensniz ya neden aynı evde yaşanır ?
Bu derece kendıını ezdirme. Zevk alsan bile kimse sana dokunamaz sen isteemdğin sürece .
O eşinle birlikte olmazsan kocan senı aldatır dıye konuşanları dikkate alma.
Adamın aklında aldatmak varsa her saat başı yap yine aldatır .
Amin arkadaşım amin, umarım evime geçtiğimde dediğiniz gibi olur...Eşiniz annenizle döndüğünüz o setehat sonrasinda kalbinizi çok fena kırmış ki zaten babasinin size karışmaları , geniş aile yasantısı , 2 çocuk , calişma hayatı ve cok dikkatimi çekti yoresel bir sözünüz varmış "yılanlarla bile geçinmek" sizin bu sözü benimsemeniz vs..Tükenmişsiniz belli ve tükenmeniz de normal arkadaşım.Yeni ev bence pek çok şeyi degiştirecek hatta eşinizi yeniden tanımlayacaksiniz ve belki hatalarinı onaracak kendi sözünün gectigi hayatinda.Allah yardımciniz olsun.
Baştan alıştım öyle, umarım dediğiniz gibi yapabilirim. Evim ayrılsın çokta umrumda değil hiçbiri, o zaman herkese mesafe, anam da anam derse gidip kendi görsün bi zahmet..Bu adama bambaşka aile hayatlarının da olduğunu yaşatarak anlatmak lazım
Evet belli ki kaba biri yola gelir mi bilmem
İnşallah evinize geçince düzelir
Anam da anam da tutturup yine sürekli oraya gitmek istemez
Siz de zevk alamadığınızı rol yaptığınızı söyleyin eşinize bilsin
Ayrıca ve en önemlisi değişin yavaş yavaş
Eşiniz laf söylemiyorsa siz söyleyin ailesine
Konuşur gibi kararlı hafif sert konuşun
Ezik durmayın
Sinema mevzusunu öğrendiğinizde direkt kp e hayırdır baba dün akşam sinemaya gittim diye söylenmişsin , ben çocukları babalarına bıraktım aç değiller açıkta değiller evde bu kadar adamsınız iki saat çocuklara bakamayacakmısınız bir dahaki sefer eşimle gidicem zaten gibi konuşun
Siz onları bastırın
Bulmuşlar eli para tutan borç ödeyen birlikte yaşamayı kabul eden mülayim gelini binmişler tepeneBaştan alıştım öyle, umarım dediğiniz gibi yapabilirim. Evim ayrılsın çokta umrumda değil hiçbiri, o zaman herkese mesafe, anam da anam derse gidip kendi görsün bi zahmet..
Sonuna kadar haklısınız, öyle olacak umarım, sağolun:)Bulmuşlar eli para tutan borç ödeyen birlikte yaşamayı kabul eden mülayim gelini binmişler tepene
Biraz söz hakkını kullan
Evin ayrılsın cinsel problemini çöz çok mutlu neşeli kararlı bir kadın ol
Eşin de şaşırsın
Herşey çözülür inşallah
Annen hayatta işin gücün var dik dur biraz
Herşey aynıAsiasena naptın kardeşim?
Annem var sadece, ankara da ben kayseri 'e yaşıyorum, babamla ayrılar, ona gidişim de başka kavga sebebi, adam kendi kalabalığına beni mahkum ediyor ama ben anneme gideceğim dediğimde babamdan izin al annemden izin al kırk bahane gidiyorum geliyorum ama bana sorun ya giderken kavga ya dönerken