• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya Soğukluk

Sözüm sana degil, ortaya :KK53: senin yorumunun pesinden gelmis, satasma gibi anlasilmasin

ne alincam kiz, hepimizin düsüncesi ayri böyle böyle sorunlari burda el birligi ile cözüyoruz :KK15:

gecenlerde banlandim yazamadim :dondurma: ben ne körmüsüm ya kac aydir nikini lavanta okulu sandik (sanmak) diye okuyormusum :eek: icimden manasini baya cözmeye calistim :halay: anlatmasam sana catlardim

Hepinize sonsuz sonsuz sonsuz teşekkür ediyorum, cansınız, vakit ayırıp okudunuz yazdınız, bazılarınızın mesajını ağlayarak okudum. Bundan sonra iyileşip önce ben diyeceğim inşallah

Ağlama... Çözümü düşün ve o her ne ise, sana iyi gelecek olan ne ise hemen harekete geç. Yalnızca 1 tane hayatımız var yaşayacak. Ne geri dönüşü var ne de baştan başlama imkanın. Hayatı olduğun noktaya kadar mutlu olduğun veya olmadığın yönleriyle yaşadın. Şu anı ele al. Hem de hemen... Daha fazla geçmeden, hayatına ve kendine dair daha fazla zamanı yitirmeden...

Ayrıca rumuzun çok ironik olmuş. “Asiasena”. Rumuz asi ama kendin evcilleşmişsin. :) Yanlış anlama az da güldüreyim diye yazdım... Ayrıca “asena” yol göstericidir, boyun eğmez ve esir olmaz biliyorsun değil mi? Ruhun bu değil ama şartlar seni sen olmaktan alıkoymuş zamanla sinmişsin. Çoğumuzun başına gelen şeyler... Ama mutlaka farkettiğimiz yerden kalkmalıyız... Küllerimizden de olsa yeniden doğacak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hayat varsa çözüm de vardır. Her zaman sadece ölüme çözüm olmadığını düşünürüm... Yaşıyorsan, umut vardır...

Kocamdan kaçmıyorum kaçacaksam neden evlendim kaçmam gereken durum varsa zaten sıkıntı vardır bunu konuşmak düzeltmek gerekir ( konu sahibi hanım efendi ilişki sırasında gayet mutlu davranıyormuş adam nerden bilecek sıkıntı olduğunu) sen kaç evliyken yakalandığında da mutlu oluyor gibi yap
Ben var sizi anlamamak:KK53:Neyse size de iyi geceler:olamaz:Yeni içerden çıktım,ben kaçar:KK55:

ne alincam kiz, hepimizin düsüncesi ayri böyle böyle sorunlari burda el birligi ile cözüyoruz :KK15:

gecenlerde banlandim yazamadim :dondurma: ben ne körmüsüm ya kac aydir nikini lavanta okulu sandik (sanmak) diye okuyormusum :eek: icimden manasini baya cözmeye calistim :halay: anlatmasam sana catlardim
Yok artik :KK70:
Guneykarimkure'yi de gecmis senin yanlis anlaman:KK53: onu da hep yarimkure saniyoruz ya..

Esinizle disari yemeye falan cikin sinemaya gidin kendinize birbirinize daha yakin olmak icin. Cocuklarada kv niz baksin biraz gezin eylenin flört edin yeniden. Belki duygulariniz deyisir. Ne desem bilemedim seviyorsaniz duygulariniz tekrar olusur. Fakat midem bulaniyor demissiniz öpünce, bu cok ayri bir durum bence. Acaba sevginizmi bitti yoksa midem bulaniyor lafini söyleyemezdiniz. Zor bir durum ama kendinize zaman verin.

Hepinizin görüşü benim için ayrı ayrı değerli, sağolun var olun. Al karşına konuş, bi kaçamak yapın, dışarı yemeğe çıkın diyen arkadaşlarıma toplu cevap olsun. Evlendim evleneli sinemaya hiç gitmedik. Sevmiyormuş beyimiz. En son geçen sene dağ 2 filmine çok istedim. He bugün he yarın derken film vizyondan kalkacaktı ki kayınvalide ile gitmeye karar verdim. Sonrasında okuldan bir arkadaşla gittim ama cuma günü gittim ki çocuğun ödevi var nereye gideceksin demesinler diye. Tamam dedi bizimki, babası yemekte bi dünya laf söylemiş, çocukları var hiç düşünmüyor gezmeye gidiyor. Bizimki de bi ton yalan söylemiş, okul götürmüş, özel eğitime dair bi filmmiş falan filan.. çıldırdım, dedim ne diye savunmadın, ben izin verdim çocuklar aç değil açıkta değil ben varım ben bakarım neden demedin diyorum çıt yok. Bana gelince aileme gelince dil pabuç gibi. Dışarıda yemek konusunu hiç açmıyorum, konuşma konusunda da yazdığım mesajlara ilave diyeceğim bişey yok. Nato kafa nato mermer. Ailesinin eğitemediği, olabildiğince erkek egemenliğinin kol gezdiği bi ortamda büyüyen hanzodan, kibar romantik ve kadın halinden anlayan bi beyefendi çıkarmam imkansız. Nickim asi evet:) üniversite döneminde hakikaten öyle idim. Sonra bununla karşılaştım, bende anlamadım neler oldu...

Bir öğretmenin bu konumda olması da nasıl üzücü nasıll üzücü .

Ya biz eşimle bir yanlış yaparak kaçarak evlendık . 1 sene kv yaşadım bir gün taak etti ve ben 800 tl maaş alırken eşim okurken ayrldık . Kiraladığımız ev o kdr berbattı kı Allahımmm akıyodu , kokuyodu , böcekler vardı . :olamaz:
4 yılda kendımızı okdr üste çıkardıkkı .
Siz öğretmensniz ya neden aynı evde yaşanır ?

Bu derece kendıını ezdirme. Zevk alsan bile kimse sana dokunamaz sen isteemdğin sürece .

O eşinle birlikte olmazsan kocan senı aldatır dıye konuşanları dikkate alma.
Adamın aklında aldatmak varsa her saat başı yap yine aldatır .

Bir öğretmenin bu konumda olması da nasıl üzücü nasıll üzücü .

Ya biz eşimle bir yanlış yaparak kaçarak evlendık . 1 sene kv yaşadım bir gün taak etti ve ben 800 tl maaş alırken eşim okurken ayrldık . Kiraladığımız ev o kdr berbattı kı Allahımmm akıyodu , kokuyodu , böcekler vardı . :olamaz:
4 yılda kendımızı okdr üste çıkardıkkı .
Siz öğretmensniz ya neden aynı evde yaşanır ?

Bu derece kendıını ezdirme. Zevk alsan bile kimse sana dokunamaz sen isteemdğin sürece .

O eşinle birlikte olmazsan kocan senı aldatır dıye konuşanları dikkate alma.
Adamın aklında aldatmak varsa her saat başı yap yine aldatır .
İnanın beni aldatıp aldatmaması zerre umrumda değil. Neden bu hale geldim, böyle sindirildim anlam veremiyorum. Çok baskıcı, dayakçı bi annem vardı, suçlamıyorum Allah acısını göstermesin ama çok korkardım çocukken, onun etkisi mi nedir anlayamıyorum. Yoksa hiçte sessiz sakin biri değilim, her girdiğim ortamda sivriliğimle meşhur olurum genelde, bildiğim doğrulardan hiç şaşmam, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demem, haksızlık karşısında susmam. İş kendime gelince neden böyle oluyorum anlam veremiyorum. Geçen gayet sakin bi şekilde dedim ki artık çok bunaldım şu evimiz bitse de gitsek. Normal şartlarda bi adamın (!) Evet hayatım az kaldı sabır demesi lazım. Bizim hödük, annemden babamdan Allah razı olsun bak sen sabah bırakıp gidiyorsun kaygısızca, çocuklarına bakılıyor işin yapılıyor yemeğin yapılıyor daha ne diyor.

Eşiniz annenizle döndüğünüz o setehat sonrasinda kalbinizi çok fena kırmış ki zaten babasinin size karışmaları , geniş aile yasantısı , 2 çocuk , calişma hayatı ve cok dikkatimi çekti yoresel bir sözünüz varmış "yılanlarla bile geçinmek" sizin bu sözü benimsemeniz vs..Tükenmişsiniz belli ve tükenmeniz de normal arkadaşım.Yeni ev bence pek çok şeyi degiştirecek hatta eşinizi yeniden tanımlayacaksiniz ve belki hatalarinı onaracak kendi sözünün gectigi hayatinda.Allah yardımciniz olsun.

Eşiniz annenizle döndüğünüz o setehat sonrasinda kalbinizi çok fena kırmış ki zaten babasinin size karışmaları , geniş aile yasantısı , 2 çocuk , calişma hayatı ve cok dikkatimi çekti yoresel bir sözünüz varmış "yılanlarla bile geçinmek" sizin bu sözü benimsemeniz vs..Tükenmişsiniz belli ve tükenmeniz de normal arkadaşım.Yeni ev bence pek çok şeyi degiştirecek hatta eşinizi yeniden tanımlayacaksiniz ve belki hatalarinı onaracak kendi sözünün gectigi hayatinda.Allah yardımciniz olsun.
Amin arkadaşım amin, umarım evime geçtiğimde dediğiniz gibi olur...

Bu adama bambaşka aile hayatlarının da olduğunu yaşatarak anlatmak lazım
Evet belli ki kaba biri yola gelir mi bilmem
İnşallah evinize geçince düzelir
Anam da anam da tutturup yine sürekli oraya gitmek istemez
Siz de zevk alamadığınızı rol yaptığınızı söyleyin eşinize bilsin
Ayrıca ve en önemlisi değişin yavaş yavaş
Eşiniz laf söylemiyorsa siz söyleyin ailesine
Konuşur gibi kararlı hafif sert konuşun
Ezik durmayın
Sinema mevzusunu öğrendiğinizde direkt kp e hayırdır baba dün akşam sinemaya gittim diye söylenmişsin , ben çocukları babalarına bıraktım aç değiller açıkta değiller evde bu kadar adamsınız iki saat çocuklara bakamayacakmısınız bir dahaki sefer eşimle gidicem zaten gibi konuşun
Siz onları bastırın

Bu adama bambaşka aile hayatlarının da olduğunu yaşatarak anlatmak lazım
Evet belli ki kaba biri yola gelir mi bilmem
İnşallah evinize geçince düzelir
Anam da anam da tutturup yine sürekli oraya gitmek istemez
Siz de zevk alamadığınızı rol yaptığınızı söyleyin eşinize bilsin
Ayrıca ve en önemlisi değişin yavaş yavaş
Eşiniz laf söylemiyorsa siz söyleyin ailesine
Konuşur gibi kararlı hafif sert konuşun
Ezik durmayın
Sinema mevzusunu öğrendiğinizde direkt kp e hayırdır baba dün akşam sinemaya gittim diye söylenmişsin , ben çocukları babalarına bıraktım aç değiller açıkta değiller evde bu kadar adamsınız iki saat çocuklara bakamayacakmısınız bir dahaki sefer eşimle gidicem zaten gibi konuşun
Siz onları bastırın
Baştan alıştım öyle, umarım dediğiniz gibi yapabilirim. Evim ayrılsın çokta umrumda değil hiçbiri, o zaman herkese mesafe, anam da anam derse gidip kendi görsün bi zahmet..

Baştan alıştım öyle, umarım dediğiniz gibi yapabilirim. Evim ayrılsın çokta umrumda değil hiçbiri, o zaman herkese mesafe, anam da anam derse gidip kendi görsün bi zahmet..
Bulmuşlar eli para tutan borç ödeyen birlikte yaşamayı kabul eden mülayim gelini binmişler tepene
Biraz söz hakkını kullan
Evin ayrılsın cinsel problemini çöz çok mutlu neşeli kararlı bir kadın ol
Eşin de şaşırsın
Herşey çözülür inşallah
Annen hayatta işin gücün var dik dur biraz

Bulmuşlar eli para tutan borç ödeyen birlikte yaşamayı kabul eden mülayim gelini binmişler tepene
Biraz söz hakkını kullan
Evin ayrılsın cinsel problemini çöz çok mutlu neşeli kararlı bir kadın ol
Eşin de şaşırsın
Herşey çözülür inşallah
Annen hayatta işin gücün var dik dur biraz
Sonuna kadar haklısınız, öyle olacak umarım, sağolun:)

Konuyu okudukça o kadar kızdım ki size. Bi tokat atıp kendinize getirmek istiyorum suan. Ogretmensiniz,belli bir geliriniz var. Kendinizi idare edebilecek guctesiniz diye tahmin ediyorum. Siz böyle yaparsanız ne maddi ne manevi destegi olmayan çaresiz kadınlar ne yapsın ? Sorun keşke sadece soğukluk olsaydı. Annenize küfür etmesi,size el kaldırması...İnanın okurken nefesim daraldı. Kendinize biraz guvenin lutfen. Ayaklarinizin ustunde durabilecek guctesiniz cunku. Eger duzelecegine dair inanciniz varsa son kez oturun konusun. Bu sekilde devam ederseniz zamanda cok daha buyuk yaralar alacaginizi dusunuyorum.Allah yardımcınız olsun.

Ya anlamiyorum gercekten ,kadının yok deme hakki yokmu?istemek zorundami niye böyle dayatiliyor mecburmuşuz gibi.
Icinde bulundugunuz bu durumun tek sebebi var kendinizi mecbur hissetmeniz.psikolejik siddet degilde ne?dediğini yapmazsam küser,kavga eder,defol git felan der gibi bahaneler.
Halbuki biraz kendi haline biraksa iki cift güzel çöz etse hic bir sorun kalmaz.yok basmiyor bunlarin kafa

Annem var sadece, ankara da ben kayseri 'e yaşıyorum, babamla ayrılar, ona gidişim de başka kavga sebebi, adam kendi kalabalığına beni mahkum ediyor ama ben anneme gideceğim dediğimde babamdan izin al annemden izin al kırk bahane gidiyorum geliyorum ama bana sorun ya giderken kavga ya dönerken

Bu kocayı nereden buldun ?
Görücü usulu + sülalece oturum + kendi ailen dış kapının mandalı ve enönemlisi üzerinde hiçbir hskkı olmsysn insanlardan 18ini geçmiş aklıbaşında bi bireyin izin alması ?

Ah be canım hadi bi şekilde oldu aynı evi kabul ettin izin almak nedir?

Asla ama asla eşimden bile aileme gitmek için izin almam. 2-3 sene önce kadınlar günüydü gidiyimde kadın kadına gezelim annemle dedim etrafımızda kalabalık yok öyle trkbaşına annene gitmek birlikte gidicez dedi ( seviyo ailemi akşam olsunda birlikte gidelim anlamında söyledi ama benimiçin farketmez ) benimle evlenmek icin izin aldigin insanla gitmek icin izin alacak degilim dedim

Cok yanlis yapiyosun kv kp kim oluyoda annene karisiyo bi dursunlar orda

Back
X