- 11 Temmuz 2015
- 89
- 28
- 18
- 38
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Evet, zihniyet bu olduktan sonra, kadını erkeği fark etmiyor.Kadınlarda böyle değil mi ama?
Erkek aldatır hemen kılıfı hazır: sen kocanla ilgilenmemişsindir? Doğruşekilde kadınlık yaptın mı ki kocana? Aldatıyordur ama vardır bir sebebimuhakkak?
Bizim toplumda bu dediğiniz var maalesef
Yapıştı bırakmıyorEvet, zihniyet bu olduktan sonra, kadını erkeği fark etmiyor.
İnsan kendi kendine değer vermiyor ki, kalkıp karşısındakine değer versin...
Yazık, acıdım o kadının haline.
Yerinizde olsam muhattap olmaz, kendisinden baya bir uzaklaşır, sokakta görsem tanımazdım...
Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir
Yapıştı bırakmıyorbiraz uzak kalsam hemen tripler küsmeler takmıyorsun sen beni eskisi kadar sevmiyorsun falan filan. Cidden hasta. Allahım kurtarsın beni diye dua ediyorum
Yargılamak asla doğru değil. Kınamıyorum ama doğru da bulmuyorum . Ayrılması lazımdı. Aldatmak asla doğru bir seçenek değilO kadını onun eşini tanımadan yorum yapamayız, çeşit çeşit insan var sonuçta. Yargılayamam kınayamam. Belki adam da onu aldatıyordu, belki eşcinseldi kadını paravan olarak kullandı, belki ten uyuşmazlığı oluştu, belki adam kadını aşağılıyordu, belki hoşlandıkları şeyler farklıydı....
sizin yerinizde olsaydım rahatsız olduysam görüşmezdim ama yargılamazdım da.
EvetOna bu tepkiyi gostermedigin icin icine dert oldu sanirim
Bunları ona söylediniz mi?
Maalesef söyleyemedim. Benim insanlarla iletişimin çok güçlü değil. Sakince ifade edemiyorum. Öfke kontrolü problemim de var. Karışımdakini kırmayayım diye ses etmiyorum ama dayanamıyorum sonraBunları ona söylediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?