Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

Kadına da bişey dediniz mi?

Yaptığı haltı böyle ulu orta itiraf edecek kadar pis bir insanlar ne işiniz var...hayır bir kerelik hata, tek seferlik gönül işe bile değil, ahlaksızlığın dibi.

Insanlar bir anlasa aslinda kendilerini aldattigini...
Yani misal eşim beni aldattigi zaman benim bir yerim birseylerim yamulmuyor camurlasmiyor eğilmiyor
Ben ayni ben...ama sen aldatarak hangi kısmetini nasibini enerjini yamulttun egidin camurlastirdin,hayatin hangi alaninda kendini korumasiz birakmis olup musibetle karsilasacagin belli degil...
Benim aldattigini bildigim hic kimse inan travma yaşamadan bu gunlere gelmedi...illa bir konudan eksildi...

Bu forumda goruyorum kadinlar aldatmayi hep aldatan kisinin sucu saniyorlar. Ben zannetmiyorum karsi tarafa istedigini verirsen, o da sana ayni sekilde davranirsa aldatmanin gerceklesecegini. Belki kadin haklidir, adam gercekten hicbir kocalik gorevini yerine gerirmemistir. İcini disini bilemeyiz. Kimseyi hemen suclamamak lazim.

Dimi? Aldatma da bir secenek...bosanmasin ayiptir ama aldatmak normal...

Bir kadının aldatmasinin erkeğin aldatması kadar kolay olacağını sanmıyorum. Bence cinsel hayatları sıfırdı ve kadın sadece bu yönden tatmin olmak için aldattı.

Sendemi kocani aldatiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…