Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

Sevmiyosan ayril cok basit bir cumle.. o kadar kolay degildir heleki cocuklar varsa...kadinlar ya duygusal ya da cinsel acliktan aldatir.. erkeklerse adrenalin olsun diye cogu zaman.. ama nedense yapan kadin olunca daha cok ustune gidiliyor toplumumuzda..
Aldatmanın bi sebebi, bahanesi olmamalı..Aslında hiçbi toplumda..
Fakat bizler hep sorgularız, kendimizi teselli edecek sebepler ararız..
Bu konuda affetmeye meyilli bi toplumuz kadınlar olarak..

Erkeğin aldatması iğrenç evet ama kadınınki akıl,mantık ötesi..
Bilmiyorum, çok aciz eşinden ayrılamayan buyüzden sıcak yuvasını bırakıp gidemeyen kadın var "aldatılınca" kıçını yerinden kaldırmayan..

Ama daha kötüsü bu saydığım durumlarda olup aldatan kadınlarda var..
Gidecek yerim yok, sıcacık yuvamda istediğim adamla olurum kafasında..

Evlerden ırak Yarabbim..

Aldatmanın bi sebebi, bahanesi olmamalı..Aslında hiçbi toplumda..
Fakat bizler hep sorgularız, kendimizi teselli edecek sebepler ararız..
Bu konuda affetmeye meyilli bi toplumuz kadınlar olarak..

Erkeğin aldatması iğrenç evet ama kadınınki akıl,mantık ötesi..
Bilmiyorum, çok aciz eşinden ayrılamayan buyüzden sıcak yuvasını bırakıp gidemeyen kadın var "aldatılınca" kıçını yerinden kaldırmayan..

Ama daha kötüsü bu saydığım durumlarda olup aldatan kadınlarda var..
Gidecek yerim yok, sıcacık yuvamda istediğim adamla olurum kafasında..

Evlerden ırak Yarabbim..
Bu yazida bile buram buram cifte standart kokusu var :) bana gore fark yok erkek yapsada kadin yapsada.. haa erkek yapinca arkadaslari mesafe koymaz ama kadin yapinca gorusulmek istenmez.. ha bu kadin anlatmasaydi konu sahibinin haberi olmazdi..anlatarak hata etmis bi yerde.. gunahina birde ortak cikarmis olmus bana gore.. Allah yardim etsin

herşeye ragmen tövbe etmiş haşa biz Allah mıyızki?Allah affetmişse ne olacak belli ki çok pişman size içini dömüş paylaşmış.İnsanlar her türlü hata yapabiliyor grnçliğinde biraz daha anlayışlı olamaz mısınız?
Zaten anlayışlı olduğum için bana anlattı. Ben insanları geçmişiyle yargılamam. Günah işlemiş af dilemiş. Allah yargılayabilir. Ama karşıma geçip yaptığından Eşini suçlaması rahatsız etti beni

Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım:olamaz:
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir :olamaz:
Tövbe eden insan günahına başkalarını şahit tutmamalı.Birgün Allah affeder belki ama ahirette siz şahidi olursunuz...Savunması yersiz olmuş umarım başka hatalara düşmez o kafadan uzaklaşır.

Bu yazida bile buram buram cifte standart kokusu var :) bana gore fark yok erkek yapsada kadin yapsada.. haa erkek yapinca arkadaslari mesafe koymaz ama kadin yapinca gorusulmek istenmez.. ha bu kadin anlatmasaydi konu sahibinin haberi olmazdi..anlatarak hata etmis bi yerde.. gunahina birde ortak cikarmis olmus bana gore.. Allah yardim etsin
Çifte standart sizin milletinizin genlerinde var hanımefendi..

Aldatan kisilerin hep bahaneleri vardir.kadin erkek ayrimina gerek yok.
Bahaneleri olan ama cesaretleri olmayan korkak insanlar.
Sevmiyorsan soguksan saygi yoksa sabir yoksa mutlu degilsen ayrilacaksin.nedir bu ayrilik korkusu kocaman insanlarda

Sizin milletiniz derken :) kadininki daha buyuk felaket olarak lanse eden sensin bi onceki postunda.. senin kendi bakis acin oluyor bu..
Valla erkeğinki iğrenç ama kadınınki bin kat daha beter, akıl mantık ötesi, bu lafımın arkasındayım..Bana ve dinimize göre kadın erkekten çok daha duyarlı, hisli, mantıklı, manevi açıdan yüce bi varlık..
Bunun için :
Bi kadının bunu yapması çok daha iğrenç..
Ama benim milletim erkek yapınca affeder kadın yapınca öldürür malesef..
Bunu savunan birisi tabiiki değilim

bidefa banada tanidigim biri söyle bi cümle kurmustu. Eger iliskide biri altatiyosa sucu tek onda görmem bence karsi tarafda sucludur gibi bi cumleydi...
hala daha kafami kurcalar böyle düsünenler var ve haklilik paylari varmi diye

nekadarda düsünsem hep ayni sonuca variyorum biri aldatiyosa tek suclu odur cünki aldatmanin bahanesi yoktur... bi problem varsa bunu cözmek icin baska yollar vardir
benim aklimda mantigimda kalbimde bunu düsünür tek

Valla erkeğinki iğrenç ama kadınınki bin kat daha beter, akıl mantık ötesi, bu lafımın arkasındayım..Bana ve dinimize göre kadın erkekten çok daha duyarlı, hisli, mantıklı, manevi açıdan yüce bi varlık..
Bunun için :
Bi kadının bunu yapması çok daha iğrenç..
Ama benim milletim erkek yapınca affeder kadın yapınca öldürür malesef..
Bunu savunan birisi tabiiki değilim
Bana gore farksiz..dine gorede ikiside ayni.. herneyse farkli dusunuyoruz demekki.. ben esitlikten yanayim her zaman! Ayrim yapmam!

Sana göre farksız bana göre farklı..
Sana göre kadın erkek eşit, bana göre kadın erkekten üstün..(Dinimize görede öyle)

Nokta.

Back
X