Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım:olamaz:
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir :olamaz:
evet vicdanen rahatlıyor...suçlu psikolojisi bu...hem suçlu hem güçlü...

Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım:olamaz:
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir :olamaz:

Kadın size güvenip sırrını paylaşmış siz de burada onu umuma yayın ediyorsunuz.
Size ne ki?

İnsanın aklına geliyor acaba hangisi daha günah diye?
Zina edip Allahtan af dileyen mi yoksa bu kişinin gıybetini eden mi?

Son düzenleme:
Zaten anlayışlı olduğum için bana anlattı. Ben insanları geçmişiyle yargılamam. Günah işlemiş af dilemiş. Allah yargılayabilir. Ama karşıma geçip yaptığından Eşini suçlaması rahatsız etti beni
Nasil yargilamiyorsunuz? Bakin ispati gelip buraya konu acinca arkasin dan komusmus ayiplamis ,kinamis olmuyormusunuz? Esini suclamasi rahatsiz etmis sadece sizi oylemi? Zevkine yaptim dese rahatsiz olmayacakmiydiniz? Bizden ne bekliyorsunuz? Nasil bir akil verelim size benim size sadece su tavsiyem olabilir. Burada konustugunuz gibi baska yerlerde de dillendirmeyin...bu meseleyi belliki size guvenmis anlatmis ..bunu bir sir olarak kalbinize gomun derim..haaa ben katlanamiyorum kocasina uzuluyorum diyorsaniz. gidin kocasina anlatin...burada kadini ve yasantilarini bilemiyoruz. Sanal da olsa kimsenin arkasindan konusulmamasi gerektigini dusunuyorum ben..bu ne celiski..

Yapılan doğru bir eylem değil ve inan o kişi vicdanı ile bir gün yüzleşecek.
Yaptıklarının da ardına kalacağını sanmıyorum.

Kadınlarda böyle değil mi ama?
Erkek aldatır hemen kılıfı hazır: sen kocanla ilgilenmemişsindir? Doğru şekilde kadınlık yaptın mı ki kocana? Aldatıyordur ama vardır bir sebebi muhakkak?

O yüzden bu konular gerçekten mide bulandırıcı.
Herşeyden öte insanın kendisine saygısı yoksa aldatır bence, en önemli unsur bu.
Kendisine saygısı olan, aldatmaz diye düşünüyorum.
Kadın veya erkek fark etmez...
Aynen katılıyorum

Kadın size güvenip sırrını paylaşmış siz de burada onu umuma yayın ediyorsunuz.
Size ne ki?

İnsanın aklına geliyor acaba hangisi daha günah diye?
Zina edip Allahtan af dileyen mi yoksa bu kişinin gıybetini eden mi?
Bayanın İsmini vermedim..herkesin günahı sevabı kendine.. günahını yargılamadım. Rahatsız olduğum nokta suçu eşine yüklemesi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadını deşifre ettim.

Bayanın İsmini vermedim..herkesin günahı sevabı kendine.. günahını yargılamadım. Rahatsız olduğum nokta suçu eşine yüklemesi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadını deşifre ettim.

Fark etmez. Tekrar soruyorum size ne?
Arkadaşlığınızı kesersiniz olur biter.

Peki bundan size ne. Hatta bize ne:işsiz:
Başka birinin yaptığı hatayı yıllar sonra kınamak için acılan konu :KK51:
Hatay’ı kınamak için açmadım .. İnsanların hata işleyip bunun suçunu başkasına yüklemesinden rahatsızım . Rahatsızlığımı yazdım. Okumak zorunda değilsiniz. Başlıkta konunun içeriği belli okumasaydınız :KK66:

Yahu rahatsız oldum içimi dökmek istedim. Bundan size ne?
İstediğimi yazarım
SİZE NE? Başlıkta konunun içeriği belli. Okumasaydınız ..

Eh istediğinizi yazınca istemediğinizi de okumak zorunda kalırsınız. Kural böyle.
Yqzık kadın dost bilmiş de dert açmış bir de.
Haksız olduğunuz her konuda hırçın mısınız hep böyle. Yoksa bu konuya özel bir hırçınlık mı?

Nasil yargilamiyorsunuz? Bakin ispati gelip buraya konu acinca arkasin dan komusmus ayiplamis ,kinamis olmuyormusunuz? Esini suclamasi rahatsiz etmis sadece sizi oylemi? Zevkine yaptim dese rahatsiz olmayacakmiydiniz? Bizden ne bekliyorsunuz? Nasil bir akil verelim size benim size sadece su tavsiyem olabilir. Burada konustugunuz gibi baska yerlerde de dillendirmeyin...bu meseleyi belliki size guvenmis anlatmis ..bunu bir sir olarak kalbinize gomun derim..haaa ben katlanamiyorum kocasina uzuluyorum diyorsaniz. gidin kocasina anlatin...burada kadini ve yasantilarini bilemiyoruz. Sanal da olsa kimsenin arkasindan konusulmamasi gerektigini dusunuyorum ben..bu ne celiski..

Hay ağzınıza sağlık

Eh istediğinizi yazınca istemediğinizi de okumak zorunda kalırsınız. Kural böyle.
Yqzık kadın dost bilmiş de dert açmış bir de.
Haksız olduğunuz her konuda hırçın mısınız hep böyle. Yoksa bu konuya özel bir hırçınlık mı?
Hırçınlığım size özel ;) etkiye tepki .. İnsanları yargılayan üslubunuzu değiştirip öyle yorum yapmayı deneyin. Zira kendiniz yaptığınız birşeyi bana yapma dediğinizde ciddiye alamıyorum sizi kusura bakmayın

Yahu burada herkes kaynanasını görümcesini eltisini yazıyor .. herkesin günahına ortak oluyorsunuz farkında olmadan? Sizin de Yazdığınızla yaptığınız çelişiyor. Burada yazılanları Okumayacaksınız o zaman.
Sağda solda anlatmam dert etmeyin bunu. Kimseyle paylaşamadığım için buraya döktüm içimi. İstediğimi yazarım burası özgür bir platform. rahatsız oluyorsanız okumayacaksınız

Hırçınlığım size özel :KK66: etkiye tepki .. İnsanları yargılayan üslubunuzu değiştirip öyle yorum yapmayı deneyin. Zira kendiniz yaptığınız birşeyi bana yapma dediğinizde ciddiye alamıyorum sizi kusura bakmayın

Ha iyi o halde. Hep böyleyseniz çevrenize yazık.
Beni değil dedikodu ve gıybetin karşılığını ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Bana yargılayan diyen kişi burada elalemin kadınını çekiştiriyor. Büyük allahım ne günlere kaldık.
Arkadaşınız sırrını paylaşmış ve siz şu an ona ihanet ediyorsunuz. Ben olsam gece uyuyamam. Vicdan merhamet meselesi demek ki.
İyi forumlar sizeeee

Ha iyi o halde. Hep böyleyseniz çevrenize yazık.
Beni değil dedikodu ve gıybetin karşılığını ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Bana yargılayan diyen kişi burada elalemin kadınını çekiştiriyor. Büyük allahım ne günlere kaldık.
Arkadaşınız sırrını paylaşmış ve siz şu an ona ihanet ediyorsunuz. Ben olsam gece uyuyamam. Vicdan merhamet meselesi demek ki.
İyi forumlar sizeeee
Burası anonim bir ortam kimse kimseyi tanımıyor.. tanıdıklarına ifşa etmedim kendisini.. ayrıca benim vicdanımı ve merhametimi YARGILAMAK sizin haddiniz değil :)

Back
X