kocayı özlemek...

10 güncük mü seni bu kadar ozleten :KK70:

Biz kaç ay geçti hasret gideremiyoruz :kızgın:
Ve daha önümüzde aylar var :KK43: asil birileri bana birseyler soylesin :KK70:

Konuyu takipteyim valla.

Sana +40 yazıyoruz sonrası icinde zamansız emmeye uyanmış bir bebe:KK53: işin rastgitmis işi pişirmişsende gözünü actığında banyoda olabilir hic sevismedigini dusunebilirsin bi sure:KK53:Sonra pişiyor iste insan:KK53:
Sağlıkla kavuşun insallah ❤

Evet vermesin ama vaji olanlara bu ilginiz neydi de konu açtınız? Ayrıca öyle aman aman bi hastalık değildir tedavisi vardır vaji nin. İç gidecek kadar değildir
O konudaki yorumları da fazla meraklı. Eşinizle telefonda konuşuyor musunuz islaniyor musunuz falan. Neyse konuyu carpitmiyirum ama takipteyim :)

Sana +40 yazıyoruz sonrası icinde zamansız emmeye uyanmış bir bebe:KK53: işin rastgitmis işi pişirmişsende gözünü actığında banyoda olabilir hic sevismedigini dusunebilirsin bi sure:KK53:Sonra pişiyor iste insan:KK53:
Sağlıkla kavuşun insallah ❤

Amin canım insalllaaaahhh :)

Bu arada konuyu ben acmisim gibi hissettim ya. Konu sahibine ayıp oldu sanki. Utandım.

Ama napiyim dertliyim kardeşler. Tutamiyom çenemi

eşim çalışıyor dememe gerek yok herhalde :KK66:
işte maalesef senede 2 veya 3 defa gitmek zorunda kalıyorum.

Gercekten dert ailenizi ziyaret edip kocanizdan ayri kalip sevisememek mi? Hemde hepi topu bikac hafta?
Benim yerimde olsaniz duz duvara tirmanirdiniz sanirim.
2017 de esim gorevli olarak 6 ay catisma bolgesine gitti, yeri geliyor 1-2 hafta evde olmuyor ve bunu kendime dert edinmedim.
Onerim sadece oruc tutmaniz yonunde,nefsiniz korelir en iyi o gelir size.

O konudaki yorumları da fazla meraklı. Eşinizle telefonda konuşuyor musunuz islaniyor musunuz falan. Neyse konuyu carpitmiyirum ama takipteyim :)
ya Allah Allah... vajinismus'u tamamen bir cinsel fonksiyon bozukluğu olarak biliyordum ben. yani korkudan ve ağrıdan ötürü hiç bir şehvet belirtisinin (ıslanma falan) olmadığını zannediyordum ama değilmiş :(
daha fenaymış. bunlar olmasına rağmen, sıkıntı varmış.
not: arkadaşlarım akrabalarım arasında falam hiç vajinismuslu yok.

ya bilmiyorum açılması gereken konu burası mi yoksa cinsellik mi (ama malum cinsellik bölümüne açamıyorum :KK43: )

evli hanımlara soruyorum. ama ciddili soruyorum. diyelim ki eşinizden uzun bi süre ayrılmak zorunda kaldınız. (gerci uzun süre derken kişiden kişiye göre değişir ama biz buna 10 günden fazla diyelim) eşinizi özlemiyor musunuz? :oops::oops::oops:

diyelim ki özlüyorsunuz, nasıl "hasret gideriyorsunuz"? (hasret gidermeyi anlayın işte :oops:)
yada hasret gideriyor musunuz? :)

telefonda hiç bu konulara girmemeye çalışıyorum kocamla. biliyorum ki girsem çok fena olacak. ama diğer türlü başını yastığa tek başına koyduğunda insan çok kötü oluyor.

her türlü görüş, öneri ve taktiğe açığım :)

Isim dolayisiyla 4 gun ayri kaldik ki ozaman da sorunlu donemlerimizdi ona ragmen deli gibi ozlemistim. Normalde havalimanindan sirketin guvenligi aliyor eve birakiyordu benimki havalimanina karsilamaya gelmisti beni. 10 gunden uzun hic kalmadim kalsaydim cok ozlerdim.

Back
X