Avukat üzerinden geçmiş baya . Ancak gidip fabrikayla konuş istifa etti yada devamsızlık olarak çıkarılmış göstersinler seni öyle silebilirler dedi ne yapım bilemedimO kodun değişmesi imkansız ya, firma bilmem kaç asgari ücret ceza alır sgk çıkışını değiştirirse ancak.
İşi mahkemeye tasisaniz kavga olduğu belli
Avukat ile görüştünüz mu?
E devlette görünüyorKodu siz görebiliyor musunuz edevletten falan?
Hiç okumadım sagdece çıkış için dediler ve imzaladım.İşten çıkış bildirgesini imzalamaniz gerek onda yazıyordu 10 gün süre de bildirge süresi
İmza vs varsa işiniz çok zor
E devlette görünüyor
Şunun için sordum. Kuzenimi işten çıkardılar.E devlette görünüyor
E devlette iş çıkış belgesi flan ordan gördüm rica ederim ..Şunun için sordum. Kuzenimi işten çıkardılar.
Ama müdürüyle sıkıntılı olmuştu. Hiç suçu olmadigi halde.
Birşey imzalayıp çıkarılmıştı.
Onun için merak ettim. Şimdi iş arıyor da. Hangi kışında görünüyor diye. Teşekkürler yardımlarınız için.
aynen ne alaka ikisi çok farklı şeylerKod 45- 4857/25-II-D İşçinin işverene yahut onun ailesi üyelerinden birine yahut işverenin başka işçisine sataşması, iş yerine sarhoş yahut uyuşturucu madde almış olarak gelmesi ya da iş yerinde bu maddeleri kullanması
Bu ikisi nasil ayni madde icinde olabilir yahu?
Kavga ile uyusturucu madde almak, kullanmak birarada.
Cok sacma bence acilen bir avukatla gorusun. Kavga ettim diye uyusturucu kullanmis durumuna dusurulmek cok onur kirici
Not: konudan bi haberim, kod 45'i googlelayinca cikan sonuca gore degerlendirdim. Karsima bu sekilde bi calisan adayi gelse bu sekilde degerlendirirdim sanirim. Bilen birileri bi detaylica anlatir mi, ben yanlis mi anliyorum?
kod 29'dan çıkışını yapabilirlerdi, ama bu da işveren tarafında haklı fesih zaten. pek aman aman değişmezdi durum.Arkadaşlar merhaba. Ben iş yerinde 2 kızla kavga ettim ve bizi işten çıkardılar . Kod vermişler 45 kod 10 gün içinde itiraz etme hakkım vardı ama bilmiyordum kod verildiğini. Bı iş başvurusuna gittiğim de öğrendim işe alamadılar beni bu yüzden üstünden de şimdi bayağı geçti 7,8 ay oldu. Dilekçe flan vermem lazımmış nasıl bir uygulama yapılır başka bileniniz var mı. Fabrikaya gittim lütfen silin yok masraf ödenmesi gerekir fabrika avukatı verdi onu flan. Umursamadilar hiç . İşsiz güçsüz kaldım ya. Kafayı yicem .
sgk bildirgesinde son 6 aylık dökümünde kod yazar aslında çok üzüldüm ben bile incindim şahsen şikayetçi olmalısınız hemenE devlette iş çıkış belgesi flan ordan gördüm rica ederim ..
kavga bile değil ki "sataşma" diyoraynen ne alaka ikisi çok farklı şeyler
bi şekilde insan kavganın içine çekile de bilir
bu direkt birini saç baş yolduğu anlamına mı gelir
ben ne oyunlar gördüm yani dünyanın en sakin insanını bile delirttikleri oldu
ama uyuşturucu kullanmak bambaşka bişi
o çok çok anormal
tabi ki kavga etmek de doğru değil ama kimse de durduk yere kavga etmez
sözlü kavga değildir herhalde fiziksel şiddettin olduğu bişidir diye tahmin ediyorum 45'in kastettiği kavganın
aa evet ben sataşma kısmını kaçırmışımkavga bile değil ki "sataşma" diyor
hani adli, böyle yaralamalı, fiziksel cebirli bir kavga bile bir şeydir
sataşma ile uyuşturucunun denk tutulup aynı kod verildiğini ben de bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?