Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Tebrik ederim canım arkadaşımm...yine ve yeniden birinciliği almışsın şahane tariflerinlee
jübileni yapma konusunda şaka yapıyosun değil mii:44:
2013 ün yemek yarışmalarına imzanı attın ....bu senenin ses getiren aşçısı oldun şaka maka derken aştın kendinii

Tüm güzel tarifleriyle katılan ve yarışan hamarat arkadaşlarımıı kutluyor ve teşekkür ediyorumm...çok güzel bir yarışmaydı...bir sonraki kategoriye ne yapıp edip katılacağım inşaallah....çok renkli çok eğlenceli oluyor bu yarışmalarımız....yeni kategoriyi heyecanla bekliyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

misafirlerime kahvaltı hazırladım hemen açtım kk yı doktora gitmeden önce dün çekimserdim ama sanırım 2. oldum 2.liğe sevinende ben miyim ilk egunal canum keşke bunda ara verseymişin birinci olcakmışım güzel bi yarıştı ben en çok EGUNAL sana teşekkür ediyorum sadece tarif aldığım bi yeri bi bölümü bana yarışma anlamındada kazandırdın senin başarın benide tetikledi öpüyorum seni nanakalrından iyiki varsın

bu bölümün editör mü deniyodu konuyla ilgilenen arkadaşlarım nevreste ve efser siz ne kadan şeker şeylersiniz öyle ya çok içtensiniz ilk defa katıldım ama inanın hiç yabancılık çekmedim çok samimi ve içtensiniz teşekkürler

ve rakiplerimiz sizde harikaydınız tarifleriniz ve samimiyetinizi çok sevdim sanırım yarışmalarda tiryakilik yapan bu dostluk ortamı sizide öpüyorum

ve bana oy veren arkadaşalrım kk daşlarım hepinize çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm

PKOLULAR BURAYA TOPİĞİNDEN OY VEREN BİRLİKTE AĞLADIKLARIM

BURSALILAR TOPİĞİNDEN HER DERDİMİ SEVİNCİM PAYLAŞTIKLARIM

ŞUBAT ANNELERİ TOĞİNDEKİ O KARNI BURNUNDA GÜZEL VE İYİ KALPLİ ARKADAŞLARIM ANNELERİM

DOKUZ DOĞURANLAR TOPİĞİNDEKİ CANLARIM

VE TANIMADIĞIM KK DAŞLARIM

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

VE BİZE BU SİTEYİ AÇIP EVİMİZDE KOCA Bİ DÜNYA KURAN KAZEN BEY TEŞEKKÜRLER

Canım çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsunDoğumdan sonra yine bekliyoruz
Yeni kategori YÖRESEL YEMEKLER olsun diyorsun

sağol canım benim
aslında yapamazdın ama kendini aştın diyosun yaneee
sonraki kategoriye katılcan demek nevreste listeye alıyor katılım sürecinde de merdanesiyle dolanıyor haberin olsun

çok teşekkürler canım güzel sözlerin için...
ben hep diyorum kızlara katılın diye bebek derdine düşmüşler değişiklik olur keyif alırlar diyorum sonunda seni gördük katıldın amacım daha fazla hatunun yarışmaya katılması...bugün kürkünü verir Kazen hayırlı olsun şimdiden

Mezardan Zeki Müren kalkıp gelse de doğruyu söylerim.Bülent Ersoy öyle diyor ya hep.

Yenilmeyeceğimizi söyleyelim tamam da skor ortada.Biz birinci olacağız diye saçlarımızı ağartırmışız burada.

Ben de önümüzdeki yarışa kadar hamile kalırmıyım acaba?

Seni o bölümlere alalım mutlaka 1.veya 2. olursun

Ahh bundan kaybediyorum zaten:)Doğurgan bir milletiz sonuçta.Hamileyim diyip aralarına mı sızsam acaba.

OlabilirAma bak sende gelişme var ilk 3'e girdin

Evet gelişme var:)Sondan değil baştan üçüncü oldum.Geriye doğru sayarsan da bir kişiyle kurtardım sondan üçüncülüğü.

Evet gelişme var:)Sondan değil baştan üçüncü oldum.Geriye doğru sayarsan da bir kişiyle kurtardım sondan üçüncülüğü.
Daha iyi olur birgün inşaallahSen de kürklenirsin
Yöresel yemeklerde tereddütteyim.Çünkü annem yapar bizde o yemekleri.Bu sefer katılmayabilirim:)

Tamam canım sen bilirsinKapımız sonuna kadar herkese açık

Daha iyi olur birgün inşaallahSen de kürklenirsin

Tamam canım sen bilirsinKapımız sonuna kadar herkese açık

Ben parayı bastırıp alacağım.Kaç kuruştu bu.

Teşekkür ederim canım.

ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86:

Azıcık dedikodunu yaptık.

Biz şaka yaptık:)Senin güzel tariflerini her zaman görmek isterim.Ayrıca tebrik ederim birinciliğini.

Haksever seni de tebrik ederim canım.Hediyelerini güle güle kullan.

Güzel bir yarışma oldu.Katılan herkesin ellerine sağlık.Emeği geçenlere de çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…