evet dedikodunu yaptık azcık..ama hepsi şaka tabiki canım
çok güzeldi tariflerin...tekrar tebrik ederim...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
misafirlerime kahvaltı hazırladım hemen açtım kk yı doktora gitmeden önce dün çekimserdim ama sanırım 2. oldum2.liğe sevinende ben miyim ilk egunal canum keşke bunda ara verseymişin birinci olcakmışım güzel bi yarıştı ben en çok EGUNAL sana teşekkür ediyorum sadece tarif aldığım bi yeri bi bölümü bana yarışma anlamındada kazandırdın senin başarın benide tetikledi öpüyorum seni nanakalrından iyiki varsın
bu bölümün editör mü deniyodu konuyla ilgilenen arkadaşlarım nevreste ve efser siz ne kadan şeker şeylersiniz öyle ya çok içtensiniz ilk defa katıldım ama inanın hiç yabancılık çekmedim çok samimi ve içtensiniz teşekkürler
ve rakiplerimiz sizde harikaydınız tarifleriniz ve samimiyetinizi çok sevdim sanırım yarışmalarda tiryakilik yapan bu dostluk ortamı sizide öpüyorum
ve bana oy veren arkadaşalrım kk daşlarım hepinize çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm
PKOLULAR BURAYA TOPİĞİNDEN OY VEREN BİRLİKTE AĞLADIKLARIM
BURSALILAR TOPİĞİNDEN HER DERDİMİ SEVİNCİM PAYLAŞTIKLARIM
ŞUBAT ANNELERİ TOĞİNDEKİ O KARNI BURNUNDA GÜZEL VE İYİ KALPLİ ARKADAŞLARIM ANNELERİM
DOKUZ DOĞURANLAR TOPİĞİNDEKİ CANLARIM
VE TANIMADIĞIM KK DAŞLARIM
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
VE BİZE BU SİTEYİ AÇIP EVİMİZDE KOCA Bİ DÜNYA KURAN KAZEN BEY TEŞEKKÜRLER
Tebrik ederim canım arkadaşımm...yine ve yeniden birinciliği almışsın şahane tariflerinlee
jübileni yapma konusunda şaka yapıyosun değil mii:44:
2013 ün yemek yarışmalarına imzanı attın ....bu senenin ses getiren aşçısı oldun şaka maka derken aştın kendinii
Tüm güzel tarifleriyle katılan ve yarışan hamarat arkadaşlarımıı kutluyor ve teşekkür ediyorumm...çok güzel bir yarışmaydı...bir sonraki kategoriye ne yapıp edip katılacağım inşaallah....çok renkli çok eğlenceli oluyor bu yarışmalarımız....yeni kategoriyi heyecanla bekliyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
misafirlerime kahvaltı hazırladım hemen açtım kk yı doktora gitmeden önce dün çekimserdim ama sanırım 2. oldum2.liğe sevinende ben miyim ilk egunal canum keşke bunda ara verseymişin birinci olcakmışım güzel bi yarıştı ben en çok EGUNAL sana teşekkür ediyorum sadece tarif aldığım bi yeri bi bölümü bana yarışma anlamındada kazandırdın senin başarın benide tetikledi öpüyorum seni nanakalrından iyiki varsın
bu bölümün editör mü deniyodu konuyla ilgilenen arkadaşlarım nevreste ve efser siz ne kadan şeker şeylersiniz öyle ya çok içtensiniz ilk defa katıldım ama inanın hiç yabancılık çekmedim çok samimi ve içtensiniz teşekkürler
ve rakiplerimiz sizde harikaydınız tarifleriniz ve samimiyetinizi çok sevdim sanırım yarışmalarda tiryakilik yapan bu dostluk ortamı sizide öpüyorum
ve bana oy veren arkadaşalrım kk daşlarım hepinize çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm
ŞUBAT ANNELERİ TOĞİNDEKİ O KARNI BURNUNDA GÜZEL VE İYİ KALPLİ ARKADAŞLARIM ANNELERİM
VE TANIMADIĞIM KK DAŞLARIM
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
VE BİZE BU SİTEYİ AÇIP EVİMİZDE KOCA Bİ DÜNYA KURAN KAZEN BEY TEŞEKKÜRLER
adra yıkıl karşımdan gözüm görmesin seni....hıhh
gurulu olalım bacım, yenilmeyeceğimizi, ne olursa olsun bizde birinci olabileceğimizi, önümüzdeki maçlara bakacağımızı söyleyelim...
ne o öyle övmüşsün egunalı, birde madalya tak bari
şaka tabiki
egunali çok tebrik ederiz etmesine canım da, hani biraz izleyici olsa mı ki diye de düşünmedim değil yanii
ayy nolur yöresel yemekler olsun...noluuuuuurrrrrr
Seni o bölümlere alalım mutlaka 1.veya 2. olursun
OlabilirAma bak sende gelişme var ilk 3'e girdin
Sen uğraş uğraşBelki bu sefer olur
Evet gelişme var:)Sondan değil baştan üçüncü oldum.Geriye doğru sayarsan da bir kişiyle kurtardım sondan üçüncülüğü.
Yöresel yemeklerde tereddütteyim.Çünkü annem yapar bizde o yemekleri.Bu sefer katılmayabilirim:)
Daha iyi olur birgün inşaallah Sen de kürklenirsin
Tamam canım sen bilirsinKapımız sonuna kadar herkese açık
ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?