Kokan insanlar!!!

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.

valla ben bu konuda hak veriyorum size, hele hamile kaldığımdan beri iyice zor gelmeye başladı toplu taşıma kullanmak
mide bulantısından mahvoluyorum
ama benim bir şikayetim daha var o da parfümle yıkananlar en az ter kokan kişiler kadar rahatsız ediyor beni
su ve sabun çok basit mis gibi sabun kokusunu da hiçbişye değişmem valla

Alamiyorlar valla
Bence herkes rahatsiz,kamuoyunu rahatlatmak icin Orhan Gencebayi bile deodorant reklaminda oynattilar ki hedef kitle ona ozensin de alsin diye.

Geçen sinemada yanımızda oturan kişiden bildiginiz çiğ et kokusu geliyordu. Hamile de değilim kokulara duyarlılığım olsun. Ama midem bulanıyor artık

Canım aynı dertten mustarip olarak geçen hafta bende otobüse bindim giderken ben oturuyorum hemen önümde bi adam ayakta yolculuk ediyor kokusu ayrı bir dert, önümdeki demirden tutuyordu inanır mısın tırnakları çok iğrençti. Uzatmış arası pislik dolu, gerçekten uzun da bir yolculuktu öyle zor sabrettim ki yer olsa başka yere geçerdim ama tahammül etmesi çok zor. Hayattan vazgeçmiş berduşlar gibi dolanıyor nasıl insanlar aklım almıyor. Öyle haklısın ki...

Baştan sona size katılıyorum öz bakım bu kadar zor değil yahu
Hiç bir şey kullanmam diyorsan her gün yıkan arkadaşım..
Dolmuşta,otobüste ve ya kamuya açık başka bir yerde vücudunun salgıladığı iğrenç kokuyu çekmek zorunda mıyız be müslüman

Yani herkes uçuk fiyatlı parfüm kullanamıyor illaki ucuz parfümde alkol kokusu geliyor koku rahatsız ediyor ama ter kokusuna tercih ederim valla

Yani herkes uçuk fiyatlı parfüm kullanamıyor illaki ucuz parfümde alkol kokusu geliyor koku rahatsız ediyor ama ter kokusuna tercih ederim valla
haklısınız tabii ki herkes orjinal parfüm kullanamaz
ben de kullanamıyorum bi parfüme 500-600 lira verecek gücüm yok
ama diyorum ya su sabun ikilisi bana yetiyor
tabii ki ter kokusuyla kötü de olsa parfüm kokusu kıyas kabul etmez mübalağa ettim biraz zaten
sadece konu açılmışken onu da belirtiyim dedim :)

Toplu taşıma kullanmıyorum cidden toplu taşımadan sırf bu konu yüzünden nefret ediyorum

Ben mecburum maalesef ama tiksiniyorum. Böyle bir arkadasım bizi azarlardı deodorant kullanıyoruz diye neymiş efendim ozon tabakasını deliyormuşuz. İnsanların burun direği ne olacak peki!!!

Ek olarak, çok fazla parfüm sıkmayı da titizlik sanan insanlar varya, birde onlara ayar oluyorum.
Burun arkadaş bizimki de bize de yazık.

Kimisi şekerli baharatlı kokular seviyor fresh kokuları tercih ederim tabini mis kokmakla birşeyler kokmak farklı ama ter kokusundan bin kat mükemmel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…