Alamiyorlar valla
Bence herkes rahatsiz,kamuoyunu rahatlatmak icin Orhan Gencebayi bile deodorant reklaminda oynattilar ki hedef kitle ona ozensin de alsin diye.
Canım aynı dertten mustarip olarak geçen hafta bende otobüse bindim giderken ben oturuyorum hemen önümde bi adam ayakta yolculuk ediyor kokusu ayrı bir dert, önümdeki demirden tutuyordu inanır mısın tırnakları çok iğrençti. Uzatmış arası pislik dolu, gerçekten uzun da bir yolculuktu öyle zor sabrettim ki yer olsa başka yere geçerdim ama tahammül etmesi çok zor. Hayattan vazgeçmiş berduşlar gibi dolanıyor nasıl insanlar aklım almıyor. Öyle haklısın ki...Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
Bir de bunlarin agiz kokan versiyonlari var. katlanilmaz durumdaGeçen sinemada yanımızda oturan kişiden bildiginiz çiğ et kokusu geliyordu. Hamile de değilim kokulara duyarlılığım olsun. Ama midem bulanıyor artık
Yani herkes uçuk fiyatlı parfüm kullanamıyor illaki ucuz parfümde alkol kokusu geliyor koku rahatsız ediyor ama ter kokusuna tercih ederim vallavalla ben bu konuda hak veriyorum size, hele hamile kaldığımdan beri iyice zor gelmeye başladı toplu taşıma kullanmak
mide bulantısından mahvoluyorum
ama benim bir şikayetim daha var o da parfümle yıkananlar en az ter kokan kişiler kadar rahatsız ediyor beni
su ve sabun çok basit mis gibi sabun kokusunu da hiçbişye değişmem valla
Ben ona bile binemiyorum artık çok rahatsızım gerçekten.Konuda bile midem bulandı.
Çok pis insanlar var.
Allahtan tek vesait yapıyorum.
haklısınız tabii ki herkes orjinal parfüm kullanamazYani herkes uçuk fiyatlı parfüm kullanamıyor illaki ucuz parfümde alkol kokusu geliyor koku rahatsız ediyor ama ter kokusuna tercih ederim valla
Toplu taşıma kullanmıyorum cidden toplu taşımadan sırf bu konu yüzünden nefret ediyorum
Dalga geçtiğinizi ironi yaptığınızı düşünmek istiyorum :) o zaman banyo yapsınlar ona da mı koca ambargosu varKoca izin vermiyosa deodorant parfum kullanilmamali: (
Ek olarak, çok fazla parfüm sıkmayı da titizlik sanan insanlar varya, birde onlara ayar oluyorum.
Burun arkadaş bizimki de bize de yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?