Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
Duş alınsa yeter.
Toplu tasimalarda deodorant parfüm banyosu yapmakta ayrı bir dusuncesizlik.
Sabahta ağıza bir karanfil, naneli şeker yeterli .
ben tilki gibi en ufacık kokuyu alırım, mutfakta bişey bozulsun, ortamda koku olsun hemen ayırt ederim
Sırf bu yüzden sarımsak hiç yemedim, bebekken yermişim annem anlatır ama aynı ortamda bile duramıyorum
Sabahtan beri bayılmak üzereyim, çaycı işkurdan geçici gelen bir kişi var, her çay getirdiğinde 1 haftalık ter kokusu burnumdan gidene kadar çayım soguyor bende içmiyorum
Odadakilere dedim, birinin yanına oturdu, kızardı şu an yeşeriyor
Mescide giriyor, mescide giren cama koşuyor, donduk diye çıkıyor
Wc de denk gelirse giren cıkıyor
Aralıkta son, bakalım daha beter kim gelecek gelen gideni aratacak
Kimisi şekerli baharatlı kokular seviyor fresh kokuları tercih ederim tabini mis kokmakla birşeyler kokmak farklı ama ter kokusundan bin kat mükemmel bence
almaz olurlar mı?Yani acaba kendi almıyor mu kokuyu? Şimdi söylesen rencide olacak kırılacak ama bizimki de can be birisi kibarca uyarsa bari
Yani acaba kendi almıyor mu kokuyu? Şimdi söylesen rencide olacak kırılacak ama bizimki de can be birisi kibarca uyarsa bari
Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
Bende de hamilelikten kaldi dayanamiyorum az kokuya bile cok disari çıkmıyorum onun icin insallah zamanla gecer . Insanlar 2 gunde 1 banyo yapsa mia gibi sabunla . Kıyafetlerini degistiremeseler bile havalandirsalar ne guzel olurvalla ben bu konuda hak veriyorum size, hele hamile kaldığımdan beri iyice zor gelmeye başladı toplu taşıma kullanmak
mide bulantısından mahvoluyorum
ama benim bir şikayetim daha var o da parfümle yıkananlar en az ter kokan kişiler kadar rahatsız ediyor beni
su ve sabun çok basit mis gibi sabun kokusunu da hiçbişye değişmem valla
Ya erkekler 2 3 gun ayni kiyafeti giyiyolar benim.esim allahtan hassas her gun dusunu alıp yeni kiyafet giyer corabini bile 2 gün giymez ama arkadaslari oyle degil .Erkekler daha çok kokuyor bence
Bizim işyerindeki erkeklerin %90ı yakınına gidince kokusu geliyor bence aynı giysileri üst üste giyiyorlar iğrenç
Ben mecburum maalesef ama tiksiniyorum. Böyle bir arkadasım bizi azarlardı deodorant kullanıyoruz diye neymiş efendim ozon tabakasını deliyormuşuz. İnsanların burun direği ne olacak peki!!!
haklısınız tabii ki herkes orjinal parfüm kullanamaz
ben de kullanamıyorum bi parfüme 500-600 lira verecek gücüm yok
ama diyorum ya su sabun ikilisi bana yetiyor
tabii ki ter kokusuyla kötü de olsa parfüm kokusu kıyas kabul etmez mübalağa ettim biraz zaten
sadece konu açılmışken onu da belirtiyim dedim :)
Erkekler daha çok kokuyor bence
Bizim işyerindeki erkeklerin %90ı yakınına gidince kokusu geliyor bence aynı giysileri üst üste giyiyorlar iğrenç
Ozon tabakasını delmeyen, doğal deodorantlar da var. Marka ismi vermek yasak değilse Türk malı bir marka önerebilirim. Hem roll on hem spreyi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?