Hele işyerlerındekıne ne dıosun.Allah onları ıslah etsın ne dıyım.Bıde bı kız cardı evli.Kocasıyla nasıl yatıyo ya dıodum.Hala düşünmekteyım.Su var sabun var.Sankı cekmek zorundayız.Temızlık ımandan gelır.Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
hayvanları küçümsediğiniz için mi şikayet ettiniz anlayamadım. ben hayvan kelimesini hakaret olarak göreceğinizi hiç düşünmemiştim.
Arkadaş ben banyodan sonra sürülecek kokulardan bahsediyorum yahu! Sanki "millet sabun bile bulamıyo, sen parfümden mi bahsediyon gardaş" demişim gibi muamele yapmayın şöyle ya...
Cig et kokusu nasil yaniii.Geçen sinemada yanımızda oturan kişiden bildiginiz çiğ et kokusu geliyordu. Hamile de değilim kokulara duyarlılığım olsun. Ama midem bulanıyor artık
Kesinlikle öyle ya. İnternetten bir kaç bir şey almıştım. Kumaşı sanırsam polyestermiș. Giydikten yarım saat sonra berbat kokuyorum resmen. Normalde terlesem bile kokmam ben yani. Kıyafetin kumaşı önemli gerçektenGiyilen kumaş da çok etkiliyor kokuyu. Düzenli duş alanda bile polyester koku yapabiliyor. Gömlekleri ve üstleri mümkün mertebe pamuklu kumaştan giymek gerek, her markada her bütçeye göre var pamuklu kıyafet.
Birine bir şey diyemiyorum mune banlanıcam korkusuna doğum günümde banladınız beni hiç insafınız yokEvet hanımlar yine şaşıramadım, şurada hiçbir konuyu konuşamıyorsunuz, mutlaka bir yerden sonra sizlere birşeyler oluyor ve hooop konu konuluktan çıkıyor, gelsin polemik, gitsin üsluplar.
Konu bazı insanların öz bakımlarına dikkat etmemesiydi, ne ara hayvanseverliğe, insan düşmanlığına geldi? Neyse sormamış sayın, ona da vardır bir sebebiniz nasılsa.
Konuyla alakalı yapılmış tüm raporlar değerlendirilecektir.
Iron Lady ,
konuyu kapatmak zorundayım kusura bakmayın lütfen, topiği açarken bu hale geleceğini tahmin etmemişsinizdir, tartışma çıkan konular kapatılır kuralını uygulamazsam biliyorum ki olası banlar sonrası burada birbirlerini alıntılayıp alıntılayıp kaldıkları yerden devam edecekler söz düellosuna.
Kaş boyama-şekillendirme konunuzu BDV'ye açarsanız düğün gününüzde dahi banlanırsınızBirine bir şey diyemiyorum mune banlanıcam korkusuna doğum günümde banladınız beni hiç insafınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?