- Emoji Skoru
- 21.532
- Puanlar
- 348
- Konu Sahibi soradanbiriiste
Her gün yıkanmayan adama adam demem ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya liflenmek yokBen bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var
Sizden başka yüzüne söyleyen yok mu acaba işte falan? Hiç mi utanmaz bir insan. Utanır yine dikkat eder. Söyle bence hijyene dikkat etmezsen boşanacam diye. Çocuk var mı?İş arkadaşına çözüm var da ben biraz sıkıntılıyım bu konuda![]()
Yanına yaklasmayacaksin beraber uyumayacaksın baska çaresi yok. Doktora gitmesi gerekiyor kendin yıkamışsin yine kokmuş bir sorun var sanirimAslında tam bu noktada onu kendisinden nasıl rahatsız edebilirim onu bulmam gerekiyor sanırım
Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var
Hiçbir duştaBenim dermatoloğum her gün duş alıyorsan her gün liflenme diyor. 3 günde bir öneriyor lif olayını. Biraz cildim de hassas alerjik ama genel olarak herkese böyle tavsiye ettiğini söylemişti. Ben de öyle yapıyorum. Her gün duşa giriyorum çalıştığım için. Ama komple liflenmiyorum. Tabi hiçbir duşta liflenmiyorsa berbat![]()
O kısmı konu sahibinin hiç sorgulamadığı çok belli. İnsan düşünmeden edemiyor: Eşin gelip kokuyorsun diyecek ve sen bunu ciddiye almayacaksın, bu nasıl bir şey? Hastalıkmış, başka bir sebepmiş, açıkçası zerre umurumda olmaz. Eğer çözüm bulmak için en ufak bir çaba yoksa, zaten o ilişki bitmiştir.Kaldı ki insan duştan sonra bile koku sorunu yaşıyorsa, en azından parfüm ya da deodorant kullanır; eşini rahatsız etmemeye çalışır. Ben bunun hastalık ya da benzeri bir durum olduğunu da pek düşünmüyorum. Bazı insanların teni ya da saçı daha çabuk koku yapabiliyor; böyle durumlarda her gün, hatta gerekirse günde iki kez yıkanmaları gerekir. Buna rağmen yıkanmayıp deodorant ya da parfüm de kullanmazlarsa, çevrelerindeki insanları iğrendiriyorlar.Siz neden ikna etmeye çalışıyosunuz bende bunu anlamıyorum. Eşinizin sadece saygı değil sevgi sorunuda var size karşı. Karısını seven bi adam buna çözüm arar, sizden önce kendisi yapar bunu. Siz söylediğiniz halde umrunda değil midesimi bulanmış rahatsız mı oluyor yok yani
Ay konu biraz şey ama benim de cildim hassas bacaklarım ve kollarım lifleyince pul pul dökülüyorBenim dermatoloğum her gün duş alıyorsan her gün liflenme diyor. 3 günde bir öneriyor lif olayını. Biraz cildim de hassas alerjik ama genel olarak herkese böyle tavsiye ettiğini söylemişti. Ben de öyle yapıyorum. Her gün duşa giriyorum çalıştığım için. Ama komple liflenmiyorum. Tabi hiçbir duşta liflenmiyorsa berbat![]()
Ay konu biraz şey ama benim de cildim hassas bacaklarım ve kollarım lifleyince pul pul dökülüyor
Ama kol altı vs kıvrım bölgeleri liflemeden olmaz tabi ki
Canim hijyen önemli bu elde var bir. Ama eşiniz bunu da yapmıyor ne yazık ki.Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. SÖYLÜYORUM yahu kaç bin kez artık ben ar eder oldum. Ama sanırım benim lugatımdaki kelime dağarcığım yetmiyor. Ben de spesifik bir yorum gelirse onu uygularım umuduyla sordum burada. Boşan diyor herkes e iyi de istediğim bu değil ki. Boşanmak istesem bunun kusur sarıldığını haklı olanın ben olduğumu da biliyorum. Ama boşanmadan acaba düzelir mi? Bin bilsem de bir bilene danışayım belki benim kaçırdığım bir konu vardır diye yazdım. Herkes nasıl dayandın boşan tü kaka arkadaşlar durumun vehametinin inanın farkındayım. Hem de sizin hayal edemeyeceğiniz kadar.
Glikolik asit diye birşey var ya, banyodan sonra kokunun yoğun olduğu koltuk altına sürsün. Haftada 2 yetiyor diyorlar. Daha sık oluyor mu denesin.İşin garip tarafı adamı ben kendim yıkadım lifledim vallahi duştan çıktım yine kokuyordu. Anlamadım ben bu işten bişi![]()
Yapılabilecek her şeyi yapmış ve söylenebilecek her şeyi söylemişsiniz. Ben artık dayanamıyorum deyip resti çekmek kalmış sadece.Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrıyüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
O zaman ki sevgilim şimdiki eşime sevdiğim bir filmdeki sözü söylemiştim;eskiden sigara içen biri olarak eşimden gelen sigara kokusundan iğrenip uzaklaşıyordum, bu sebeple içmeyi birakti. seven insanın çözüm bulacağı bi durum bu. ama eşiniz sizi düşünmüyor. siz de uzaklaşmayı deneyebilirsiniz.
O zaman sorun daha farklı bir şey galiba.İşin garip tarafı adamı ben kendim yıkadım lifledim vallahi duştan çıktım yine kokuyordu. Anlamadım ben bu işten bişi![]()
Cocuk mu bu be kendi giysinYapacağınız tek şey her gün temiz kıyafet giydirmek,adam kişisel temizliğine zaten dikkat etmiyor bir de her gün aynı kıyafetleri giyiyorsa böyle alışmıştır.Benim eşim her gün temiz kıyafet giyer işe giderken ki öyle kokan bir adam değildir de